Charlie Weimers mot islam

ISLAM. Charlie Weimers från Sverigedemokraterna har sedan han kom in i Europaparlamentet 2019 lett ett högljutt korståg mot islamismen i Europa. En svensk lagstiftare får draghjälp i uppförsbacken för att tvinga EU att få ett slut på den offentliga finansieringen av islamistiska grupper i blocket. Höga EU-ledare, som möter obevekliga påtryckningar från Europaparlamentets ledamot Charlie Weimers, har motvilligt erkänt att EU:s systematiska finansiering av islamism är ett problem som måste åtgärdas. Den byråkratiska vändningen visar att kampen mot islamismen i Europa håller på att ta fart.

Charlie Weimers, SD, svensk representant i EU-parlamentet, arbetar för att stoppa EU:s finansiering av islamistiska organisationer.

Sedan inträdet i Europaparlamentet i juli 2019 har Weimers, från Sverigedemokraterna, lett ett högljutt korståg mot islamismen i Europa. Han avslöjade att EU har överlämnat tiotals miljoner euro till organisationer med anknytning till Muslimska brödraskapet och andra islamistiska grupper vars slutliga mål är en stat baserad på sharialagar. Hans tvååriga odyssé för att penetrera EU:s labyrintiska byråkrati dokumenterades nyligen i filmen ” Islamism finansierad av Europeiska unionen .” Dokumentären är baserad på en landmärkerapport, ” Network of Networks: The Muslim Brotherhood in Europe .”

“Du kanske tror att Europeiska unionen skulle vara en naturlig motståndare till islamism”, sa Weimers. “Men du har fel. Önskan att försvara Europas muslimska minoriteter från verkliga och förmodade förekomster av individuellt och kollektivt trångsynthet har öppnat dörrarna för farliga ideologiska aktörer.”

Ett exempel: Europeiska kommissionen har generöst finansierat årliga europeiska “islamofobi”-rapporter (EIR) publicerade av SETA, en Ankara-baserad tankesmedja kopplad till Turkiets president Recep Tayyip ErdoğanMellan 2015 och 2017 gav EU mer än 130.000 euro för att finansiera dessa rapporter, som förväxlade legitim kritik av islam eller islamism med trångsynthet.

Weimers har arbetat med att utbilda sina kollegor om hur Muslimska brödraskapet infiltrerar EU genom att upprätta allianser med progressiva rörelser. Den gör det genom politisk aktivism på lokal, nationell och övernationell nivå genom att använda mantrat om religionsfrihet i kombination med påståenden om gemenskapsrepresentation och mångkultur, enligt Weimers.

Läs vidare…

-Pettersson säger att det är inte bara EU som gödslar islamistiska extremister med pengar, det är likadant i Sverige. Extrema muslimer lurar till sig bidrag under förevändning av att de representerar alla muslimer…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

För att jämna ut spelplanen mellan lobbyisterna och medborgarna har Charlie Weimers och andra europaparlamentariker agerat för att förbättra EU-kommissionens arbetsmetoder. Konsultationer bör inte äga rum under semestermånaderna och tidsfristerna bör förlängas så att medborgarna hinner komma till tals. Ett skräckexempel på hur det inte borde få gå till är EU:s asyl- och migrationspakt. Väl medveten om att detta var sprängstoff lade EU-kommissionen ut förslaget för allmän konsultation under sommarsemestern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Charlie Weimers mot islam

 1. Den tyska tidningen Bild frågar sig angående att medeltida kors togs bort inför G7-möte: “Vad har de gröna emot kristna symboler?” och tidningen undrar eftersom de grönas kulturansvarige Claudia Roth, även vill att bibelcitatet som finns under kupolen på Berlins stadspalats tas bort och ersätts med annan text, nuvarande text anses nämligen “inte vara tillräckligt öppen för världen”,..
  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/gottloses-g7-in-muenster-baerbock-laesst-482-jahre-altes-kreuz-entfernen-81830686.bild.html

  Bild-chefen Johannes Boies kommentar: “Skenheligt! Islam främjas, och vare sig man tycker att det är bra eller dåligt, så tränger man samtidigt tillbaka kristendomen, hyckleri och orättvist.”
  https://www.bild.de/politik/kolumnen/kolumne/bundesregierung-will-bibeltext-verhuellen-scheinheilig-81804626.bild.html

  17
 2. Heders åt Charlie Weimers och hans idoga arbete mot globalisterna. Dessa går i pakt med allehanda islamska föreningar – allt för att skada Europa.
  Om vi inte är på vår vakt är det lätt att förlora striden. “Urusla” (von der Leyen) är en nyttig idiot som dessvärre fått en alltför hög position. Guterres (FN) är ytterligare en.

