Polis ihjälhuggen i Belgien

TERRORISM. Två poliser har attackerats vid den norra tågstationen i Bryssel ikväll.

En av poliserna, som ska vara i 25-årsåldern, knivhöggs i nacken och dog av sina skador, rapporterar den belgiska tidningen De Standaard. För den andra är skadeläget okänt.

Gärningsmannen som skrek Allahu Akbar har skjutits men lever skriver belgiska medier.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Polis ihjälhuggen i Belgien

 1. När gärningsmännen skriker Allahu Akbar, samtidigt som de försöker mörda oss västerlänningar, borde detta innebära automatiskt dödsstraff.
  Absolut nolltolerans är ett måste, ifall vi västerlänningar vill överleva i ett fritt samhälle.

  43
 2. ”Vistades illegalt i vårt land”, skriver tidningen De Standaard.

  Och hur många illegala som vistas i Sverige är okänt. ”Exakt hur omfattande problemen är vet ingen”, skriver Moderaterna i en text om folkräkning, – saxat ur densamma: ”Det är centralt att staten kan fastställa vilka som lever i Sverige…När staten inte vet vem som bor var blir det enklare för brottslingar att gömma sig undan rättvisan och på så sätt fortsätta sin destruktiva verksamhet. Bristerna i Sveriges folkbokföring har varit kända under längre tid…en nationell folkräkning bör genomföras…Socialdemokraterna har konsekvent sagt nej – men tack vare att en socialdemokratisk riksdagsledamot röstade ja till förslaget – så blir det nu verklighet. Regeringen är nu skyldig att sätta igång arbetet med att genomföra reformen.
  https://moderaterna.se/nyhet/folkrakning/

  Pettersson i bloggen:” I Sverige har vi haft folkräkningar sedan 1749. Mikael Damberg (S) väljer att raljera över folkräkning”:
  https://petterssonsblogg.se/2022/10/18/det-ar-dags-for-en-folkrakning/

  31

Kommentera