Donald Trump är tyst

UTRIKES. I mellanårsvalet i USA var republikanerna storfavoriter, men framgången kom av sig.

Donald Trump

Högt uppsatta republikaner möter förlusten i senaten med tystnad, skriver Los Angeles Times. Varken senatens republikanske ledare Mitch McConnell eller Rick Scott, som är kampanjchef för senatsvalet, har kommenterat.

Fox News konstaterar också att Donald Trump inte har skrivit något inlägg på sin medieplattform Truth Social på över 24 timmar, vilket är mycket ovanligt för att vara ex-presidenten. Tystnaden kommer två dagar före 15 november, då Trump har utlovat en stor nyhet. Detta har tidigare tolkats som att Trump ska meddela sin kandidatur till presidentvalet 2024, skriver Fox.

Konservativa politiker och medieprofiler har börjat skylla på varandra efter det svaga valet. McConnell, Trump och representanthusets minoritetsledare Kevin McCarthy hamnar alla i skottgluggen.

”Det gamla partiet har dött. Dags att begrava det. Bygg något nytt”, twittrar Josh Hawley, republikansk senator från Missouri.

Fördelningen i senaten är för tillfället 50–49, sedan Nevada tillfallit Demokraterna i natt. Georgia återstår, har sitt val 6 december men blir det 50-50 avgör demokraternas vicepresident Kamala Harris.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Donald Trump är tyst

 1. Trump kommer nog NU, att säga att han uteblir från presidentvalet!

  Hans tid är över, förbisprungen av nya statement! MEN HAN VAR BRA NÄR HAN VAR! MYCKET BRA!!! SYND ATT HAN INTE FICK EN PERIOD TILL, DIREKT EFTER!!!

  HADE DET GÅTT BRA i mellanårsvalet, hade han nog ställt upp! Det var nog det han räknade med!

  Det var därför han meddelade att han skulle göra ett announcement nu på tisdag, för att han trodde på en jordskredsseger, för republikanerna!

  Men så blev ju nu inte fallet, och därför ställer han troligen inte upp, när förutsättningarna för hans seger, verkar vara så dåliga som de synes!

  2
  6
  • What???

   Ni får väl själva se på tisdag då!!!

   Dessutom, var Trump i rätt tidssekvens, när han blev president!!!

   Det är det inte nu, riktigt! Världen har sprungit ifrån honom, och hans ledarstil lite!

   Inget fel med den i sig, men lite utanför det gängse idag!

 2. Hoppas det var slutet på Trumph,s politiska bana .
  Jag kan knappt sova när jag tänker på att han kan bli president igen .
  Det räcker med den oro som redan finns i världen .

  59
  46
  • Jag tror tvärtom, ifall Trump hade varit kvar som President så hade Ukraina inte
   blivit angripna av Ryssarna, den lille Nordkorianske raketmannen hade inte spelat
   Allan varje dag med Dagliga missiluppskjutningar, inflationenen och fantasipriser på
   energi hade inte legat i närheten av vad dom gör idag? Det kostar att ha en senildement
   president, som ibland glömmer om han var på väg upp eller ner på flygplanstrappan.

   45
   56
   • Jag vet inte om det är sant men Trump ska ha sagt till Putin: Om du angriper ett land som kommer jag att bomba Moskva..

    31
    4
   • Du har helt rätt!!! Världspolitiskt, gjorde han mycket bra saker, och stod på sig!

    Sen kom Biden till makten, och gav likaledes talibanerna denna i Afganistan! Han provocerade och retade Putin och “Raketmannen” också! Den ena till att återuppta de missilvapenprov, han UPPHÖRT MED, p g a Trump, och den andra kanske till att pga Bidens ohyfsade odiplomati, sätta igång ett krig, “för att visa amerikanarna, var skåpet ska så!” Kanske, kanske!

    Putin skulle nog mer ha lyssnat på Trump!

    Trump retade många, men inte så mycket utrikespolitiskt, som Biden gör!

    4
    4
  • Varför då? Är det i ta bara så att du har svalt extremvänsterns propaganda med hull och hår? Ungefär som nu när extremvänstern har dragit igång full jaktsäsong på Musk. För vänstern är det bara demokrati när vänstern styr. Yttrandefrihet ska bara gälla vänster. Det är precis samma både i USA och Europa. Är du inte rädd för en gravt senildement president som pratar med döda människor, inte vet vilket sekel, han lever i, inte hittar av scenen när han har hållit tal. Tror att hans son dog i Irak mm, mm har hand om kärnvapenkoderna. Där kan du snacka om mardröm. Trump är väl den enda president i USA:s moderna historia som inte har startat ett krig?

   15
   18

Kommentera