20 bilar och hus skadade vid terrorbrand i Malmö

TERRORISM. Räddningstjänsten arbetade intensivt med en större brand i en garagebyggnad på Jägersrovägen under tisdagsmorgonen. Garagebyggnaden har hus på tre sidor och branden hade kunnat utvecklas till en storbrand med hus på tre sidor.

Garagelängan ligger med hus på tre sidor. Det är terrorism och mordbrand.

Larmet om branden inkom till SOS vid 04.10-tiden på morgonen och räddningstjänsten skickade ett stort antal enheter från stationerna Burlöv, Hyllie och Jägersro.

Enligt räddningstjänsten är det ett 20-tal bilar som blivit helt förstörda och flerfamiljshuset som ligger runt garaget var hotat ett tag.

”Det blev en sådan värme att vissa fönsterrutor sprack och rök sipprade in i lägenheter”, säger Joel Johansson, inre befäl på räddningstjänsten syd. Elden är nu släckt och man kommer gå igenom lägenheterna för att prata med de boende och undersöka skadorna på lägenheterna.

Polisen

-Pettersson ser att polisen kallar det skadegörelse. Jag vill kalla det terrorism.

Malmö har terroriserar med flera bilbränder den senaste tiden. 20 oktober brann det 21 bilar runt Söderkulla. 27 oktober brann åtta bilar runt Rosengård.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “20 bilar och hus skadade vid terrorbrand i Malmö

 1. Mera saft och bullar krävs!!

  Regeringen skiter i sina löften till väljarna!

  Rättsrötan sprider sig och allah socio-kulturellt efterblivna står och applåderar.

  Allah dessa goda o skenheliga vad skall de ta sig till när landet är kört i botten och bidragen uteblir? Tänkte de på det?

  13
  1
 2. Malmö signalerar vad Malmö är. Kanske en Monty Python-reality utan humor med terror, som regissör. Det är ingen tillfällighet att staden går ca: 7 miljarder back varje år. Karl-Olov Arnstberg säger: ”Fortsätter intelligensen att sjunka i samma takt som nu så har svenskarna år 2038 en snittintelligens på 90, vilket en annan intelligensforskare, den danske psykologen Helmuth Nyborg, anger som gränsen för när en demokrati kan upprätthållas.” Hämtat ur Julia Caesars blogg. Jag tror de har rätt.

  16
  1
  • Hur kan man kalla denna terrorism mot vanligt hederligt folk för skadegörelse ? Då kan man med andra ord jämställa klotter på husväggar och anlagda bilbränder som samma sak.En spade är en spade och ska inte kallas något annat.Löjligt så det förslår….men det måste ju vara pk riktigt annars blir det bakläxa…

   12
   1
 3. Terrorism kräver att polis/åklagare, inte sällan med hjälp av media, kan fastställa ett politiskt korrekt politiskt motiv.
  Den psykiskt sjuke mannen som mördade en kvinna på Gotland i somras är terrorist, för han har i förhör angett vad åklagaren kan tolka som ett politiskt motiv. (Hur förhör i Sverige sköts och hur rätten delges vad som sagts i förhör är ett kapitel för sig.)
  De muslimer som brände, plundrade, och skövlade i påskas är inte terrorister eftersom motivet var religiöst, inte politiskt.
  För den som är ideologiskt troende är orden, inte gärningen, det viktiga. Så om A slår B och kallar B något ord som täcks av lagen, så är slaget värre än om A inte sagt något, men bara om det A sa är applicerbart på B. Om A gör samma med C, men ordet där inte är applicerbart, blir slagets straffvärde lägre: C är alltså mindre värd som brottsoffer enligt A.
  Och detta anser majoriteten svenskar rätt och riktigt, utifrån hur de röstat sedan 1980-taet i alla fall.
  Visst är det kul med semantik?

  12
  1
 4. Terrorbrand vad är det för rubrik.
  Vanlig Svensk Socialdemokratisk politik som dagligen sanktioneras av Malmöpolitiker och gammelmedia .
  Och det kostar oss skattebetalare inte mer än 7 – 8 miljarder årligen .
  Det måste vi ha råd med annars blir vi kallade nazister.

  20
  1
 5. Varje dag efter valet har bjudit på en stunds glädje .
  Antingen kan man läsa i presstödsmedia hur jävligt det kommer att bli .
  Eller så får någon avsutten minister utgjuta sig i SVT om hur stora sveken är eller kommer att bli .
  Nu börjar Magdalena yra om att det hon kom överens med Erdogan om egentligen inte gäller .
  Morgan blandar ihop orden och vet inte vad socialdemokratisk vandel betyder .
  Och vi hoppas slippa att våra barn undervisas av transvestiter.
  Om en Centerpartist inte vill prata med 30%av Svenska Medborgare . Beskrivs de som något fint . När en vanlig knegare inte vill blanda sig med kriminalitet och kvinnoförtryckare , är det rasism .
  Det är något skevt i den Svenska ankdammen .
  Jag tänker att hade vi sluppit Putin och kriget i Ukraina hade vi kunnat glädjas fullt ut .

  24
  1
 6. Hur länge ska vi hålla Malmö under armarna ?? Malmöborna vill ju ha detta. Annars skulle dom väl rösta för förändring……

  40
  1
 7. Alla vet ju vilka som gör såna här idiotiska saker. Inte nog med att dom får allt gratis, dom vill förstöra för andra också. Vilka otacksamma svin dom är.

  46
  1

Kommentera