Brottslighet och invandring

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Mahomed Hussen kastade en stor sten på en polis – och blev samtidigt själv skjuten i låret. Hussein Alhelou och Mohammed Yaqoob kastade stenar på de brandmän som kommit för att släcka en bilbrand. Hussein Al-Maliki uppmanade sina vänner att ”knulla polisen” – och deltog sedan själv i stenkastningen i Örebro. De är några av de 18 invandrare som hittills har dömts efter koranupploppen under påskhelgen 2022, skriver Expressen bakom betalvägg.

Cirka 300 personer som kan misstänkas för brott under koranupploppen har hittills identifierats, samtliga med invandrarbakgrund.

Dömda för koranupploppen. 300 är identifierade och misstänkta och alla ser likadana ut

Idag börjar rättegången mot sex män misstänkta för inblandning i mordet på tolv-åriga Adriana i augusti 2020.

Maykil Yokhanna, Benjamin Mahdi, Hassan Mohammad, åtalas misstänkta för mordet på 12-åriga Adriana. Rättegången vid Södertörns tingsrätt börjar idag.

Över 380 dömda med hjälp av krypterade chattar, rapporterar Sveriges Radio. Kommunikation från krypterade chattar som svensk polis fått tillgång till de senaste åren har hittills bidragit till att runt 380 personer dömts till sammantaget fler än 2200 fängelseår, enligt siffror Ekot fått från polisen.

Hampus Nygårds, biträdande chef på polisens nationella operativa avdelning, NOA, säger att det är en framgång och att polisen kommit åt aktörer som de tidigare inte kunnat döma.

Tre dömda för mord på Årstabron. Bevisen var bland annat krypterade chattar.

-Pettersson säger att här har vi c:a 700 män och några kvinnor med invandrarbakgrund samt någon enstaka med svensk bakgrund. Ändå finns det vänsterblivna som påstår att invandringen inte har något med brottsligheten att göra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Brottslighet och invandring

 1. Polisen, domstolarna och sjukvården kommer inte att behöva säga upp folk framöver i alla fall, även tolkbranschen ser ljus ut för vissa språk. Sämre för svenskar som får vänta längre på operation pga alla som skjuts dagligen nu och som ska lagas och rehabiliteras.

  16
 2. Har du inte hängt med? Vi har en ny regering som kraftigt skall minska invandringen. Och arbeta för återvandring.

  7
  4
  • Öskute, dröm du vidare. Allah dessa goda o skenheliga i (KD+L) kommer att göra allt för att fördröja och förhindra att någon utvisas eller behöver återvandra. Morgan Johanssons (S) arv kommer att leva vidare

   18
  • Öskute, den gode o skenhelige ACKO (KD) visar vägen genom att INTE ta bort gratis tolkhjälp. Det är arbetarklassen som får betala och då skiter de goda o skenheliga i saken..

   18
   1
 3. När det överlastade skeppet läcker som ett såll, så gör man sig normalt sett av med onyttig last, dockar skutan och påbörjar den nödvändiga renoveringen.
  -Och av erfarenheten vis så håller en klok kapten i fotsättningen skeppet på rätt kurs, rätt lastat och fritt från termiter och annan skadlig ohyra!
  Ev. myterister hängs eller kölhalas!

  24
 4. Men bidragen betalar de gärna ut fortfarande. Jag anser försäkringskassan vara medbrottsling när de fortsätter betala, trots att de vet att de bor i landet de flytt ifrån. IS-terrorister får barnbidragen även efter att de flyttat.

  32
  2
 5. Kom att tänka på förtjänst längre fram, kostnaden för de 380 blir ca 2,65 miljarder.
  Det hade väl inte punktsvetsaren räknat in.
  Bästa straffen för de flesta,och för oss, är utvisning till respektive hemländer.

  38
 6. Dags att upprätta transitcenter och hyra fängelseplatser i Sydafrika.
  De utlänningar som döms till fängelse får avtjäna sitt straff där. Därefter är det upptill dem om de vill leva i Sydafrika eller ta sig därifrån.
  Dessutom ska en revision av svensk medborgarskap göras där medborgarskap som tilldelats falska eller påhittade identiteter stryks och raderas.
  Detta kommer att täcka majoriteten av de medborgarskap som tilldelats asylsökande eftersom de nästan mangrant har ljugit och kommit med falska uppgifter när de sökte asyl.

  43
 7. Hade Expressen vågat att publicera bilderna när regeringen styrdes av sossarna? Idag skriver de om islamistrektorn till ”vetenskapsskolan” som försvann till Egypten med ca. 5 miljoner i skolpengar:

  https://www.expressen.se/nyheter/islamistrektorn–el-nadis-nya-liv–med-skolmiljonerna/

  Bra att de vågar men det hade varit mycket bättre om de hade vågat när sossarna styrde och när de tar över efter kommande eller nästföljande mandatperioden. Medierna ska ju granska makten, inte följa den som en trogen hund.

  36
  1
 8. Ett KOMPETENSREGN av läkare, advokater och ingenjörer ! Pensionsräddare med en så mycket högre stående kultur !

  37
 9. Fint att få se en bild på dessa stolta, fina, humana, fredliga, laglydiga, kulturella och hårt arbetande individer där samhällets vinst kommer lite längre fram och som skall rädda våra pensioner.

  51
 10. UTVISNING!

  Samhället måste reagera på allvar!

  Men det kommer INTE att ske! Allah dessa goda o skenheliga i (KD+L)) kommer att vurma för dessa kräk.

  Och (SD) står och tittar på!

  VARFÖR VÅGAR INGEN VÄNDA PÅ STENEN OCH RENSA BORT OGRÄSET UNDER DEN?

  51

Kommentera