Tolv-årig flicka hittad halalslaktad i resväska

BROTTSLIGHET & INVANDRING. En tolvårig flicka har hittats mördad i en resväska i närheten av sitt bostadshus i Paris, enligt åklagare. Fyra personer uppges ha gripits. Flickans pappa började bli orolig när dottern inte kom hem efter skoldagens slut i fredags. Tolvåringens mamma gick därefter till polisen.

Lola Daviet blev 12 år. Hon hittades med tejpade armar och ben och avskuren hals i en resväska av plast.

Franska BFMTV rapporterar att polis initialt hittade föremål i bostadshusets källare som tydde på en kidnappning. Efter att ha gått igenom övervakningsfilmer från området, i Paris 19:e arrondissement, ska utredningen ha fokuserats mot en kvinna som ”med svårigheter” setts släpa en resväska mot en bil. Samma väska hittades sedan med tolvåringens kropp i. Flickan hade händer och fötter tejpade och halsen avskuren när hon hittades. Hon tros också ha våldtagits och torterats före sin död.

En källa med insyn i fallet uppger att fyra personer har gripits i koppling till utredningen.

Franska medier har kunnat identifiera de misstänkta som Dahbia B, Amine K, Friha B och Rachid N. Samtliga är födda i Algeriet. Dahbia B, en 24-årig hemlös kvinna, kan ligga bakom mordet på flickan, rapporterar Yahoo News med flera.

-Pettersson säger att mångkulturen kostar, överallt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Tolv-årig flicka hittad halalslaktad i resväska

 1. Förbjud halalslakt och återinför fläsk i skolbespisningen… fredag: rotmos m fläsk, torsdag: ärtsoppa och pannkakor, onsdag: bruna bönor m fläsk, tisdag: fläskpannkaka, måndag: fläsk med potatis och löksås… Detta landet byggdes med hjälp av fläsk…

 2. Söta lilla Lola. Vilken fasanfull död och vilken dödsångest hon har känt ögonblicken innan hon blev bragd om livet. Mina tankar går till henne, hennes föräldrar och alla andra som höll av henne.

  35
 3. Mördarna tror att deras gud gillar dem om de mördar otrogna!

  Det ska vara haram för muslimerna att leva i Sverige!

  68
  2
 4. Att inte ens få bli tonåring “känns fel”. I Knutby hade pastorn säkert sagt att de personerna är “fel”, och där har han ju rätt. Att mörda ett barn på detta sätt, vad kan ligga bakom detta? Inget vettigt som jag ser det.

  Giljotinen uppfanns väl där i Frankrike, använd den!

  85
  2

Kommentera