Mångkulturens pärla

INSÄNDARE. Till i första hand Kommunstyrelsens ordförande i Malmö stad Katrin Stjernfeldt – Jammeh (S)

Dom senaste dagarna har vi här i mångkulturens pärla Malmö fått ta del av några trevliga händelser som innefattar både en gruppvåldtäkt, anlagda bränder där ett trettiotal bilar förstördes samt nu sist stenkastning mot bussar.

Malmö i nutid

Vad det gäller gruppvåldtäkten så sitter fem unga s k nysvenskar häktade. Troligtvis så är det ett liknande klientel som brände upp ca 30 bilar och vad det gäller stenkastningen mot bussar som ägde rum i ungefär samma områden som bilbränderna så kan man här också med fog misstänka samma klientel där också.

Detta resulterade i att Skånetrafiken som står för busstrafiken tog beslutet att stänga av berörda busshållplatser.

Katrin Stjernfeldt – Jammeh reagerar över detta i sydsvenskan genom att hon är förbannad över hur illa detta är skött med hänvisning till att resenärer inte upplystes om detta och därför fick stå och vänta på bussar som inte kom. Hon säger vidare att situationer där ligister kastar sten på bussar och utsätter förare och resenärer för fara behöver omedelbart hanteras.

Hon nämner inte med ett enda ord hur ligisterna bör hanteras och hon verkar inte alls vara upprörd över gruppvåldtäkten och dom anlagda bilbränderna.

Men det har kanske gått så långt i mångkulturens pärla att dessa fenomen är mer eller mindre accepterade som pittoreska mångkulturella händelser som vi som bor här skall vänja oss vid.

Att få en sten i huvudet när man åker buss, eller att bilen är uppbränd eller att ens dotter eller fru har blivit utsatt för en mångkulturell gruppvåldtäkt  skall tydligen numera bara uppfattas som ett naturligt inslag i det mångkulturella Malmö och inget att reagera över. Det är bara att gå vidare och jobba på och betala skatt så att allehanda hitkomna slödder som varken vill eller kan stå för sin egen försörjning skall få ta det del av den miljard som varje år betalas ut i form av försörjningsstöd i staden.

Eller vad säger du Katrin och andra s k ”ansvariga” politiker i Malmö?

Mitt gratiskort som jag fick för knappt ett år sedan när jag fyllde 70 och som berättigar mig att åka gratis på stadens bussar har jag hittills inte utnyttjat och kommer troligtvis inte heller att göra det. Dom sista kanske tio åren av mitt liv skall inte ändas genom att jag blir stenad av en mångkulturell primitiv varelse  som jag tillika har försörjt i åratal.

Sandor Herold, Malmö

12 thoughts on “Mångkulturens pärla

 1. “Malmö är anti-semitismens högborg och där skall man ”lära av Mohammed”.”

  Håller med balubasen för en gångsskull, ska vi börja med öga för öga tand för tand tex?????

 2. Malmö är ett ekonomiskt och kriminellt svart hål, inget tvivel om detta.

  Nu är jag infödd svensk, men om Herr Herald inte trivs här, så står det honom fritt att återvända till ursprungslandet. Det kan inte jag göra, så vänligen Sandor sluta klaga.

  5
  93
 3. Hon är precis som dom Sossar som styrt Sverige en feg stackare, hon vet mycket väl
  vilket klientel som ligger bakom, men lotsas som ingenting, till dem som går omkring med en skylt vill jag fråga,fanns det bilar på Muhammeds tid? Eller vad sysslade liggisterna
  med på hans tid.

  Skulle även vilja rikta en fet spark i r–en till dom som okritiskt fortsätter att rösta fram dem som förvandlat Malmö till ett skräckkabinett. hade detta skett i Danmark hade
  ligisterna varit infångaDE FÖR LÄNGE SEDAN. Ifall dom mot förmodan åker fast där
  dojmm kan få fram vilka föräldrarna är, Dra in bidragen för dessa!

  75
  2
 4. Hoppas regeringsbytet gör något så situationen förändras i Malmö.
  Det är provocerande att 6-7 miljarder i årliga bidrag inte gör situationen bättre i staden .
  Malmö är den yttersta konsekvensen av den Socialdemokratiska politiken.
  Kämpa på Sandor .
  Påminn de styrande i Malmö om hur det ser ut ute i verkligheten .

  84
  2
 5. Inte för att klanka ner på Herold, men Al-Malmö hade samma problem 1998. Exakt samma, till och med, men utan uppmärksamhet ens i kommun(s)tyrelsen.
  Så varför skulle man nu, över tjugofem år försent, kunna åtgärda minsta lilla problem när den enda lösningen skulle vara repatriering av hundratusentals invandrare – inklusive folk födda här – från hela landet?
  Inte ens en hypotetisk regering villig att ge ordern skulle kunna få det gjort: logistiken och resurserna finns inte längre.

  51
  1
 6. De socialdemokratiska politikern tycker nog det är bra med osvenskt beteende eftersom det slår sönder den traditionella bilden av Sverige. Därför klagar hon inte på bilbränder och gruppvåldtäkt.
  Hon erkänner säkert inte Sverige som nation, hon tycker vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss. Hon anser säkert att Sverige är ett stort och rikt land så vi har plats och pengar till alla som vill flytta hit.
  Hon nätverkar säkert för att förstöra livet för de som hon anser är fiender till hennes agenda. Hon mobbar säkert de som hon vill ha bort från maktens korridorer.

  79
  1
 7. De socio-kulturellt efterblivna är det nya frälset i Sverige och de får INTE ifrågasättas.

  Det dysfunktionella Malmö kommer ALDRIG att gå med vinst. Men (S) är lyckliga över att de får ytterligare 4 år på sig att låta staden förfalla i kriminalitet och islamism.

  Malmö är anti-semitismens högborg och där skall man “lära av Mohammed”.

  119
  2

Kommentera