Kristersson är redo att åka till Turkiet, vi ska engagera oss tydligare i antiterrorarbete

NATO. Sverige ”gör allt vi kan” för att så fort som möjligt uppfylla alla åtaganden i avtalet som slöts med Turkiet och Finland för att få gå med i Nato. Det säger statsminister Ulf Kristersson på en pressträff efter sitt möte med Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg i Bryssel.

Jag är väldigt redo att åka till Ankara så fort som möjligt och vi har redan skickat den signalen till våra turkiska vänner och diskuterar vilken tidtabell som passar bäst, säger Ulf Kristersson. Även Jens Stoltenberg har den senaste tiden arbetat för att få till en resa till president Erdogan. Än så länge har man dock inte hittat ett läge som ger möjlighet till ett tillräckligt långt möte.

Kristersson säger vidare att Sverige kommer att engagera sig ”tydligare och djupare” i Natos antiterrorarbete framöver. – Där tror jag att Sverige kan bidra och bevisa att vi är väldigt engagerade i den här frågan.

-Pettersson tycker Sverige ska visa lite god vilja och börja med att utvisa Özz Nujen…

SVT Play…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Kristersson är redo att åka till Turkiet, vi ska engagera oss tydligare i antiterrorarbete

 1. Det är bättre att tala inför Erogan att han skall dra sig ur NATO och lämna Cypern samt upphöra med krigföring mot Grekland NATO har en skyldighet att befria Kurdistan från jihadister

  1
  1
  • Vad är det för fel på Turkiet?
   PK-folket kan då både ha semester OCH få se sin favorit svenne-hatare på samma gång.

   7
   2
 2. Kristersson är jag lite osäker på, men det är bättre att agera utåt mot vetoturken. Istället för som den gamla snackereringen höll på med, i det fördolda. Nu kanske rentav vetoturken kan bli lite mer samarbetsvillig? Vem i PKK står först i turordning för return to sender?

  22
  3
  • Äntligen .
   Snart är vi på banan igen .
   Miljö och Feministpolitiken får den plats den förtjänar .
   De som trodde att elaka kärringar är bättre än elaka gubbar har nu fått se att det är lika illa vilket som

   13
   3

Kommentera