Greta har skrivit en bok ”The Climate Book”

Sammanställt är kanske ett bättre ord, då hon har 104 medförfattare.

Medförfattarna listade nedan:

Majoriteten av dessa ”klimatexperter” är för mig okända, men några har jag lite kännedom om, tex Klimatfloskaren Johan Rockström och han som drog ihop ”hockyklubbs skojet”, Michael Mann.

TIPS; jag brukar köpa böcker HÄR funkar mycket bra o gratis frakt över hela världen.

19 thoughts on “Greta har skrivit en bok ”The Climate Book”

 1. Det får väl bli en t a l b o k,eftersom de hon lär vända sig till,vare sig kan läsa eller skriva !!
  Nåväl även dessa funktions-störda kan ju titta på bilderna…. (om det nu finns sådana )

  15
  6
  • Stenbocken min go’a skaunelennska lannsman :D, iblann håller jag inte me di men du e helt on. Tänk po att tösabiden skolkat från skolan för att stå som Greenpeece skyltdocka. Normal läs och skrivkunnighet är nog inte hennes fardigheder. En snackebog e väl snarare te henns fördel.

 2. Undrar vad överlappningen WEF och liknande organisationer är, avs. författare?
  Å ena sidan kan man tycka synd om den utvecklingsstörda flickan som utnyttjats på det här sättet och som nu alltmer förpassas till kulissen, trots föräldrarnas och marknadsförarnas kamp att hålla henne relevant – å andra sidan är hon tydligen inte mer utvecklingsstörd än att hon kan gå i normal skola och klass, och sköta sig själv utan vårdare, god man eller LSS-insats, så de eventuella diagnoserna kan definitivt ifrågasättas, vilket hon själv borde göra då både ADHD och autism-diagnos påverkar kontakten med myndighets-Sverige (körkort t ex).
  Någon som kommer ihåg den indiska flickstackarn de släpade världen runt tidigt nittiotal, när vi bara hade tio år på oss innan världen gick under?

  11
 3. Köp inte boken. Om alla bojkottar spektaklet så tjänar hon inte en krona. Gäller även mamma Malena

  34
  4
  • Du anonyma tumme ner. Häng inte här utan gå du ut och rädda en våtmark. Det görs bäst, enligt de gröna grodornas logik, på en infart till fjollträsk. Miljöpartiets och kommunisternas logik är vedervärdig. SoB

   16
   3
 4. Ja det var väntat !? Alla muppar kan ju inte begära rojatis på gröna märken som det står bra miljöval eller senare upplaga hållbart? Hon har ju uppenbart lyckats med konststycket att sno texten från antal viriga miljömuppar ?
  Undrar om det är något gemensamt marknadsföring av virpannorna som limmar fast sig i gatorna?

  Är det inte dags för denna virpanna att skaffa ett jobb!? Hon har ju hoppat av utbildningen ! Om hon provar på vegan alternativen kan hon säkert få jobb i kött disken på Konsum!

  16
  1
 5. PENGAR, PENGAR, PENGAR, ………

  Egen intresset ljuger ALDRIG!

  Klimatet räddas INTE av att vi ger upp vårt samhälle som (MP) förespråkar UTAN genom offensiv satsning på teknik och vetenskap.

  Utveckla kärnkraften!

  Forska hur vi kan använda kärnavfallet.

  Ställ krav på förpackningsindustrin

  Utveckla nedbrytbar plast

  Förnybart är bara en del av det fossilfria samhället

  26
  • @SÅ RÅTT, Allt går att sälja med mördande reklam. Kom och köp.konserverad katastrof.

   13
 6. De flesta av medförfattarna är säkert vanliga journalister och en och en annan ekonom, utan en susning om ämnet ifråga.

  38
  1
 7. Förmodligen inte allt för glatta sidor, så boken blir nog en bästsäljare till utedasset.

  45
  1
 8. Har inte Greta skolor och läxor att sköta ?
  Hon har ju tagit ett sabbatsår och går i 3:an på gymnasiet med 04:or trots att hon är 03:a … Eller det kanske också är andra som gör läxorna ÅT henne ?

  43
 9. Jaha, då var det så dags igen då. Dom förnekar sig inte, som vanligt. Hå-hå-ja-ja. Oavsett tillvägagångs-sättet, så handlar det till sist om att berika sig själv.
  Al Gore, Monica Lewinsky, Göran Persson, Fredrik Reinfeldt…och många fler…och nu detta, av media, fridlysta helgon. Spelar ingen roll vilka galenskaper man rapar upp, bara man kan uppnå kändis-status. Klimatbluffen är en omvänd Robin-Hood-variant. ”Ta från de fattiga och ge till de rika”. Klart som tusan att hennes tjatter skulle utmynna i en bok. Lögner brukar ju betala sig bra.

  50
  1

Kommentera