Läkare våldtog minderårig pojke – dömd till 2,5 års fängelse

BROTTSLIGHET. Det var i början av mars som den medelålders läkaren, hemmahörande i Stockholmsområdet, uppvaktade målsäganden på nätet.

Ali Naaran Foto: Polisen

Läkaren Ali Naaran, 37, stämde träff med en 14-årig pojke i Göteborg.”Prata inte med mig följ bara med”, skrev han om hur pojken skulle bete sig när de sågs. Sedan våldtog han pojken i en lägenhet han hyrt via Airbnb. När han dömdes fick han strafflindring – eftersom han kan förlora sin legitimation.

Enligt den åtalade hade pojken där hävdat att han var 16 år. Under förhandlingen i tingsrätten pratade mannen om sin inställning till en såpass ung partner.

Av principiella skäl vill jag egentligen inte ha sexuella relationer med någon under 18 år, men hans resonemang och frågor om sex väckte mitt rent vetenskapliga intresse för psykologi, sa läkaren.

-Pettersson tycker att straffet, 2 år och 6 månader är löjligt lindrigt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Läkare våldtog minderårig pojke – dömd till 2,5 års fängelse

 1. Var han Centerpartist? För dylika snaskigheter brukar ju förekomma bland dessa,
  utan att ens Annie Lööf tar avstånd från det ? Däremot var hon väldigt känslosam
  om att mördaren i Almedalen nämnt hennes namn bland tilltänkta offer.
  Det är vidrigt att hota döda andra , men det finns andra vidrigheter som inte kommer
  långt efter, att då inte lotsas om dem , utan tysta ner dem är bedrövligt.

  13
 2. Det verkar som vi olika lagar, för olika personer och olika samhälls lager.
  Är inte vi alla lika inför lagen ??
  så hur kan detta hända
  en våldtäksman är väl fortfarande en våldtäktsman oavsett vem än han är.

  33
  • Våldtäktshen döms efter kön, sitt eget och offrets.
   Om våldtäktshenet hade varit en kvinna i detta fall hade hon fått sex månaders fängelse. Hade denne arab våldtagit en 14-årig flicka hade straffet blivit fem års fängelse.

   4
   2
  • Vi har en skyldighet att försvara detta land militärt, alla mellan 16-70år ska om så krävs offra sitt liv för dessa invånare som våra demokratiskt valda politiker hjälpt in i landet.
   Svensken är inte bara avundsjuk utan även rådum.

   13
   1
 3. “han fick STRAFFLINDRING eftersom det förelåg risk att han kunde förlora sn legitimation”
  Vilket jävla joller!
  I min värld hade han fått det straff han förtjänar, d.v.s. livstids straffarbete, men allra helst hade jag nog sett att han hängs!
  Såna värdelösa, ondskefulla vidriga amöbor har inget som helst existensberättigande, dom ska bort så snart det bara går!

  Men, även alla dom inblandade på invandrarverket -dom som släppte in fanskapet- är naturligtvis skyldiga och bör polisanmälas och straffas!

  71
 4. Betänk vem som ligger bakom mängder av liknande brott, kanske även detta. Hans namn är Stefan Löfven, idioten vars land inte byggde några gränser.

  70
  1
 5. Det skrivs att Ali är hemmahörande i Stockholmsområdet. Jag bedömer att Ali hör hemma mycket längre bort. För övrigt förespråkar jag fysisk kastrering och stening.

  81
  1
  • @Oj, När den avbildade trädgårdssaxen används blir inget kvar. Då kan felanvändaren tänka på det som var, Varför leva och tänka men inget kan göra.- En variant av Anders Gustaf Dahlmans bortexpediering.

   20
   1

Kommentera