Kvinnligt mod smittar

ISLAM. Den islamska iranska regimens Islamska Revolutionsgardet, IRGC, försöker slå ned de pågående protesterna och rensar vissa städer i västra Azerbajdzjanprovinsen, inklusive Boukan, Mahabad, Oshnaviyeh, Piranshahr och andra icke namngivna platser, från regimfientliga element. Dessa IRGC militära enheter använder sannolikt extremt våld och dödar urskillningslöst civila för att stoppa protester. Säkerhetsstyrkor genomför ett brutalt tillslag även i Javanroud, Kermanshah-provinsen. Säkerhetsstyrkor har isolerat Javanroud, blockerat större vägar in till staden och skjutit skarp ammunition och nervgas mot demonstranter.

Stängningen av dessa större vägar kommer att hindra de flesta resor in i och ut ur Javanroud med tanke på den oländiga terrängen som omger staden. IRGC:s markstyrkor 4th Ansar ol Rasoul Operational Brigade har sitt huvudkontor i Javanroud och kan stödja regimens tillslag där och på närliggande platser. Den högsta ledaren Ali Khamenei har sannolikt gett säkerhetsstyrkorna godkänt för att intensifiera tillslagen.

Läs mer på Institute for the Study of War, ISW…

Protesterna förekommer på alla nivåer trots mullornas försök att slå ned alla oppositionella, tusentals har fängslats och över 300 ungdomar är bekräftat mördade av regeringen.

Igår spelade Irans herrar i fotbolls-VM, vid nationalsången var allas munnar som ett streck, ingen sjöng.

Det Iranska dambasketlaget har kollektivt kastat och poserar utan sina obligatoriska hijaber, -Pettersson hoppas mullorna får hjärtattack när de ser bilden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Kvinnligt mod smittar

 1. Det är skillnad på feminister och feminister.
  Här i Sverige sitter feministerna på Socialkontor Eller Folkhögskolor och gör sig breda .
  Och sprider teoretiska handlingsplaner som du utarbetar på rödvinsmöten .
  Men så blire’ vajsing på hela systemet åxå .

  32
  1
 2. Sveriges riksdag har med varma och godkännande ögon tittat på sharia och hederskultur ända sedan skiten kom hit.

  Annars hade de ju satt stopp för det brottsliga beteendet. De har ju ändå haft ca 30 år på sig!

  33
  3
  • Kerstin.
   Vårt land styrs av lagar, det du nämner är osant, tex hederskultur bekämpas dock inte så effektivt man skulle vilja.

   2
   25
   • Menar du hedersrelaterad brottslighet. Du kan ha rätt i att “vårt land” styrs av lagar. Vilka lagar vill jag låta vara osagt. Det var bättre förr.

    16
    40

Kommentera