Annika Strandhäll döms hårdare för att hon är kvinna

INRIKES. Annika Strandhäll (S) tycker inte att hon, får kritik för att hon går över gränsen gång på gång, utan för att hon är kvinna. Dessutom har hon twittrat i egenskap som minister i Sveriges regeringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Annika Strandhäll döms hårdare för att hon är kvinna

 1. Strandlind kritiseras inte hårdare för att hon är kvinna. Hon kritiseras med rätta för att hon pratar och skriver så otroligt mycket skit och lögner om politiska motståndare. Om hon höll sig till fakta och inte skrev rena lögner skulle hon inte få kritik.

 2. En minister ska inte ha den tonen i sitt twitterflöde. Ministrar ska ha twitter till att meddela medborgarna hur de utövar sitt arbete och hur deras politik lyckas att göra Sverige bättre.

  26
  1
 3. Kvinna…? Nä, knappast. Hon beter sig snarare som en gammal alkis, där förnekelsen är det enda som betyder något. Märkligt att hennes hat-tvittrande alltid är någon annans fel.

  28
  2
 4. Ko-Annika bedöms efter sina uttalande och sin kompetens. Hon är en utmärkt representant för vår ex.regering. Fullständigt inkompetent, urblåst mellan öronen och en repressiv mobbande bitterfitta!

  37
  2
 5. Hon tillhör den mest korkade kärringmaffian i landet tillsammans med Uppnosi
  Hirvonen Lööv Magda och alla andra kommunister och annan skit.

  38
  2
 6. Strandhäll kan vara söker, Sverige skall inte låta ryssarna bygga eller köra några kärnkraftverk i Sverige. Lika lite som det skall produceras några Trabant-bilar i Sverige.
  Dessa maskiner tillhör den ryska stoltheten, som vi inte tillåts kränka.

  24
  4
 7. Hon döms för att hon är genomgenomkorkad utan insikt förstånd o empati dessutom tondöv totalt.
  En helt vanlig sosse?

  73
  4
 8. Hon är inte progressiv; hon är repressiv. Döms hårdare för hon är kvinna? Definitivt så dömer hon och vänsterpacket själva Kronlid hårdare för hon är SD (och kvinna?). Arbetarklass? Säger hon det för att övertyga sig själv eller?

  58
  3
 9. Hon måste med råge vara den mest korkade kvinna i Sverige. De flesta kvinnor passar inte i riksdag och regering men de finns de kvinnor som kan. Ta de kompetenta kvinnorna och inte de som varken kan eller vill. Hade jag varit hennes man hade jag inte tagit livet av mig men sagt tack för utnyttjandet av muffen och adjö.

  76
  6
  • Terry, det finns många ’ledande’ sossar som tävlar om den titeln, ska bara nämna Veronica Palm, Mona Salin…

   18
   6
 10. Idag är jag glad.
  Den intolerans som kommit i dagen efter Regeringsskiftet är helt otrolig.
  S , C , V och MP blir helt galna när den nya Regeringen vill ta itu med kriminaliteten . Eller den helt urspårade invandringen och integrationen .
  Inte undra på att det ser ut som det gör .
  14000 utvisade som går runt på våra gator och lever på våra skattepengar säger en hel del om dugligheten hos den tidigare Regeringen .
  Att vi vanliga Svenskar ska känna trygghet i vårt eget land är tydligen för mycket begärt och på gränsen till rasism.
  Den sortens politik och så kallad godhet betackar vi oss för .
  Kör på säger jag till Ulf , Jimmie , Ebba och Johan .
  Stoppa biståndet till de länder som inte tar emot sina egna landsmän , eller placera de utvisningsdömda på ett hyrt fängelse långt bort .
  Så kanske alternativet att återvända till hemländerna blir mer attraktivt.
  Känns som Sverige hamnat på rätt väg igen , äntligen .

  71
  9
 11. Att någon ens bryr sig om denna psykiskt sjuka kvinna? Hon håller på att bli manisk och kraschlandar sannolikt snart.

  65
  9

Kommentera