Annika Hirvonen ska klä sig i svart

INRIKES. Annika Hirvonen är gruppledare, talesperson i skolpolitik och jämställdhetspolitisk för Miljöpartiet de gröna. Annika Hirvonen är känd från bloggen, bland annat för att ha varit varit drivande med att få igenom en amnesti för de tusentals unga afghanska män som kommit till Sverige men saknar asylskäl. Detta samtidigt som hon hade flyttat ihop med en nästan tio år yngre ”ensamkommande” afghan som fått utvisningsbeslut för att han saknade asylskäl.

Annika Hirvonen, Miljöpartiet

-Pettersson undrar om någon sett Annika idag och sett om hon är klädd i svart? Dessutom ljuger hon och andra friskt. Ulf Kristersson har aldrig lovat Fried att aldrig ha samröre med Sverigedemokraterna. Detta har bekräftats av Hédi Fried själv, det är Dagens Nyheter som spridit den falska uppgiften, men även rättat den, enligt Aftonbladet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Annika Hirvonen ska klä sig i svart

 1. Kanske burka skulle passa damen. Är hon en av dem som har en skattefinansierad importerad toyboy?

  10
 2. Kom att tänka på Hasse och Tage Fotbollstränare Bob Lindeman. dom har en extra spelare klädd i svart för han har sorg ”Bollen är död” I Hirvonens fall är ju Hjärnan död

  12
 3. Galenskap av henne!!!

  Varför ska hon klä sig som en auswitch-SS-vakt???

  Är det för att SD är för antinazistiska???

  22
 4. Om hon hade brytt sig om judarna borde hon se till att göra något åt den nya antisemitismen som vi fått i många förorter. Och hon borde reagerat när politiker och anhängare från ett av MP:s samarbetspartier ropar ”krossa sionismen” på 1:a maj.

  33
 5. Hon får så gärna dra en svart kolsäck över huvudet om hon vill det förändrar inget, hon kan gärna följa med sin Afghan hem, kör man sånt satans skitsnack som hon gör, så har
  hon inte att göra i Svensk politik?? Vad har politiker här som är födda på 60-70 talet att göra med förintelsen?? Ett bra bevis på att munnen på många politiker går fortare än hjärnan tänker! Om hon inte vet så skedde förintelsen på 30-40 talet!

  38
  1
 6. Annika Hirvonen ska klä sig i svart sopsäck adresserad till tekniska verken.
  Så mycket ont som den människan gjort för Sverige finns det inga förmildrande omständigheter.
  Ej saknad men glömd.

  37
  2
 7. Aktivisten och afghanräddaren Annika Hirvonen (MP) har visat att när demokratiska beslut går emot henne och hennes parti (MP) då behöver man inte uppfylla dem.

  Denna godhet visar hon inte för allah de som råkat illa ut pga hennes och (MP)s aktivism. Allah dessa rån, våldtäkter, …… som afghanerna för med sig skiter hon i.

  Likheten med andra som också skiter i det som inte passar är stor. .

  39
 8. Hon borde klä sig i burka och hålla käften, för det anser muslimer att kvinnor ska göra.

  50
 9. MP ska sluta blanda in den skattebetalande allmänhet i sina egna intresseområden. All liknande hjälpverksamhet ska naturligtvis vara frivillig. MP är i för mej partiet med det klagofyllda, självgoda politikerna, som hatar Sverige och de svenska medborgarna.

  49
  6
 10. Hirvonen klär sig i sorgens färg vilket passar henne utmärkt! En sorglig typ som representerar ett sorgligt parti! Hon har verkligen känsla för hur sorglig hon är!
  Vi kan inte annat än att instämma!

  75
  6
 11. Alla dessa galna kvinnor som nu dominerar politik och journalistik är största orsaken till västvärldens nedgång och fall.

  83
  7
 12. Hon kan ta på sig ett svart huckle med en liten brevlådeöppning så ser hon mycket snyggare ut än nu.

  72
  5
 13. När Annika Hirvonen bär svart visar det att hon sörjer – att hon ljugit. Hon borde bära grönt för att visa – att vuxit.
  – Visa att hon tillhör de gröna som är dwr parti-et (erna) som bär skulden till Sverige (Europas) energibrist.

  42
  5

Kommentera