“Svenske” Rahmads Stromanis döms till sex års fängelse

BROTTSLIGHET. “Svenske” MMA-fajtern Rahmads Stromanis, 27, döms till sex års fängelse för sin roll under Paludan-upploppen, rapporterar Aftonbladet.

Örebro Tingsrätt finner honom skyldig till grovt sabotage mot blåljusverksamhet samt försök till våld mot tjänsteman.

Enligt polisen hade Rahmads Stromanis en ”pådrivande roll” i upploppen. Han stod längst fram i leden, kastade sten, forcerade kravallstaket och hotade polis med sin påk. Han ska också ha uppmuntrat andra gärningsmän att storma framåt.

Rahmads Stromanis döms i Örebro Tingsrätt till sex års fängelse för grovt sabotage mot blåljusverksamhet samt försök till våld mot tjänsteman.

Utöver fängelse ska han också betala totalt 162.000 kronor i skadestånd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on ““Svenske” Rahmads Stromanis döms till sex års fängelse

 1. Han är precis lika svensk, som en pakistansk prickig skitgris, men kommer inte att nå upp till dennas mentalhygieniska nivå.

  10
  1
 2. Han benämns som ”svensken” och ”svenska”. De (xxx, feminister, rasifierade och hbt) som skriver och sätter rubrikerna skrattar åt att de retar sverigevännerna.
  Deras gemensamma agenda är att bryta sönder den svenska nationen!

  49
  4
  • Efter det att Karl Liebknecht, Leo Jogiches och Rosa Luxemburg infångats i Berlin och avrättats insåg kommunisterna att likt i Ryssland allmänheten inte ville ha kommunism och proletariats diktatur. Till skillnad mot Ryssland där bolsjevikerna genomförde en andra revolution bildades istället kulturmarxismen och dess företrädare Frankfurtskolan som har/hade som mål att genom att bryta sönder nationalstaten införa kommunism. Efter nazisterna maktövertagande flydde Frankfurtskolan medarbetare och hamnade till slut i New York och Columbia universitetet och i Kalifornien där de fortsatte sitt värv att sprida sina och Marx dystopiska läror.

   5
   1
 3. Utvisning direkt. Att sätta dessa parasiter i svenska fängelser är vansinne. Det kostar massor med skattepengar och gör att fängelserna blir överfulla. Dessutom är han snart ute igen och är nog inte mindre kriminell då. Utvisa drägget

  48
  • @Kungen, på vägen ut kan de bo flera i samma cell- Det borde bli lite billigare och när en arg stark buse delar cell med en lam buse kan det bli en plats ledig.
   Pettersson vän herr Anders Gustaf Dalman är som bekant redan avliden

   12
   1
  • Dom skadestånd som skattebetalarna får punga ut med kunde lika bra användas till att ta närmsta flyg hem till deras ordinarie jordhålor, och med förbud att aldrig komma in i landet igen.

   7
   1
 4. Våga vägra aftonbladet! VVA-rörelsen måste börja här och nu!
  I de yttersta tiderna ska falska profeter uppträda, de menade säkert dessa skittidningar med flera pk-organ. Heja Elon!

  39
  1
 5. Det finns ingen svensk som heter “Rahmads Stromanis”
  Fel igen från svensk lögn-media!

  78
  1
 6. UTVISNING ÄR DET ENDA SOM SKRÄMMER

  HELST HELA FAMILJEN

  Politikerna och rättsväsendet verkar INTE fatta detta

  HUR KORKAD FÅR MAN VARA????

  68
  1
  • Svensken??? Konstigt Svenskt namn! Nä! Lägg ner det där snacket. Är inga Svenskar som kastar sten. Men tydligen enligt Aftonbladet.

   54
   1
 7. Är det möjligt att utvisa fanskapet? Vadå svenske, han hör väl hemma söder om medelhavet?

  61
  1

Kommentera