”Massa sjuka saker är borta från avtalet – SD en brun sörja”

INRIKES. Alla volymmål, återvandringsmål och ”en massa andra sjuka saker” är borttagna ur Tidöavtalet. Det säger Liberalernas partiledare Johan Pehrson i samband med ett partimöte utanför Sandviken i Gästrikland som Expressen deltagit på.

Sedan kan man ha synpunkter på enskildheter och en massa som är dåligt men det är inte jag som släpat in den här skiten i det här avtalet, säger Pehrson.

Under mötet kallar han också samarbetspartiet SD för ett ”extrempopulistiskt” parti som har ”samma organisationsnummer” som när de bildades.

Och även deras eget taffliga lilla försök till vitbok visar ju att det är en brun sörja, säger Pehrson.

-Pettersson säger att om Johan Pehrson (L) ska hålla på i den tonen blir inte regeringen (M, KD, L) gammal…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “”Massa sjuka saker är borta från avtalet – SD en brun sörja”

 1. Jaha, det var väl det man visste att Tidö-avtalet, blivit avskavt sitt slottsguld, och fått den sjuka grönbersa färgen av unkenhet och halvdanhet!

  Har inte SD upptäckt detta??? Att Tidö-avtalet är en halvmessyr, av vad det borde vara???

  VI ÄR LURADE PÅ DET VÄSENTLGASTE, och det avslöjar nu Johan Pehrson i sin sjukhetsiver!

  TACK FÖR DET, i alla fall!!!

 2. Det har tyvärr kommit in en gökunge i regeringen som tror att samarbetet blir bättre när det ramlar grodor ur käften. SKÄMS PEHRSON !!!!!!!!!

  22
 3. Jag länkar till en av de få politiker, som verkar ha förstått uppdraget och skulle passa utmärkt för valfri ministerpost i en regering. Jag tänker att Sverige behöver fler politiker av den här sorten.
  https://youtu.be/ku_uMUp1TDY

  7
  2
 4. Tror inte att det i någon större grad går att genomföra åtgärder som SD föreslagit. Enda möjligheten som verkar stå till buds, är att bromsa invandringen. Visitationszoner kan vi glömma. Ska vi kunna bromsa utvecklingen krävs undantagslagar och såna kommer inte förrän den maffia, klan och kriminella utvecklingen helt tagit över, Det verkar kört för moder SVEA. Synd också att inte SD haft en mera pragmatisk inställning till vad som går att genomföra, utan låtit övermodet brusa över.

  17
 5. Ödmjukheten i Liberalerna är omvänt proportionell mot, de siffror valutgången gav.
  Liberalerna hade inte suttit i riksdagen utan andra partiers stödröster.
  Johan Persson är en storvuxen person, dock borde käften inte vara så bred. Om Liberalerna fortsätter att ”brösta” sig och slänga skit på de som släppt fram partiet, kommer den liberala sagan att ta slut senast 2026.
  Så ett råd till Sveriges onödigaste parti:
  Knäpp igen käften och betänk att ni i mångt och mycket är medansvariga till landets urusla tillstånd!

  28
  1
 6. Pehrsson, vill, tror jag, tillmötesgå en del medlemmar i L som är kritiska till Tidöavtalet.

  2
  3
  • FEL!!! Han vill vinna omröstningen om sig själv i februari, som ledare för partiet! Han är bara tillförordnad, tillfällig, panikinsatt ledare nu!

   D V S. ALLT FÖR DEN BESTÄNDIGA MAKTEN I LIBERALERNA I FEBRUARI!!!

   Valkampanjen för och av Johan Pehrson, börjar NU, med smutskastning av SD!!!

   • Men du har rätt ändå, men för att VINNA striden om makten i L!!!

    Så, så ful är Johan Pehrson, att han ger sig på SD, för den feta maktens skull!

    MAKTEN!!! MAKTEN!!! MAKTEN!!!

 7. Om han uttalat sig så så kan nog Sliberalerna förvänta sig en låååång lång ökenvandring
  utanför riksdagen ifall han spräcker regeringen! Men allt kan va påhittat dårhusjonen
  på Expo EX pressens samarbetspartner, lita aldrig på deras rappakalja!

