Sverige – Algeriet i Malmö

INVANDRING. I går kväll spelade Sverige en fotbollslandskamp mot Algeriet i Malmö. Det borde vara hemmaplan för Sverige men det var det inte.

“För Robin Olsen var det speciellt att vara tillbaka på hemmaplan trots att läktarna dominerades av algeriska fans”.

“Jag vet att man valde att flytta några svenskar som satt bakom vår avbytarbänk eftersom det var minst sagt livfullt med algeriska supportrar där. Vi var oroliga i inledningen av matchen när vi fick stora förflyttningar av supportrar. Vi var tvungna att göra biljettkontroller för att få folk att återvända till sina riktiga platser. Man samlades på platser där det blev rätt kritiskt”, sagt av SvFF:s säkerhetsansvarige Martin Fredman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Sverige – Algeriet i Malmö

 1. De äter ej griskött men uppträder som svin och klagar på oss samtidigt.
  Vi ger dem bidrag men de får inga jobb eftersom allt de flesta kan, är att klaga.

  36
  1
 2. Malmö har blivit en sorglig kommun, som går back ca: 7 miljarder om året vilket kostar övriga skötsamma svenska kommuner den summan varje år i utjämningsbidrag. Devisen “allas lika värde” skulle kanske se till att alla kommuner går lika mycket back, som Malmö per person. Nej jag tror inte det är en slump och utjämningsbidrag har regler, som inte bör gälla en så stor kommun, som Malmö.

  32
 3. Med de självgoda o skenheliga (L+KD) i regeringen kommer Sverige ALDRIG att bli Sverige igen!

  Snart kan vi ansöka om medlemskap i Afrikanska Unionen!

  31
  1
   • Nos…

    Låt svansen vara de enda som är på läktaren så kan de ha ihjäl varandra som de vill.

    18

Kommentera