Regeringen och SD bör lyssna på MP

INSÄNDARE. Till Bassem Nasr, riksdagsledamot Mp, samt till andra hycklande miljöpartister. Det är direkt skrattretande och samtidigt sorgligt att behöva läsa vad du skriver i sydsvenskan.Det sorgliga är att sydsvenskan tar in dina rader enär du företräder det partiet som verkligen är skuld till den allt mer ökande grova kriminaliteten i Sverige genom den invandrings och flyktingpolitik ni driver.

Bassem Nasr (MP), palestinier, riksdagsledamot och ordförande för Miljöpartiet i Malmö. Bild: Twitter

Du skriver mycket riktigt att Sverige ligger i topp vad det gäller dödligt skjutvapenvåld i Europa enligt en rapport från Brottsförebyggande rådet.

Detta skjutvapenvåld beskrivs av PK – media samt av PK – politiker som gängkriminalitet. Den rätta benämningen är givetvis invandrarkriminalitet eftersom så gott som samtliga skjutna offer och dom gärningsmän man lyckats gripa är av utländsk härkomst.

Det är direkt patetiskt att du som miljöpartist skall komma med råd och pekpinnar hur man skall lösa detta problem.

Den enda lösningen på denna invandrarkriminalitet och annan också är att samtliga inblandade, såväl offer som gärningsmän, samt hela deras familj och klaner skickas tillbaka dit därifrån dom en gång kommit hit och detta oavsett om dom har blivit svenska medborgare eller inte.

Att komma hit under falsk flagg och åberopa att man flytt undan våld och förföljelse och sedan ägna sig åt bl a skjutningar på öppen gata där t om svenska poliser under tjänsteutövning blir ihjälskjutna visar med all önskvärd tydlighet att dessa mångkulturella primitiva vildar inte har i ett civiliserat västeuropeiskt land att göra. Dom kan leva ut sin våldskultur i sina hemländer men inte här.

Varelser som bara tillför landet grov kriminalitet, kostnader och sociala problem skall inte befinna sig här.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Sandor Herold med ett ”utsatt” bakverk

10 thoughts on “Regeringen och SD bör lyssna på MP

 1. Sandor Herold, tummen upp för dig.

  Har följt dina inlägg så långt jag kan minnas. Konstigt att vänsteranhanget inte har doppat dig i tjära och rullat runt dig i fjädrar.

  Hur som helst – heder åt dina försök att få folk till att vakna upp.

  Anledningen till mitt inlägg är din profilbild med en neg*rbulle i handen! Notera mitt försiktiga närmande av pudelns kärna! Här följer en självupplevd händelse runt början på 2010:talet. Har publicerat innan, någonstans, men kommer inte ihåg var. Så här kommer en liten historia som både jag och mina vänner fortfarande pratar om.

  Jag kommer in i en kakaffär för att göra mitt dagliga köp av kakor och bröd. Tar en nummerlapp och noterar två damer före mig i kön. Så jag väntar. En dam blir klar och jag är således nummer 2 i kön.

  Nu börjar det hända saker. In kommer en neg*r helt omedveten om att det finns ett kölappssystem. Han bara ställer sig där i affären. Alltfler personer kommer så nu är vi kanske runt 10 personer som väntar på vår tur.

  Damen framför mig blir klar så nu blir det min tur – trodde jag!

  Neg*rn går fram till kassan och börjar beställa – stort misstag! Tänkte han att han hade förtur p.g.a. hudfärg?

  Jag tar 2 steg framåt och ”sliter”/motar bort honom från disken. ”Här använder vi nummerlappar”. Jag är förbannad!

  Folket i affären nästan börjar huka sig och ta skydd och neg*rn blir rätt så förstummad p.g.a. mitt ingripande. Han blir nästan lika stel som en gammal saltstod.

  Och jag glider smidigt fram till disken och gör min beställning!

  ”JAG VILL HA 2 STYCKEN NEG*RBULLAR”.

  Vad jag sade kan jämföras med en neutronbomb. Ingen påverkan på affären – enbart människor. Jag kommer aldrig att glömma ansiktsuttrycken, fniss och APPLÅDER som jag fick p.g.a. detta.

  Till sist. Det finns många vackra kvinnor från Afrika som vi kallar negresser. Varför har inte det ordet blivit förbjudet?

  60
  1
 2. Det vi vet är att de stora globala företagen har en agenda både för låtsasflyktingar, klimat och pandemi. George Zorro är en stor sponsor åt både vänstern och flyktingar. Bill Gates är en stor sponsor åt FN och WHO. Vad denna agenda består i mörkar media och de som har insyn. Det man kan säga är att det handlar om att på ett ruffigt sätt tjäna ännu mera pengar.
  Man kan läsa i internationell alternativmedia att det är bluff med såväl flyktingar som klimat och pandemi.

  39
  1
 3. ”den enda lösningen” är ett farligt sätt att uttrycka sig på.
  Så tänker den som alltid tror sig ha rätt.

  2
  33
  • Föreslå gärna en annan lösning. För det måste du väl ha om din kommentar skall ha någon substans?

   26
   1
 4. Såg igår att Maggan varit på besök i Sölvesborg?? Var hon där möjligen av anledning
  att gratulera deltagarna till den smutsiga överenskommelsen mellan Sossar och Moderater, eller var hon där för att hissa upp Prideflaggan? Synd att hon inte styrt
  kosan dit när kommunen sköttes av Luise Eriksson och SD, för då hade hon kunnat
  beskåda en välskött kommun med nöjda väljare? Studiebesöket kan ju också vara för
  att se om hon skulle kunna göra om bedriften på riksplan?

  55
  2
 5. Det som absolut inte behövs är just Miljöpartiet en konstig religion som tillber klimatet med konstiga religiösa dogmer?
  Det är synnerligen konstigt att man lyckas sprida denna region i den mån man har i konkurans !ed andra idioter i den religiösa sekt marknaden

  47
  1
  • den fete, du glömmer (L). Det är de som styr den nya regeringen. Allah dessa liberala verklighets frånvända goda o skenheliga som med hjälp av 4% styr Sverige mot avgrunden. Och dörrmattan (SD) tittar på!

   35
   2
   • Det är isigmöjligt och det är så att man kom in med en marginal på 0.6% ? Vilket då bör spegla deras inflytande ? Och dom sakt val boskapen är trög!

    2
    1
 6. En annan ganska konstig artikel återfinns i dagens SvD där SSU Stockholms ordförande Sarkis Khatchadourian förefaller stolt över Sossarnas ”strikta” immigrationspolitik och skriver:

  ”Den extremt liberala migrationspolitik som regeringen Reinfeldt drev igenom 2011 var orsaken till det höga flyktingmottagande Sverige hade 2014 och framåt. Regeringen Löfven ärvde denna politik. Trots ett regeringssamarbete med Miljöpartiet, kunde regeringen 2015 gå fram med en stram migrationspolitik som ledde till det lägsta flyktingmottagandet på väldigt länge.”

  Nog för att Reinfeldt var den tokstolle som inledde det mer extrema vansinnet efter 2010 men är det någon (mer än SSU ordföranden själ) som såg något av ”det lägsta flyktingmottagandet på väldigt länge” åren efter 2015? Vad yrar sossen om?

  Det känns lite som adeln innan franska revolutionen, ingen markkontakt överhuvudtaget. De lever i en fantasivärld.

  83
  1

Kommentera