Asylsökande ryssar i Flen

INVANDRING. I morse fick Pettersson ett telefonsamtal angående Migrationsverkets anläggning i Flen. Tipsaren påstod att det på Migrationsverkets anläggning i Flen bor c:a 100 ryska vapenföra män som flytt från kriget i Ukraina och att männen hade en tvivelaktig bakgrund som kriminella.

-Pettersson har ingen möjlighet att verifiera dessa uppgifter, men jag hoppas att myndigheterna har kontroll och inte ger ut ett enda permanent uppehållstillstånd till ryska medborgare. Totalt har 650 ryssar sökt asyl i Sverige i år enligt Migrationsverket.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Asylsökande ryssar i Flen

 1. Hur fan kom dom in.
  Vilka ska betala dessa individer.
  Pensioner förstås och alla som arbetar

  10
 2. “männen hade en tvivelaktig bakgrund som kriminella” Kan det anonyma utlåtandet komma från någon på Migrationsverket? Jag önskar myndigheterna varit aktsammare om svenskt samhälle genom strikta bakgrundskontroller och skickat tillbaka alla kriminella från flyktingströmmarna under alla år. Det lutar mest åt att det “välfärdsindustriella komplexet” försvarar sina intressen. Många har sin försörjning med höga löner från välfärdsindustrin och röstar för att gynna fri invandring, som skapar många problem. De ser m.a.o. till att deras skattedrivna guldbrytning kan fortsätta så länge, som möjligt.

 3. Precis som dom första som kom från Mellanöstern. Kriminella med fängelsebakgrund. Vi ser hur det har blivit idag. Feministisk inrikespolitik.

  27
 4. Invandrarverket klarar inget annat än att till en årlig kostnad av 600 miljarder år efter år fylla Sverige med oönskade utlänningar, kriminella, våldtäktsmän, mördare, terrorister och liknande ohyra!
  Bara i fjol beviljade dom nästan 100.000 nya svenska medborgarskap och av dessa fanns det 5300 som helt saknade identitet. Trots det så ansåg invadrarverket att dom var fullvärdiga svenskar!
  Det här är en terrororganisation som bör avvecklas så snart som möjligt och alla anställda skall åtalas för sitt folk och landsförräderi!

  45
  1
 5. Ja om man skickar hem dom så hamnar dom i ukriana men om man skickar dom till Ukraina så riskerar dom att råka värre ut även om dom påstår att dom är ukrinare?
  Är det inte bättre att stoppa in dom i svenska armén dom kan vara nyttiga att ha när ukriana delar upp Ryssland till den segrande sidan??

  5
  5
 6. Borde inte dessa asylsökande Ryssar hjälpa Ukraina med motståndet mot Putin som dom tydligen hatar ?

  38
  1
 7. Har Pettersson också blivit naiv på gamla dagar.
  Tror du verkligen att myndigheterna har koll på de nyanlända.
  De aktivistiska tjänstemännen har ännu inte hunnit bytas ut .
  Hälften är säkert vanliga tänkande människor som inte vågat säga vad de tycker .
  Nu ska PK muren raseras och den riktiga demokratin råda även på myndigheter.

  50
  3
  • Jag tror nog tjänstemännen klarar av att behandla ryssar likadant som ukrainare som inte får permanenta uppehållstillstånd.

   Sedan får vi se om den nya regeringen och SD ändrar reglerna som de sagt.

   39
   8

Kommentera