SD vill ha fler utlänningskontroller

INVANDRING. Sverigedemokraterna anser att inre utlänningskontroller ”måste” bli vanligare, skriver SD på sitt Instagram-konto. Partiet har tidigare lyft liknande förslag.

SD hänvisar till polisens Reva-projekt som genomfördes för snart 10 år sedan och menar att det i någon form bör återupptas.

Reva-projektet kritiserades starkt under sin tid, bland annat för polisens sökande efter papperslösa i Stockholms tunnelbana.

”Vi behöver ha koll på vilka som bor i det här landet vilket den förra regeringen inte hade. För att uppnå detta behövs fler kontroller och mer resurser till Polisen”, skriver partiet.

SD menar också att deras önskemål uppfylls i och med Tidöavtalet.

”Alla illegala migranter ska hittas!”, skriver Sverigedemokraterna.

-Pettersson säger att nedläggningen av Reva-projektet var idioti. Eftersom gränskontroller avskaffats mellan länder som ingår i Schengensamarbetet har medlemsländerna åtagit sig att genomföra inre utlänningskontroller. I Sverige gick det bra ett tag, betydlig fler illegala migranter greps i bland annat Malmö och Skåne. Detta tills några vänsterblivna kom på att utlänningarna blev kränkta av att få visa legitimation eftersom polisen fullt naturligt kontrollerade dem som såg utländska ut och projektet lades ned. Alla kunde dock inte avvisas eftersom de saknade pass och andra ID-handlingar.

I dessa lägen tycker jag den gripne ska låsas in under väldigt enkla förhållanden tills personen erkänner vem han äroch återvänder frivilligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “SD vill ha fler utlänningskontroller

 1. Det viktigast är ju att identifiera vilka som sjuter på varandra om nätterna och dess voltäcktsgäng gängkriminäll och jihad historier.

  17
  3
 2. Enklaste och bästa lösnigen är att utvisa två millioner utlänningar och frys alla deras tillgångar tills dom till fullo har betalat sin skuld till Sverige (oss svenska skattebetalare)
  Den tredje millionen skall sedan utredas mycket noggrant.
  Minsta misstanke om oegentligheter skall leda till omedelbar utvisning!

  Med dessa enkla åtgärder har vi kommit långt och kan börja göra Sverige svenskt igen, som det en gång var -eller åtminstone så nära det nu går att komma!

  Socialister och miljöpartister, centern och kommunisterna skall terrorstämplas, lagföras och straffas för alla sina bedrägerier -och alla andra brott!
  Hela drösen av anställda på invandrarverket entledigas per omgående och utreds för bedrägeri/förräderi mot oss svenkar och vårt land!
  Ingen ska komma undan, det är dags att dom skyldiga nu får betala sluträkningen!

  62
  5
 3. En stor utmaning efter år av misskötsel från sossar och moderater .
  Börja gärna med en folkräkning .
  Dels för det är sossarnas skräck. Då uppdagas omfattningen av misskötseln .
  Dels för att se vilka åtgärder som kommer att krävas .
  Har Magdalena lagt yppandeförbud för Morgan och Annika och Anders Y.
  Jag saknar deras infantila inlägg i debatten .
  Dessutom tror jag den nya regeringen behöver den reklam som deras verklighetsfrånvarande kommentarer bidrar med .

  44
  4
  • Jag såg nånstans att de där tre figurerna du nämner har anlitats av Sveriges vänstertelevision (SVT) för att göra en nyinspelning av Bollibompa. så de lär väl vara sysselsatta en längre tid med det !

   19
   2

Kommentera