  27
  1
 8. “Liberalerna är för invandringen vad miljöpartiet är för miljön”;
  (av Patrik Engellau, i Det Goda Samhället).
  – vars åsikt är att Liberaler lätt blir fanatiker, – att de numera är helhjärtat politiskt korrekta eller ”woke, och att liberalt inflytande över migrationspolitiken inte går att kombinera med Sveriges generösa välfärdssystem. Därför ska Liberaler heller aldrig tillåtas, inte ens indirekt, att få någon ansvarsposition och åtkomst till medborgarnas plånböcker.
  https://detgodasamhallet.com/2021/08/21/liberalerna-ar-for-invandringen-vad-miljopartiet-ar-for-miljon/

  23
 9. När det gäller expressen så litar jag inte ett dugg på deras s.k. “nyheter” Det är mestadels lögner och ännu mer lögner som produceras i deras extrema vänsterfabrik!
  Men…skulle nu Persson verkligen ha sagt som det säjs, så är det förödande för regeringen!
  Och det är förödande för hela Sverige, här har han i så fall svikit alla som han sagt sig skall samarbeta med, inte ett hugg i ryggen utan många!
  Så därför är det min förhoppning att “expressen” som vanligt felciterar och ljuger!

  32
 10. Ja hade man ett avtal eller inte ?? Intressant försök att slingra sig ur dålig avtal i den verkliga värde går liksom inte?
  Varför tror politruker att dom kan skita i ingångna avtal?
  Uppenbart är att i politiska avtal måste man ha väldigt starka straff klasuler! Man måste i princip ha pung greppet hela tiden så någon kan klämma kulorna när idioter tror att ingångna avtal inte gäller..

  26
 11. Mhhmm, 2månader efter valet , börjar 6% partiet L skjuta regeringen i sank.
  S gnuggar händerna.
  Arma land.

  47
 12. Ett nytt 4% parti (L) leder Sverige mot avgrunden. Allah dessa självgoda o skenheliga.

  NU MÅSTE 20% partiet (SD) sätta ned foten en gång för alla. Annars måste avtalet annulleras och extraval utlysas.

  Vart tog förändringen vägen???

  84
  2
  • När man sätter sig ner och kommer överens om avtalspunkter så trodde jag i min enfald att ett avtal är ett avtal som man sedan arbetar utifrån.Så är inte fallet tydligen längre.När man som Herr Pehrson får stå och trampa ner SD i skiten som han nu har gjort så är det under all kritik.Karln får ta ihop sig nu och visa på en anständig stil och sluta upp med att plagiera Vänsterns mobbningstaktik.Löjligt och fånigt så det räcker till och blir över.Utöver det så blir man oerhört trött på dessa dagliga utspel mot ett folkvalt parti….

   63
 13. L fick väl vare med bara för att högerblocket skulle rensa bort en massa tärande skatter och sån skit, som L varit med om att släpa in i statsbudgeten. Vad sysslar de med annars?

  44
  • L är oväsentliga i längden, var det då och kommer att bli det framöver.
   Fast 2026 är de borta om inte förr.

   48
   1
  • Jimmie. Nu måste vi ha tålamod . Grabben vill bli vald till Partiledare för fladderpartiet. Det är därför han bröstar upp sig .
   Det är jobbigt att vara 1.90 lång och ändå vara politikens shivava.
   Då gäller det att gläfsa så det hörs. Det är politikens villkor .

   48
   1
   • Det är därför han tror, att partiet är större än det är, och har större rätt till makt än det har, FÖR ATT HAN ÄR SÅ STOR!!!

    HAN TROR ATT PARTIET, ÄR LIKA STORT SOM HAN SJÄLV!

    EFTERSOM HAN SJÄLV ÄR STÖRSTE PARTILEDAREN, MÅSTE OCKSÅ HANS PARTI VARA DET, RESONERAR HAN!🙂

  • Pherson förbereder för att hoppa över till den rödbruna sidan och spräcka Kristerssons regering.

   40
  • Seriöst svar (du kanske skämtar lite 😉
   Höj inte spärren för då blir det omöjligt för nya partier att växa. Det är ett orimligt högt mål med 10%, SD skulle aldrig kunnat växa fram på samma sätt med den gränsen. Strikt demokratiskt kan jag tycka att spärren borde bort men av praktiska skäl behövs den nog, det är inte så bra om Riksdagen fylls av små 1%-partier.
   Man skulle också kunna tänka sig en dynamsik gräns, lättare att komma in (2%) och visa vad man går för men med stigande krav för partier som suttit ett tag, t.ex. en ökning med 1% per mandatperiod upp till 5-6%. Då försvinner oseriösa partier som inte har något att komma med.

   9
   8
   • Jag menar allvar. Höj gränsen och sparka ut skitpartierna. Det är ALLTID dom som har dom extrema ideerna och vill sätta käppar i hjulen. Ut med dom så blir allt enklare. Vem skulle sakna idioterna ??

 14. Pehrson verkar ha svårt att fatta hur Sverige har påverkats av den vansinniga massinvandringen. Mord, skjutningar, sprängningar, förnedringsrån osv. Man kan ju undra hur det står till i hjärnan på dumskallarna som röstar på L

  98
  1

Kommentera