8 thoughts on “Nu ligger jag illa till igen

  • @Lisa

   Det kan bli ändring på det i vinter. Då är alla ute och samlar ved och försöker få tag på mat.

   16
 1. Den verkliga polisen borde väl vara intresserad av att bedragare försöker sig på sådant här, får man hoppas.
  Ytterligare ett argument för att ersätta hela straffskalan med 5 år första brottet, 10 år andra, livstid tredje med avrättning för de fall där gärningen är särdeles vidrig och bevisfrågan helt klar (Skellefte-afrikanen t ex).
  Jag tror att bedragare som skickar sånt som du visar här inte tycker det mödan värt efter att ha utfört straffarbete 7dgr/v i fem år, men då jag själv råkat ut för bedrägeriförsök med bluffakturor och fått lägga ut tusentals kronor på att bestrida dessa så är jag partisk.

  30
 2. Med en mycket simpel sökning (Hitta, Eniro) så finns det ingen Mats Ove Löfving i Sverige. Sedan är ju inte alla sökbara där. 😊

  15
 3. Jag har aldrig gillat folk som inte försöker utföra ett hederligt arbete istället för att lura vanligt folk. det är väl en sak om du lurar nån med för mycket pengar (men jag skulle aldrig göra det). Upp på morgonen, kaffe och sedan hederligt jobb, ska det vara så svårt att fatta? Just därför har jag svårt för många invandrare.

  58
  1
 4. Det där har ingen polismyndighet skickat. Ser ut som ett dåligt försök till bedrägeri. Vad nu bedragaren tjänar på det där.

  60

Kommentera