  23
 3. Javisst. Nästa problem att ta itu med är kristendomen, hinduismen och buddhismen, högerideologier, vänsterideologier, sunt förnuft osv.

  2
  19
 4. Moske´er ska ha samma höjd som gräset man klipper, och sen ska man ställa gröpekaret ovanpå så är det bra för grisarna att trampa ner marken på.

  25
 5. Tur att det finns en Moderat med ryggrad, för bland Moderaterna i kommunerna i
  Sölvesborg,Hörby, Sjöbo, och Tomelilla verkar det mest sitta geleklumpar bland
  dessa!

  26
 6. Massor av nya svenska medborgarskap har delats ut nyligen. Det verkar som om det är en medveten strategi från PK-myndigheter eftersom den nya regeringen kommer att vara betydligt tuffare att dela ut medborgaskap. Det är det som är så riskabelt att dessa nya medborgare har ett mellan-östern tänk och dom i sin tur får barn som hyser samma värderingar. Lägg till alla dessa som har fått medborgarskap de senaste 20-30 åren som kommer från dessa kulturer. Tänk er hur många de blir slutligen. Nyans och andra muslimska partier kommer att ställa upp i riksdagen och få fler röster för att slutligen ta regeringsmakten. Sverige med dess ursprungliga värderingar blir utraderat som nation. Det är föga till hjälp med återvandring av dessa som ännu inte har hunnit bli medborgare. Det som måste till att svenska medborgarskap ogiltighetsförklaras eftersom det har getts många gånger ha skett på godtyckliga grunder. Vet inte om SD när de är tillräckligt etablerade och varm i kläderna tar upp detta på sin agenda. Är det så kommer många att bli besvikna och rösta in AFS om det inte försent

  44
 7. Kan man skönja en högervind som börjar blåsa över Europa? Och med den en motvilja mot den muslimska invasionen.
  Kan man undra vart det ska sluta?

  56
  2
   • I HitlerTyskland gjorde man mycket för att förmå judarna att “frivilligt” lämna Tyskland. Man hade SA som gjorde tillvaron osäker för judarna, judarna fick lämna statliga och kommunala anställningar, man såg till att judeägda butiker och företag bojkottades mm. Det var inte förrän kriget hade börjat som man iscensatte den “slutliga” lösningen. Och en stor anledning till detta var att andra länder började vägra ta emot judar och nazist partiet som hade som målsättning att Tyskland skulle vara judefritt fick problem. Så vad skulle man göra med alla dessa judar?
    Den vägen kommer vi inte att gå i Sverige. Inte heller i något annat land i Europa. Så vad ska vi göra med alla muslimer som inte vill anpassa sig till våra lagar, regler och sedvänjor och som inte frivilligt vill flytta?
    Själv tror jag inte på inbördeskrig. Vi Svenskar har blivit alldeles för bekväma av oss för att ta upp någon kamp. Vi ser ju bara hur Sverige har utvecklats utan några större protester

   • Lisa
    Önsketänkande, de kommer inte att åka hem, de är här för att stanna. Inte ens SD arbetar starkt för återvandring. SD pratade om återvandring före valet men nu ser vi inte mycket av det.

    5
    1
 8. I Norden har vi kristna kors i våra flaggor som flammar stolt mot mörka skyar. Den förmedeltida ideologin islam är det största mörkret i det Nordiska ljuset.

  60
  3
 9. Ja han har ett jätte problem med EU Sverige har ju tagit emot större delen av mujahedin våldtäktsmän och fullständigt obildbara ? Detta med en konstig lockelse om drömprinsar ?
  Sen att EU stater tycker att det är lämpligt att slippa detta problemet som Ungern som ser att man bör lösa sina egna problem innan man importerat andra hela Turkiet är ju krigförande jihadister som har fräckheten att ställa krav på svensk staten
  Finnarna har ju löst problemet med jihadister genom att påstå att vi väntat på att finska medborgare skall komma hem som i princip stals av Sveriges i slutet på ww2!!
  Jo Jo denna EU parlamentarie har en del knutar att lösa upp!

  32
  2
 10. En sann hjälte hans Engelska är milsvida från Ann lindes skolengelska deessutom talar han flytande Franska

  69
  1

Kommentera