12 thoughts on “Så styrde KGB den svenska fredsrörelsen och 68-vänstern

 1. Man förstår ju varför STASI-dokumenten hemligstämplades, blixtsnabbt och att all dåvarande riksdagspartier ställde upp på hemligstämplingen. Enligt Theutenberg var det väl en och annan inom sozzeriet som var anknutna till KGB och GRU. Jag kan rekommendera boken, De ska ju ändå dö, av Gunnar Ekberg. Där finns lite mer om vänstern och dess kopplingar till Palestinagrupperna i Sverige bland annat om ovan nämnda ”författaren”

 2. Ja, var är fredsrörelsen ? I dessa tider med ett storkrig med massor av krigsbrott i Europa, var är fredsrörelsen ? Har inte GRU gett order om att de skall demonstrera som förr för bla fredsbringande ryska vapen så som de brukade göra.

 3. Numera styrs alla vänstermedia och vänsterrörelser av globalister i New York, London, Tel Aviv och Washington. Och globalismen är ju den moderna varianten av kommunism.

  7
  13
  • Håkan.
   Så ovetenskapligt. Berätta annars vad globalism är!
   Men du har har rätt i att kommunismen nästan är död, inte många tror på den nu.

 4. Gammal nyhet men det är bra att den ännu en gång bekräftas.
  68-rörelsen och hela fredsrörelsen är en kommunistisk påverkansoperation mot väst och den västerländska demokratin. Det är enkelt att förstå när man hör dess argumentation – väst ska avväpnas, väst ska ge upp sina kärnvapen, bla, bla, bla, bla.

  19
 5. Louise Eklund (L)

  ”Det finns en jättestor efterfrågan att prata mer om välfärdsfrågor och liberala lösningar på olika samhällsproblem”, säger hon.

  Så då kommer det att bli mer av de godas saft o bulle politik gentemot de kriminella och dörrarna mot omvärlden kommer att öppnas på vid gavel. Svenska arbetarklassen skall betala för ökad migration och därmed ökad kriminalitet.

  Vart tog paradigmskiftet vägen?
  Vart tog (SD) vägen?
  Hur många religiöst efterblivna islamister klara en industrination att härbärgera?
  Hur många mord är OK?
  Hur många analfabeter skall vi ta hand om?
  Hur många gated Communitys kommer vi att ha om 10 år?
  Hur många kvinnor kommer det att skrikas hora efter?
  Hur många våldtäkter är acceptabelt?
  Hur många förnedringsrån behöver vi tolerera för att inte kallas rasister?

  Kanske (L) med de goda Eklund, Starbrink, Pehrsson, Jönsson, ……… svara på detta så vi vet att vi ALDRIG mer skall rösta på (L) om vi önskar ordning och reda samt trygghet i Sverige

  27
 6. Den vidrige murveln Jan Guillou arbetade helt medvetet för KGB och tack vare vänsterns informationsdominans så undgick Jan Guillou i stort sett konsekvenserna för detta.

  35
  1
 7. Ja, jag vet inte vilka som styrde, man får väl fråga runt på äldreboenden och prata med dem ” som byggde upp vårt land” och nu sitter med en dålig pension och taskig mat.

  19
  4
  • Det är väl inte då svårt att begripa? Sovjetunionen finansierade Vänsterpartiet?! Det är ju fortfarande så att Vänsterpartiet ägs av KGB

   31
   2
   • Fete
    Hur vet du det, du gissar.? Intressantare vore om du hade nån länk eller liknande. Annars är det bara ryktesspridning och det bör man vara försiktig med i dessa tider.

    4
    18
  • Öskute, pensionerna i Fascist Ryssland verkar heller inte vara på särskilt hög nivå. Men om man får ha blanka stövlar på sig så kanske man kan nöja sig med utedass och brunn på gården.

   16
   2
   • Sala
    Ja du har rätt, Ryssland är ett fattigt land troligen satsat för mycket på militären.

    2
    1

Kommentera