15 thoughts on “Dagens andra

 1. Här poserar den störste idiot, som någonsin varit i maktposition i detta landet. En fullständigt urblåst nolla, som skadat detta landet, för 50 år framåt. Han har omgivit sig med ministrar och experter, som endast verkar ha gått ut lekis. Utbildning och kunskap har varit oviktigt, endast rätt floskelkräkande har räknats som merit.
  Titta på dåren ovanför, glöm aldrig hans tvivelaktiga härstamning. Använd kondom, liknande idioter kan bli till av misstag.

  24
  1
 2. Ful är han också, köttig svullen rödaktig fyllenäsa och extremt tunna läppar som en groda, gropig i ansiktshuden som en groda eller padda på samma sätt.

  Om han I alla fall hade börjat som licensierad, riktig svetsare och arbetat som en sådan under en tid, då skulle jag visa en viss respekt.

  21
  2
  • Han är för dum för att kunna ta på sig mössan. Jag hade en värnpliktskamrat som ej kunde ta på sig mössan. Han fick frisedel när han gick bort sig den den öppna ek-skogen vid orienteringsövning. Några av mina män hittade honom sittande på en kulle och var helt borta. Han lär ha utropat: ”Det är så vackert här”. Han rökte marijuana eller hasch.

   10
   1
 3. Man kan undra om vad som fyller hans skallben om det inte är hjärnsubstans, är det sågspån ?

  Det kallas förvisso ”träskalle”.

  28
  2
 4. Hans depressioner eller fördjupningar i skallbenet motsvarar förvisso exakt de punkter som används vid s.k. lobotomi…

  28
  2
 5. Om jag var utbildad neurofysiker samt psykolog och forskare, skulle jag gärna vilja undersöka hans skalle grundligt. Kanske handlar det bara om pengar och personlig vinning dock, utan moraliska föreställningar om sitt eget folks väl och ve.

  32
  1
 6. Han kommer att gå till historien som mannen som skrotade den Svenska Socialdemokratin .
  Snacka om att vara maktkåt.
  När man ser Hans kompis Per Bolund torska i en debatt mot en 26 åring .,
  Så förstår man bättre att vi hamnat så snett .
  Styrningen av Sverigs energipolitik visar hur jävla väck hela gänget kring Stefan var.
  Nada , så mycket förstod de , Nada

  45
  1
   • Jag har ett gäng fungerande hårddiskar. Om du själv betalar frakten, så är de dina. De varierar i storlek, ganska fina egentligen. Typ 1000 Mb eller 2000 Mb.

    5
    2

Kommentera