Det är dags för en folkräkning

BIDRAG & INVANDRING. I Sverige har vi haft folkräkningar sedan 1749. Sedan Statistiska centralbyrån bildades 1858 har svenska folkräkningar gjorts vart tionde år 1860–1990 samt åren 1935, 1945, 1965, 1975 och 1985. Sveriges senaste folkräkning företogs 1990, alltså ingen folkräkning på 32 år! Trots att välfärdssystemen läcker som grova såll.

Avgående finansminister Mikael Damberg (S) sa att ”Det måste vara ordning och reda i registren, och fortsatte med att ”hålen måste täppas till”, men gjorde inget.  

Att S-regeringen inte menade allvar märktes när Damberg (S) sa att 95 procent av folkbokföringen är korrekt. Det innebär att det enligt regeringen ”bara” är drygt 500.000 felaktigt bokförda och finansminister Mikael Damberg (S) väljer att raljera över folkräkning.

En ny lag införs 2023 om att bokföra och märka alla katter, vi kan alltså ha ordning på katter men inte människor. I Norge görs en folkräkning vart tredje år och det borde vara svårare desto längre det är mellan varje folkräkning.

Hur kommer det sig att Sverige har backat tillbaka till stenåldern och inte ens klarar av att göra en folkräkning år 2022? Damberg (S) pratar om att man inte kan gå in i folks bostäder och räkna tandborstar och kuddar.

-Pettersson vet inte exakt hur folkräkningen ska gå till men en regering som aldrig tvekar eller ser några problem med att höja olika eller införa nya skatter borde kunna lösa samma problem som regeringen gjorde 1749 då Sverige började föra statistik över landets befolkning.

Nåväl, nu har vi en ny regering och Sverigedemokraterna tänker se till att en folkräkning genomförs. Den löser säkert inte alla problem men är en bit på väg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Det är dags för en folkräkning

 1. Man förstår mycket väl varför “sosseriet” säger nej till en folkräkning. ALLA som är här illegalt skulle då komma fram i ljuset svart på vitt.

  Om Sverige haft en lika stor och organisk folkökning som mellan 1980 – 1990 så hade Sveriges befolkning idag varit ca 9,3 miljoner och MÅNGA BEKYMMER mindre !

  Idag är de officiella siffrorna 10, 5 milj inv men de riktiga siffrora torde vara drygt 11 miljoner. 11 miljoner som skall ha boende , värme, pysselsättning och bidrag !

  • Galne
   Hur ska man kunna räkna de illegala.? Det kanske går men verkar underligt om det går.

 2. Exakt. Då kan vi skilja agnarna från vetet och utvisa de som inte ska vara här. Det lär bli många 👍👍

  27
 3. Jag tycker att folkräkningen verkligen behövs. Men ni svenskar får inte vara så naiva hela tiden. Folkräkningen måste genomföras på ett sådant sätt att risken för fusk minimeras så mycket som möjligt. Jag kan redan nu föreställa mig att det skulle erbjudas “juristhjälp” av någon “prins” eller “kung” (antar alla förstår) vilket säkerställer att man även i fortsättningen får sina bidrag här i landet eller till utlandet. För att motverka detta skulle jag gissa att det skulle krävas personliga besök med t ex fingeravtryck, eller något liknande. Det har gått så långt och det är så länge sedan den senaste folkräkningen att det nu inte räcker med en “vanlig” folkräkning per brev eller via internet…

  23
 4. Som jag förstod det kommer alla samordningsnummer som inte svarar bli nollade och upphöra att existera.

  Sedan vet jag inte om någon annan uppfattade det. Men det är nu slut med bidrag till illegala utlänningar i Sverige.

  37
  1
 5. Ja givetvis skall denna ligga till grund för t.ex. bidrag av olika slag.Sedan borde den också användas i många andra statliga o. kommunala inrättningar.
  Ett exempel är ju dagens lasarett,som tvingas stänga avdelningar p.g.a. överbeläggningar. Har med egna ögon sett vilka som befolkar dessa….Detta innebär i sin tur att vi äldre inhemska prioriteras ner,och får ingen vård längre.
  Sedan finns ju stora tillgångar i en sådan folkräkning för våra kommuner,när man planerar för framtiden. (om vi nu har någon)..

