Besvikna M-väljare ordnar manifestation i Sölvesborg

INRIKES. Efter valet 2018 styrdes Sölvesborg av en fyrpartikoalitionen kallad Samstyret och bestående av SD, M, KD och det lokala SOL-partiet. De flesta väljarna verkade nöjda och i valrörelsen 2022 räknade Samstyret med att fortsätta styra Sölvesborg.

Efter valresultatet 2022 tydde inget på att styret skulle ändras. Samstyret hade en klar majoritet bakom sig för att fortsätta, men Moderaterna ville annorlunda. M och SOL-partiet bytte sida, Nu ska Moderaterna, Socialdemokraterna, Centerpartiet och det lokala SoL-partiet styra Sölvesborg.

Benny Seferi är en besviken väljare som ordnar en manifestation efter uppgörelsen mellan S och M i Sölvesborg, idag kl 13

Fredlig manifestation där vi väljare som röstade för ett Samstyre visar att vi vill behålla det.

Som väljare utgår man från att det som sägs av partier innan ett val också kommer bli verklighet efter ett val. Så blev det inte. Samstyret tog bra beslut gjorde viktiga reformer – och inte minst stod de alltid upp för oss invånare och för vårt näringsliv. Nu har två partier valt att lämna och istället tänker man ge oss, som röstade på ett styre vi var nöjda med, makten till S och V. Det är fel. Vi vill inte ha en socialistledare. Vi vill inte att Vänsterpartiet ska få ha veto över allt som händer i vår kommun kommande fyra år.

Om något av de fyra partierna ens tänkte tanken om att slå sig ihop med det röda laget innan valet så hade de också varit skyldiga att berättade det, innan vi röstade. Vi är många som känner oss förda bakom ljuset.

På lördag samlas vi alla, tillsammans, för att vädja till de fyra partierna i Samstyret att gå samman igen för att fortsatt leda vår kommun i rätt riktning. Vi kommer att vädja till dem att lyssna på folkviljan – alltså på oss.

Vi hoppas och tror att vi väljare faktiskt kan påverka. Vi tror på demokratin. Därför är det viktigt att alla som kan sluter upp på lördag.

Kom till Stortorget i Sölvesborg klockan 13.00. Tillsammans visar vi att makten ska utgå från folket. Detta är sista chansen för oss att försöka påverka och detta är det enda vi nu kan göra, innan det är försent.

Tillsammans kommer vi, Benny och Harry, att diskutera och samtala på scen om situationen och hur vi som väljare ser på det.

Vi kommer, i mån av tid då vi båda gillar att prata, släppa upp andra besvikna väljare spontant på scenen.

Vi ses på lördag. Nu räddar vi Sölvesborg!, skriver Benny på Facebook.

Svikna väljaren Benny Seferi, som röstade på M, anordnar en manifestation efter uppgörelsen mellan S och M | Sölvesborg

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Besvikna M-väljare ordnar manifestation i Sölvesborg

  1. BRAVO!!!

    Borde göras i många, många fler kommuner, där liknande korrumperade förstörarstyren finns, BARA föra att stänga ute SD och en sundare mer restriktiv invandringspolitik!!!

    Kort sagt: nazistiska svenskutrotarstyren, bara för att vilja förstöra kommunen, där de fifflat till sig makten!!!

    Det finns en hel del kommuner med bedrägliga sosse-moderatstyren! BÖRJA MED PROTESTERNA DÄR!!!

    FÖR DE HAR SLAGIT SIG IHOP BARA FÖR ATT VARA EMOT SD, OCH FÖRGÖRA DEMOKRATIN!!!

    19
  2. I nästa val får SD egen majoritet i Sölvesborg, eftersom M-väljarna 2022 röstar på SD 2026.

    25
    2
  3. Ja nu kommer ju den demokratin vi har att mätas mot korrupta politiker? I vanliga affärs värden skall ingångna avtal hållas !! Men det är visst något som inte gäller politiker eller folk valda och det kan vara intressant när bataljen är över att se vad som händer

    43
  4. M har alltid varit ett skitparti efter Gösta B.
    Massmördare. Öppna ditt hjärta.Och nu
    Kärnvapen.
    Carl .

    44
    2
    • ponnsan62:
      En bra sammanfattning av detta falska parti !! Personligen jämför jag M, med kappvändarna i Folkpartiet…..
      Sammanfattningsvis ingen bra framtid för den samling,som SD nu tvingas samregera med.
      Ser verkligen mörka moln innan deras ”arbete” ens
      påbörjats.

      31
  5. Här är ett praktexempel på att M fullständigt nonchalerar fullständigt resultatet.
    Ser endast till pengar och positioner.

    53

Kommentera