Kan vi utvisa bergsturken Özz Nujen?

INRIKES. Bergsturken Özz Nujen, mannen som betalade terroristen Rakhmat Akilov svart så denne ”flykting” kunde vara kvar i Sverige och begå terrordådet på Drottninggatan den 7 april 2017 när fem människor och en hund dödades och tio skadades. En av dem som ”flyktingen” Akilov mördade var Ebba Åkerlund 11 år.

Özz Nujen hatar nationalister som Sverigedemokrater men är själv kurdisk nationalist. Özz har sagt att han är beredd att dö för sitt land ”Kurdistan” så jag undrar vad han gör i polisstaten Sverige. Herr Nujen borde åka hem och skoja med muslimerna i bergen.

-Pettersson säger att Özz Nujen påstått att hans företag blöder och sökt bidrag, ändå har han drygt 13 miljoner i tillgångar i bolaget plus troligen en bra slant privat…

Nujen Media AB har 13 miljoner i tillgångar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Kan vi utvisa bergsturken Özz Nujen?

 1. Flyktingar till Sverige kan som jag ser det bara komma från Finland, Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Danmark, resten är migranter. Möjligen undantaget Ukraina som gränsar till Polen. Att resa genom 10-15 säkra länder och ändå kalla dig flykting är bedrägeri. Att dessutom semestra i hemlandet är 100% bevis på bedrägeri.

  21
  • Om Finland, Danmark, så varför inte Norge och Island? Om du dessutom räknar in Ukraina i närområdesprincipen, eftersom det gränsar till Polen, nödgas du också räkna in Polens tre andra grannländer, Tysklands sex övriga grannländer och Rysslands samtliga grannar. Lägger man till sådär, hamnar man slutligen i S-regeringarnas definition av ”närområden”.

 2. Själv har jag aldrig förstått mig på dom människor som betalar för att se och lyssna
  på denne lotsaskomiker, han är inte ens rolig. Han har dessutom finansierat den
  idiot som tog livet av 7 personer varav en 11 årig flicka vars kroppsdelar låg
  utspridda på gatan. LÅT ERDOGAN TA HAND OM HONOM!

  22
  1
 3. Invasiva arter Skall bekämpas ! Det är en medborgerlig Skyldighet. Märkligt att denna varelse fortfarande kan röra sig fritt.

  22
  1
 4. Jag är med och lägger pengar till biljetten för återresan åt denne person . Med förhoppning om en snar återresa till ett område söder om Medelhavet
  Mvh Sjöström

  26
  1
 5. Bor han i ”Dödertälje” riskerar han inget.

  Där klarar han sig genom att, .
  den ”gode” Martin Ahlman (KD) röstat emot den nya alliansen och därmed banat väg för Syriens Drottning BOEL GODNER (S) som nu kan fortsätta leda ”Dödertälje”.

  Jag gissar att det var stort firande bland allah kriminella och så kallade anti-fascister i ”Dödertälje” när detta blev klart.

  På riksnivå säger detta att det finns risk för att några riktigt ”goda o skenheliga” hoppar av (L) + (KD) i sin iver att visa att de inte tolererar (SD). Verkligheten är som bortblåst i dessa personers egon.

  I övriga landet verkar det som COOP insett hur verkligheten ser ut och stänger ner verksamhet i ”problem områden” pga risk för personalen.

  Så ser det Sverige ut som Kristersson regeringen får ta över efter decennier av misskötsel och förnekanden.

  46
  1
 6. Jag hade glömt bort honom och trott att han levde i total anonymitet idag. Mår bara dåligt av att se hans vidriga självgoda hånflinande nylle och se hans inlägg. Han borde ha gott om ovänner. Konstigt att ingen har gjort slut på honom.

  57
  1
  • Båda borde vara ett fall för Anders Gustav Dalman, de kan dela rep och hängas offentligt.
   Skadedjur som dessa har förverkat sitt existensberättigande och bör utrotas som ohyra!

   52
   1
 7. Lyssnar på Kristersson nu. Han talar om lagändringar angående lagföring av bla bristande vandel och stöd till terrorister. Solklart, att om detta genomförs, kan vi befrias från ”den lurviga apan”.

  68
  1
 8. Soccaldemokratiska tongångar om Sverige.
  Nu kan han väl uppträda på Sveavägen 68 där han har sina fans och gynnare .

  62
  1
 9. Ser inga problem med att skicka hem honom. Finns ingen anledning att han ska tvingas bo i ett land som han uppenbarligen hatar.

  90
  1
   • Ja det är ju faktiskt så att om han är inblandad så borde han sitta inlåst på livstid!!!!
    Men politiker sossialistika har en viss förmåga att slingra sig som igejier affärens

    49
    1

Kommentera