USA förbjuder försäljning av Huaweiprodukter

UTRIKES. Det Kinesiska företaget Huawei är en risk för USA:s säkerhet. Det meddelar amerikanska myndigheten Federal Communications Commission på fredagen. Nu förbjuds import och försäljning av nya produkter från företaget, skriver Reuters.

Utöver Huawei förbjuds även bolagen ZTE, Dahua Technology, Hytera Communications och Hangzhou Hikvision Digital Technology.

-Pettersson tror att alla kinesiska företag är kopplade till kinesiska staten/kommunistpartiet och ett hot mot alla marknader.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “USA förbjuder försäljning av Huaweiprodukter

 1. Tycker alla borde vara medvetna om att alla elektroniska produkter som tillverkas i Kommunistkina är med största sannolikhet buggade och matar information till Partiets underrättelsetjänst. Så om du inte har några problem med att Partiet i Kina vet vad du surfar på, vilka dina kontakter är, vad du SMS:ar, dina kortuppgifter om du har lagt in dem i telefonen kan du med fördel använda en Partitelefon som Huawei.

  Värt att notera är att även Sverige har förbjudit kommunistkinesiska bolag att sälja in teleteknik till det svenska 5G-nätet.

  13
  4
  • Det finns säkert en del bakdörrar i Androidoperativsystemt som är en Googmeprodukt.
   Beträffande Huawei behöver man inte använda de kinesiska apparna, utan de vanliga som är Googels, som i sin tur har möjlighet att se allt i din telefon.

 2. Den som litar på kinesiska ord kommer snart att finna att även där finns det en “Putin”.

  Naivitet är en vacker slöja som täcker det mesta

  13
  3
 3. Argus
  Jag hatar inte gamla, jag är ju själv gammal. Jag jobbade tills jag var 67 år. Dock åldern tar ut sin rätt. Tveksamt om presidenter skall vara över 75 år. Jag har inget emot Biden, han är nog en bra karl. Men hur orkar han?

  7
  7
  • Muskelmassan minskar med 1 till 2 % per år efter 50 års ålder. Gången blir alltmer struttig. Syns på Biden.

 4. Det är bara dumheter det är så att USA har i alla elektriska system från Windows till rutrar inbygda system så man kan läsa av allt ? Detta är ju få särskilt nyttig när det gäller jihadister och kommunister som man hatar av historiska skäl !! Sen att kineserna börjar produsera telesystem och kringutrustning gör ju att man får insyn i dess system det i sig gör ju att USA härsknar till för då får ju kineserna tillgång till samma underrättelse verktyg. Och det vill man ju inte.
  Det är samma problem som med kärnvapen där USA trodde man hade makten att förhindra kunskap spridningen om kärnkraft kontra kärnvapen och drar upp så kallade spridnings avtal som i slutändan faller platt med ett översände leende av en indisk kärnkraft tekniker

 5. Varför Huawai? När det finns Motorola? Och Nokia? Dom enda märkena jag haft sen 1990-talet, still going strong. Huawei, Samsung, Tcl, Sony, budgetkopior av amerikansk kvalitet.

  11
  6
 6. Trump hade alltså rätt även denna gång. Det tog Biden-administrationen två år att komma fram till det. Trump kallade Biden “Sleepy Joe”, verkar inte heller ha varit helt fel.

  23
  16
  • Argus
   Alla gamlingar är “sleepy”, de flesta över 75 år sover nån timme på eftermiddagen.

   5
   3
   • Nu sprider du hat och fördomar igen. De personer som jag känner över reglementerad pensionsålder är rena racerbilen jämfört med många ungdomar. De är också erfarna vilket gör att de inte går på alla politiska myter. En tupplur mitt på dagen främjar hälsan vilket inte oavbrutet löneslavsarbete gör. Sätt dig ner och slappna av efter lunchen om duk och du kommer att slumra in. Den nu arbetande generationen kommer varken att uppnå samma ålder eller kvalitet som nuvarande pensionärer då stress och oavbrutet flöde av information kommer att åldra dem i förtid.

    Den moderna människan lever i strid med sin kropp och

   • Stämmer till viss del men inte i jämförelse med dagens “tonåringar / unga som till 75 % vandrar omkring sovande !!!!

Kommentera