21 thoughts on “Knappt 2 år kvar

 1. Vadå, katastrofen är redan här, utsläpp och en våldsam befolkningsökning gör att många djur och växter försvinner. Torka och skyfall, jag vet inte varför men jag ser att det händer. Inga insekter på bilrutan som det var förr.

 2. Om två år påstår dessa virrhjärnor att orsaken till utebliven katastrof var deras förtjänst samt håller föredrag med faktura 100000:-

 3. Ja, dessa jävla miljöidioter……
  Vårt största hot är överbefolkningen och inget annat

  19
 4. Läste att en stor del av dessa i extremistgruppen ”sista generationen” vare sig kan skriva eller läsa ! Visserligen i Österrike o. Tyskland,men troligen även här hos oss….Greta som förebild tyder på detta !!

  33
  1
 5. Levde Pär Holmgren o Bah kunke vför 60 miljoner år sen? Dom strör sig med siffror
  som dom inte på något vis kan bevisa, kanske borde dessa två levat på den tiden?

  36
  1
 6. Har under ett ganska långt liv överlevt två tidigare ”jordens undergång”, tror nog att jag klarar nästa också.
  Hela konceptet är ett stort jäkla falsarium, som endast landets mest obildade, korkade invånare går på!

  49
  1
 7. Vad dom två stolpskotten säger är lika korkat som att lyssna till den upphausade
  Dadgostar, hon som älter om tillståndet i landet men lotsas inte om att hon själv
  stött den katastrofregering som nu äntligen kan förbereda sig minst 8 år utanför
  Rampljuset!

  44
 8. Varför ändra på ett vinnande koncept? ”Vi har 5 år kvar” är tillräckligt nära för att vi skall förstå faran men ändå tillräckligt långt borta för att folk skall glömma vad som sades…. tyvärr numer ”Internet never forgets”

  26
  1
 9. Jag tror inte jorden klarar av mer människor om alla ska ha mat, ren luft och utrymme. Jag tror man får börja där. Alla länder som ökar i befolkning bör få betala en straffskatt.

  51
  2
   • Om man följer public service ges ofta ett intryck att befolkningsminskning är negativt. Vi klarar av 10 miljarder bara vi delar lika. Vi i kalla Norden ska börja dela med oss till länder som tar 4 – 5 skördar i året. Vänstern inbillar folk i U länderna att det är vårt fel att dom har det som dom har det. Det finns ingen rörelse som svultit ihjäl så mycket folk som kommunismen.

    43
   • Håller helt. Är man så korkad att man skaffar 20 barn, fast man inte ens kan försörja två så har man gjort sig förtjänt av Darwinpriset.

    37
  • Sök på ”A Demographic Crisis Is Inevitable” på youtube så får du se vilka som är de skyldiga.

   17
   2
  • Det är sant , alla länder måste tvingas att lösa sina egna problem , att huvudlöst skaffa tjugosjutton barn gör att bara fler o fler tvingas dela på resurserna . . Går det att få även fattiga länder att anamma en ett barns politik ? 🤔

   13
 10. Miljöguruns uttalande gjordes den 30 mars 2019! Vi har mindre än sex månader på oss innan Armageddon. Dessa galna miljöpartister. Restaurera Beckomberga.

  62
  1
 11. Medias främsta knep – skräm läsarna till att köpa lösnummer!
  Media för statistik på de bästa sätten att skrämmas, de får inte överanvändas då slutar de att fungera.
  Den livsfarliga och osynliga sjukdomen som du inte vet om du har , är en klassiker som alla skrattar åt på redaktionerna.

  56
  • Kerstin
   Vissa är så skrämda att ser de en solbränd börjar de skaka och tro att de ”ljushyade” håller på att utrotas.

   1
   1

Kommentera