Polisen söker 23 invandrare för upplopp

TERRORISM. Utredningen avseende grovt brott mot blåljusverksamheten i Navestad, Norrköping från påskhelgen pågår fortfarande. De våldsamma attackerna mot blåljusverksamheten är synnerligen allvarliga brott. Det har såväl tingsrätt som hovrätt slagit fast. Gärningarna som begicks har haft samhällsfarliga inslag och har ytterst varit ett angrepp mot demokratin. Utredningsgruppen har under hela utredningens gång känt ett starkt stöd från allmänheten.

Polisen i Norrköping behöver nu din hjälp med att identifiera de personer som vi publicerat med bild på Polisen.se.

Tips skickas till jan.staaf@polisen.se. När ni lämnar ert tips bör ni uppge bildnumret på den person ni tror er känna igen samtligt med namnet eller informationen runt den personen.

Läs mer hos Polisen.se

-Pettersson undrar när det ska bli debatt om det faktum att alla hittills dömda, som är drygt 30 stycken, och alla som väntar på rättegång har muslimsk invandrarbakgrund. Det verkar vara samma med de eftersökta och oidentifierade. Det är ett muslimskt invandrarproblem. Invandrare från icke-muslimska länder uppträder annorlunda.

Det finns totalt omkring 500 personer, såväl identifierade som oidentifierade, som misstänks eller kan komma att misstänkas för brott i samband med upploppen, uppger utredare i de olika städerna.

Om koranupploppen på bloggen…

Alla går att integrera utom muslimer, inget land i västvärlden har lyckats

Blir du dömd för brottet sabotage mot blåljusverksamhet blir det i de allra flesta fall fängelse, och det är en markering att det här är ett allvarligt brott. Straffskalan för normalgraden är fängelse upp till fyra år.

Det finns också ett grovt brott, som heter grovt sabotage mot blåljusverksamhetDär är straffskalan lägst 2 år och upp till livstids fängelse. Då pratar man i lagtexten om att det särskilt ska beaktas om gärningen framkallat fara för flera människoliv, egendom av särskild betydelse eller annars varit av särskilt farlig art.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Polisen söker 23 invandrare för upplopp

 1. Varför vill polisen ha allmänhetens hjälp med detta?
  Jag menar ett gripande resulterar ju i princip inte till någonting, släng ut och utvisa dom importerade våldsverkarna!
  Att kriminella svenskar inte går att utvisa begriper nog dom flesta, men varför låter vi importerade personer som utsätter svensk blåljuspersonal för stenkastning och mordförsök stanna kvar i vårt land?
  Ut med faenskapet!

  20
 2. En fråga. Hur lång tid har vi kvar innan vårt land kollapsar och de kriminella importfolken har tagit över hela landet ? Förra regeringen samt nuvarande står tydligen helt maktlösa.

  29
 3. När sparkas polischefen?

  När sparkas migrationsverkets chef?

  När sparkas justitiekanslern?

  NÄR SER VI PARAGDIMSKIFTET??

  33
  1
 4. 23 kriminella araber, syrier och negrer. Utvisa 230000 varje gång dessa parasiter mopsar upp sig mot mitt Sverige 🇸🇪

  27
 5. Karin Karlsbro (L) visar sin verklighetsfrämmande inställning. Så god o skenhelig. En värdig representant för hatet mot Sverige

  20
  1
 6. Papperslösa. Fri vård m.m. Socialtjänsten m. fl. skyddande av brottsling. Inte mitt Sverige!

  33
 7. Att beivra sånt här är väl närmast rasism i vissas ögon, eftersom det högst troligt är så synd om dem…. Yalla!

  21

Kommentera