Gör motstånd mot rasismen

Företrädare för Ung Vänster skriver i en debattartikel på GP att det är dags att göra motstånd mot rasismen.

Det är inte främst SD som artikelförfattarna vänder sig, utan det svenska samhället och även partier på vänsterkanten. Både M, KD, L och S får sig en släng av sleven.

…efter maktskiftet är det inte bara SD som driver främlingsfientlig politik. M, KD och L står alla bakom Tidöavtalet och även Magdalena Andersson verkar vara nöjd med den svenska vändningen i migrationspolitiken som skett sedan 2015

Vi vet att vänsterns syn på migrationspolitik strider mot allt sunt förnuft. Det finns inga gränser mot hur många lilla Sverige kan/ska ta emot och några gränser ska vi överhuvudtaget inte ha. Välkomna att bosätta er var ni vill.

Verkligheten talar emot Vänsterpartiet och verkligheten börjar krypa allt närmre också utlandsfödda. Det är förmodligen ingen slump att utomeuropeiskt födda både representerar och röstar på SD i allt större utsträckning.

Som vanligt är kommentarer tillåtna på GP, vilket hedrar tidningen. Läs dem gärna. Här är en som ställer en bra fråga.

”Magneten” Sverige som toppat listor över antalet asylsökande, som toppat listor över antalet kvotflyktingar, som toppat listor över givna bistånd, som i allt högre utsträckning kvoterar in minoriteter i olika sammanhang.

Ung Vänster som gapar ”rasism” så fort de får tillfälle har ett ungdomsförbund som vill se att Sverige blir ett kommunistiskt samhälle och som har företrädare i riksdagen som viftar öppet med flaggor till stöd för terroristanklagade organisationer. Ung Vänster som uppmanar folk att störa möten som arrangeras av andra partier. Ung Vänster och Vänsterpartiet som är sprungna ur en ideologi som mördat miljoner människor under åren.

Företrädare för det partiet bör nog hålla tyst med sina anklagelser mot andra.

Göteborgs-Posten

Vad ”motstånd” innebär för Ung Vänster kan nog tåla att diskuteras och granskas.

20 thoughts on “Gör motstånd mot rasismen

 1. Tycker ungkommunisterna att arbetarparadiset Kina ska ta emot fler från tredje världen eller är det bara västs ekonomier som ska belastas med detta ok?

 2. Av de som kommer visar det sig att en stor del är invasiva som varken vill eller kan bli svenskar eller bo tillsammans med oss.
  Om det av vissa säregna vänstervridna kallas rasism så är det för att det misstolkas.

  15
 3. Alla är visst rasister. Som vanligt. Vissa verkar inte kunna få nog av att kalla andra för rasister.

  18
  • Alla som värnar det goda och sunda, är rasister!

   Så var stolt, om nån kallar dig rasist!!!

   SKÄMS ALDRIG!!!

   23
   1
 4. Den absolut enda orsaken till att vi har problem med rasism är att vi har invandrare i Sverige. Inga invandrare = noll rasism.

  Ju fler invandrare som kommer hit desto mer rasism. Det är alltså invandrarnas egna fel att Sverige har problem med rasism.
  Återigen bottnar ett problem i invandringen!

  Dessutom så ökar utsläppen i Sverige med mer invandring, ju fler som flyttar hit desto mer utsläpp i Sverige. Så om man är ett parti som värnar miljö och vill kämpa mot rasism så borde det första draget vara att utvisa alla invandrare.

  Och varför blir invandrare utsatta för rasism? Jo, på grund av invandrarnas egna beteenden!

  27
  1
  • VI, har inga problem med rasismen!!! Det är ju DU, och de som tänker som DU som verkar har det!

   Rasismen beror inte på invandringen!!! Det är något sunt och gott, som allt odlande av en kultur är! Den är själva kärnan i ALLA sammanslutningar, och det som gett oss olika samhällen!

