Kriminalitet och migration dominerade rapporteringen

VALET 2022. Gängkriminalitet och migration var de sakfrågor som dominerade nyhetsrapporteringen och sociala medier både före och efter valet 11 september. Det visar mediemätaren som Kantar Sifo gör för Sveriges Radio Ekot.

Exempel på kriminella, dömda senaste halvåret

– Många debatterade och det skedde också flera händelser runt gängkriminalitet som drev publiciteten. Och efter valet har det i hög grad handlat om Tidöavtalet och att de här frågorna stått i centrum i regeringsförhandlingen, säger Per Söderpalm, analyschef på Kantor Public, till Ekot.

Även energifrågan fick rekordstort utrymme, vilket sannolikt kommer att fortsätta även framöver då många oroar sig över höga elpriser till vintern.

-Pettersson att kriminalitet och migration hänger ihop…

Läs undersökningen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Kriminalitet och migration dominerade rapporteringen

  1. Dessa stackars barn som haft en svår uppväxt har REINFELDT DEN STORA MODERATEN samt SOCIALDEMOKRATERNAS BY::NE LÖFVEN importerat till det rika landet som flyter av honung.Glöm inte att detta är bara en promille av alla som försörjs av dig och mig.

    24
  2. Tyvärr lär det INTE bli någon ändring då man hela tiden släpper in nya migranter samtidigt som man INTE är kapabel att UTVISA de kriminella migranter som redan är här.

    Politikerna verkar helt korkade!!! Att man inte förstår att fler migranter leder till ökad kriminalitet trots att vi allah ser det runt omkring oss.

    Rättsväsendet verkar också helt kapitulerat för tillståndet i landet. Allah dessa goda o skenheliga som tror att en andra eller tredje chans skall ändra på ett socio-kulturellt beteende som går tillbaka till medeltiden. Hur korkad får man vara?

    Det enda som skrämmer är UTVISNING!!! Och även av hela familjer.

    29
  3. Alla talar om det, men ingen har gjort något åt det. Kan vi hoppas på en förändring snart eller….

    30
    1

Kommentera