NGO:er som transporterar illegala invandrare är pirater

ILLEGAL INVANDRING. NGO (non-governmental organization), icke statliga organisationer som Läkare utan gränser, Open Arms, SOS Mediterranee med flera organisationer och som ägnar sig åt att bedriva färjetrafik för att systematiskt ”rädda” ekonomiska migranter från Afrika och Asien på Medelhavet är att betrakta som pirater säger Italiens nya premiärminister Giorgia Meloni, enligt Reuters.

Italiens premiärminister Giorgia Meloni Bild: Wikipedia

Premiärminister Giorgia Meloni och hennes nya regeringen vill stoppa den illegala invandringen till Italien. Människosmugglingen över Medelhavet bedrivs av fartyg tillhörande organisationer som Läkare utan gränser, SOS Mediterranee och SOS Humanity.

Premiärminister Giorgia Melonis hotar med att förbjuda organisationerna från att vistas på italienskt vatten. Meloni själv anklagar organisationerna för att bryta mot internationell rätt genom att åka ”skytteltrafik” mellan Afrika och Europa.

Meloni anser att NGO-fartygens flaggnationer – Tyskland och Norge – själva bör ta hand om de illegala invandrarna. – Om ett NGO-fartyg hissar, låt oss säga, Tysklands flagga, finns det två möjligheter: antingen erkänner Tyskland det och tar hand om det, eller så blir skeppet ett piratskepp, säger Giorgia Meloni enligt Reuters.

Här ser ni var Läkare utan gränser och andra plockar upp migranterna. Dom ligger och väntar utanför Afrikas kust och lockar ut migranter på havet i usla båtar.
Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “NGO:er som transporterar illegala invandrare är pirater

 1. Davosgänget och Soros underhåller dessa smugglare och ”hjälporganisationer” ekonomiskt.
  De gör allt för att skada Europa och ta över herraväldet ivrigt påhejad av lakejskan Ursula von der Leyen som givit ”den nyttiga idioten” ett ansikte.

  19
 2. Det skulle bli ett paradis för svarta bara kolonialmakterna försvann, det blev raka motsatsen. Vissa i Europa som vurmar för dessa lycksökare, borde kunna tänka längre framåt i tiden. Egentligen löses inga problem med att ta in dessa lycksökare. Befolkningsökningen kommer att göra Afrika till en bomb, det finns ingen lösning, möjligen en pandemi som tar miljarder liv. Godheten bedrar visheten om vi fyller på med tredje världens befolkningsöverskott.

  34
  • Under Mugabe tvångsförvisadess vita farmare från sina gårdar. 10 år senare hyllades de som kom tillbaka av de svarta arbetarna som misslyckats med att sköta farmerna på ett fungerande sätt.

   26
   • 1000-tals av dessa farmare har mottagits i Ryssland där de nu odlar upp delar av Sibirien. De får igångsättningsbidrag och bidrar snabbt därefter till samhället. Tvärt emot vad snyltarna Europa tar emot gör.

    20
    1
  • Robert Mugabe förstörde sitt lands ekonomi genom att kasta ut alla vita , när de svarta fick ta över i Sydafrika så blev det även där katastrof !

   De svarta har fått ta över färdig infrastruktur såsom järnväg , bilvägar , elförsörjning och produktionsanläggningar av alla de slag . . . Då blir det bara grodskit av alltihopa !

 3. Slutat ge bidrag till läkare utan gränser. Nu går pengarna till ”Vid din sida” som hjälper utsatta människor i Sverige.

  53
  2
 4. Dessa (non-governmental organization) är en stor bidragande faktor i den ökande kriminaliteten i EU och borde därmed anses som delaktiga i de brott som begås av de invasiva som de fraktar hit !

  46
  2
 5. Känt sozze ordspråk ” Det handlar om barn”, det kan man tydligt se på fotot.

  44
  3
 6. Måtte denna Meloni sitta kvar o.klara sig undan ett attentat !!
  Det hon nu äntligen aktualiserar har ju pågått i mer än 10/15 år.
  Att flytta niggrar från deras hemkontinent till oss i Europa,är ren pur kriminalitet.
  Väl inkomna inom EU sprider denna invasiva art sig,ända upp till oss vid Polcirkeln.

  56
  • Ja här har man den som ansvarar större delen av våldtäkter rån och sjutningar.. är det inte på tiden att man gör någonting åt detta !? Om inte för denna nioårinen i Skellefteå

   52
   2

Kommentera