  28
  1
 6. Sossarna med stöd av övriga ”hata svenskar partier” har aldrig vågat att ta beslut om en riktig folkräkning då det kommer att visa sig hur många illegala invandrare och människor med många samordningsnummer som lever på bidrag. När fakta kommer fram så blir nationen chockad på hur illa läget är.

  38
 7. Folkräkningen om den blir av kommer att visa hur illa ställt det är i Sverige

  Allah dessa bidragsfuskare kommer att synliggöras då de kanske inte ens finns kvar i landet.

  41
 8. Myndigheterna vet exakt hur många älgar, vargar, renar, örnar, fjärilar och steglitsor det finns i landet. Man vet hur många gram koldioxid vi släpper ut, hur mycket kött och salt som vi äter. Det kryllar av högljudda forskare och självutnämnda experter inom alla områden.

  Men ingen vet hur många människor vi har i landet. Man vet inte ens om de som får löpande bidrag till något konto verkligen finns.

  Vilken statistik är bäst för Sverige?

  53
 9. De som inte svarar på folkräkningen finns ju inte i landet – enligt egen uppgift. De som tilldelats en samordningsnummer och inte svarar – finns inte heller i landet. Alltså inga bidrag.
  Vid poliskontroll skall dessa utan ordnade papper utvisas. Inte helt enkelt att råda bot på sossarnas missförhållanden i massinvandringens fotspår men en bra början.
  Statuera några exempel – så sprider det sig snabbt bland “flyktingarna” att Sverige inte längre är en bankomat.

  46
 10. “-Pettersson vet inte exakt hur folkräkningen ska gå till men…”

  👉 1, 2,3,4,5…101,102…! 😄

  18
  6
  • Vad jag undrar över hur det ska gå till rent praktiskt.
   Alla illegala, svartjobbare, tiggare mm kommer ju inte att svara. De går helt enkelt under radarn och hur ska man veta vilka dessa nu är. Alla med dubbla eller tom tredubbla identiteter och olika konton dit bidragen går, hur fånga upp dessa?

   Förtroende att är bra, men kontroll är bättre. Man måste öka kontrollern att ute i samhället.
   Tror tyvärr inte att en folkräkning löser problemen. Blir nog bara en byråkratiskt dyr historia. Och det är kanske därför vi inte folkräknat på 32 år.
   Jag kanske har fel.

   7
   10
 11. Inget får komma i vägen för folkutbytet och utrotandet av det nordiska ljushyade folkslaget.

  Eftersom varken alliansen och rödgröna röran vill folkräkna så tycker de att allt är ok, de vill att det ska fortgå.
  Uppdragsgivarna – globalister, xxx, hbtq och feminister bestämmer över svenska folket.

  Vi kan se tv-program om olika folkgrupper och stammar, de ska bevaras och skyddas. Men vita svenskar ska utrotas av de som själva riskerade utrotning.
  Det är en djävulsk plan!

  62
  1
 12. Äntligen! Men sen då? Hur minskas de illegala? Det finns ca 9 miljoner svenskar. Bidragsberoende och icke självförsörjande ska buntas ihop och åka/transporteras långt söder om medelhavet. En uppmaning, dräll inte här utan åk hem och bygg upp era skithålsländer.

  45
  1
   • Villkora bidragsutbetalningarna. Först när blanketten är ifylld, påskriven, inskickad och godkänd så kan det bli tal om ev. fortsatta bidrag.

    48
    1
   • Jag kan inte riktigt förstå meningen med en folkräkning. Däremot behövs det en skattskrivning!

    Alla som uppbär någon form av bidrag måste personligen infinna sig och lämna fingeravtryck och adress, annars är pengarna slut.

    Sen måste kranarna till bidragen stängas. Enligt en bekant på Pensionsmyndigheten så är det senaste nu bland annat en massa polacker som skriver sig hos barn eller vänner i Sverige på papperet och därigenom har rätt till en fet pension från dom svenska skattebetalarna!

    7
    1

Kommentera