   Utan rasism, skulle vi bara rotlöst driva omkring över jorden utan minsta sammanhang, som i de VÄRSTA SF-dystopierna!

   Rasism, är något som bara finns naturligt ursprungligt hos oss! Det handlar helt enkelt att värna vårt, och det som är vi!!!

   https://youtu.be/wi0HPaElOTE

   7
   6
 5. @anderssonskan.
  Vad är det för klokt i att vara kommunist som ung? Jag har klarat mig fint utan den villfarelsen. Lever alltså har jag hjärta (för oss svenskar)

  23
  1
 6. Det värsta med vänster folket är att de vill inte jobba, de vill bara ha. Har diskutera med många vänster folk genom åren. De tycker att staten har råd o ska betala.
  Hur fan då om ingen jobbar?
  Makalösa människor.

  33
  1
 7. Kommunisterna är ju bra elaka ändå. Unnar dom inte dessa bankomat-flyktingar att få resa hem igen. För det måste väl ändå vara höjden av lycka att få komma hem igen, till fruar, barn, släktingar och vänner på mammas gata. Att behålla dom här innebär ju ett enormt avbräck för deras hemland som behöver deras närvaro för att bygga upp landet. Det vänstern förespråkar gränsar till kidnappning.

  34
  1
 8. Vore bättre att göra motstånd mot extrem och våldsvänstern som borde exporteras till deras drömland Nord Korea.

  48
  1
 9. Fan så mycket viktigare, att bekämpa vänstern och deras mentala villfarelser. En början vore,
  att åter öppna mentalsjukhusen!

  57
  1
 10. JMen en sak kan inte Ung Vänster åstadkomma, dom kan inte peka ut namnet
  på ett land där kommunism är den självklara ideologin, och där der råder Välstånd?

  65
  1
  • Finns många kommunisländer där folket svälter o kommunistpampar lever i överflöd, på andras pengar som alla andra vänsterblivna o parasiter

   25
   1
 11. Fel!!! Fel!!! Fel!!!

  Det är NU snarare dags att VÄRNA rasismen!!!

  Att Våga Vara Rasist (VVR)!!!

  För det är det enda som är det verkligt viktiga: ATT STÅ UPP OCH KÄMPA FÖR SITT FOLKS RÄTT, OCH RÄTTIGHETER!!!

  VI SKA INTE DISKRIMINERAS MER, till förmån för andra!!!

  Det borde vara tvärtom, om vårt land hade varit sunt och gott: ATT VÅRT EGNA FOLK GICK I FÖRSTA HAND!!!

  Fråga Palestina, fråga Kurdistan, eller vilket arabland som helst, om de har mångkultaralitet, och om de värnar andra kulturer och minoriteter, mer än den egna!
  SÅ VARFÖR SKULLE INTE VI GÖRA DET!!!

  DE, tillåts att (RASISTISKT) prata och vurma för sitt FOLK, I VÅRT LAND, men INTE VI!!!

  DET FÅR VARA SLUT MED DET!!! Vi måste VÄRNA vårt folk, och tillåta RASISMEN växa som en sund folk -och gräsrotsrörelse!!! Och vi måste BEKÄMPA den nazistiska folkutrotningen, som vänstern framhärdar som sin ideologi!!!

  52
  2
  • Den som inte varit kommunist som ung
   Har inget hjärta
   Den som är kommunist som vuxen
   Har ingen hjärna .
   Gammalt klokt ordspråk .

   31
   1
   • TRAMS!!!

    Den som är kommunist, när denne än är kommunist, har varken hjärta eller hjärna!!! Det är först när denne lämnar kommunismen, som denne får både och!!!

    Eller tycker du Stalin hade hjärta kanske??? Eller hjärna , för den delen??? Eller ligistungar som går på SD:are och deras hem, för utlänningsasens skull??? DET FINNS INGET HJÄRTA DÄR!!! BARA DUMHET OCH FANATISM!!!

    De är snarare som ”OMEN”, helt utan medkänsla för det goda!!!

    10
    2

Kommentera