Tre invandrare åtalas för mord på 12-åriga Adriana

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Tre män åtalas för mord efter dödsskjutningen av tolvåriga Adriana i Botkyrka 2020, enligt stämningsansökan. Totalt väcks åtal mot sex män misstänkta för inblandning i händelsen.

Adriana Bäckman. Foto: Robin Bäckman

Männen åtalas för bland annat mord och försök till mord efter dödsskjutningen. Brottsmisstankarna rör ett flertal händelser under perioden juli till augusti 2020.

En sommarnatt i augusti 2020 sköts Adriana till döds på en parkeringsplats i Botkyrka när hon var ute och rastade sin hund. Hon kom i vägen för en gänguppgörelse. De egentliga måltavlorna ska ha varit två unga män som var på platsen, enligt åklagaren.

Maykil Yokhanna Foto: Polisen
Hassan Mohammad Foto: Polisen
Benjamin Mahdi Foto: Polisen

Männen är tidigare dömda för en lång rad brott, däribland grovt vapenbrott, misshandel och narkotikabrott.

De åtalade är enligt Södertörns Tingsrätt B 12845-20, mycket kort ur åtalet.

Maykil Yokhanna, Benjamin Mahdi, Hassan Mohammad och ytterligare en gärningsman har tillsammans och i samråd enligt en gemensam brottsplan den 1-2 augusti 2020, på olika platser i Stockholmsområdet och i Västerås, planerat att döda Ilija Jurkovic, Marcel Butros och Heidar Al Shimarti. Under förberedelsen av gärningarna har gärningsmännen med uppsåt att utföra eller främja morden bland annat förvarat och transporterat hjälpmedel i form av vapen, ammunition, falskskyltade bilar och krypterade telefoner, som varit särskilt ägnade att användas vid morden. Med hjälp av de krypterade telefonerna har gärningsmännen lämnat och mottagit information samt diskuterat hur, när och var brotten skulle genomföras. Gärningsmännen har vidare via spaning och uppgifter från andra kända och okända gärningsmän fått uppgifter om var de tilltänkta offren befinner sig. Faran för brottens fullbordan har inte varit ringa.

Maykil Yokhanna, Benjamin Mahdi, Hassan Mohammad och ytterligare en
gärningsman har därefter den 2 augusti 2020 på Sankt Botvids väg 3 i
Norsborg, tillsammans och i samråd, enligt en gemensam brottsplan, försökt att
döda Salim Safar, Matay Teymur, Ibrahim Kamara, Leando Majnishta, Haris Bibezic, Allen Feili och Norbey Rivera Garcia och dödat Adriana Ostrowska Naghei.

Gärningsmännen har anlänt till brottsplatsen i en falskskyltad Audi från vilken de avlossat ett stort antal skott vid flera skottillfällen med tre vapen, en automatkarbin Kalashnikov, en kulsprutepistol Skorpion och en revolver Smith&Wesson. Automatelden har avfyrats urskillningslöst och svepande och det har förelegat fara för att Salim Safar, Matay Teymur, Ibrahim Kamara, Leando Majnishta, Haris Bibezic, Allen Feili och Norbey Rivera Garcia, som befunnit sig på parkeringen utanför restaurangen, skulle träffas av skotten.

Två av skotten träffar Adriana Ostrowska Naghei som avlider till följd av skottskadorna. Maykil Yokhanna, Benjamin Mahdi och Hassan Mohammad har begått samtliga gärningar med uppsåt. Som försvårande omständigheter ska särskilt beaktas att gärningsmännen har visat stor hänsynslöshet och att brotten utgjort ett led i en brottslighet som utövats i organiserad form och föregåtts av särskild planering.

Totalt åtalas sex män.

 • Benjamin Ibrahim Mahdi, född 1998,
 • Maykil Yokhanna, född 1992,
 • Hassan Mohammad, född 1990,
 • Ruben Alberto Sanchez Velez, född 1998,
 • Dennis Lars Österdahl, född 1991,
 • Saeed Maghsoudi, född 1994,

Förutom de tre som åtalas för mordet på Adriana är det åtal för mordförsök, grov misshandel, försök till allmänfarlig ödeläggelse, brott om brandfarliga och explosiva varor, förber edelse till mord, grovt vapenbrott.

***

TIDIGARE 2022-02-05 En man häktad misstänkt för mordförsök i Vällingby

BROTTSLIGHET & INVANDRING. En man har häktats av Södertörns tingsrätt, målnummer B 20229-21 på sannolika skäl misstänkt för försök till mord i Vällingby den 7 september 2020.

Totalt är åtta män häktade på sannolika skäl misstänkta för försök till mord, medhjälp till försök till mord och stämpling till mord under perioden 2 augusti-23 november 2020 på olika platser i Stockholm, bland annat i Norsborg och Vällingby. Förundersökningen bedrivs i nära samband med mordet på den 12-åriga flickan Adriana den 2 augusti 2020 i Botkyrka. – Gärningarna misstänks vara en hämndaktion för mordet den 2 augusti 2020 och misstankarna framkom när polis och åklagare fick del av chattar från den krypterade chattjänsten SKY ECC, säger kammaråklagare Ida Arnell.

De häktade lystrar till namnen Sharaf Ahmed, Iilyas Noor Ahmed, Johanon Lahdo, Adonay Tsegay, Matay-Aryo Teymur, Mattias Makdesi, Michael Rhawi och Salim Safar.

-Pettersson säger att Sveriges rättsväsende behöver inte fler poliser. Vi behöver färre dysfunktionella invandare. Svenska polisen räcker lätt till att ta hand om svenska kriminella.

TIDIGARE 2021-12-09. Hassan Mohammad häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet på 12-åriga Adriana

VÅLDSVÅGEN. Hassan Mohammed, född 1990, som varit anhållen sedan i tisdags på sannolika skäl misstänkt för mordet på den 12-åriga flickan Adriana och mordförsök i 16 fall i Norsborg den 2 augusti 2020 har nu häktats i enlighet med åklagarens yrkande.

Målnummer i Södertörns tingsrätt: B 12845–20.

-Pettersson säger att Hassan Mohammad är ett exempel på att vårt rättssystem inte fungerar.

Hassan dömdes som 21-åring till tre års fängelse för rån mot Nordea i Kil, Värmland. Då hade han redan ett digert brottsregister. Han dömdes till 130 timmars ungdomstjänst för en grov misshandel han begick som 17-åring, sedan till skyddstillsyn och tre månaders fängelse för en grov misshandel, tre fall av misshandel, grovt vapenbrott och narkotikabrott när han fyllt 18 år. Som 19-åring hann Hassan Mohammad dömas till fängelse i fyra månader för misshandel och narkotikabrott och sedan fängelse i ytterligare fem månader för narkotikasmuggling.

Innan bankrånet i Kil dömdes Hassan Mohammad till fängelse i sex månader för narkotikabrott vid sju tillfällen, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Mohammad dömdes senare till skyddstillsyn för grovt vapenbrott och försök till grov stöld den 5 juni 2015 och på nytt till skyddstillsyn för misshandel den 19 maj 2016. Den 26 oktober 2016 blev det ett nytt fängelsestraff, denna gång i två år och tre månader för grovt vapenbrott och narkotikabrott.

Sammanlagt är Hassan Mohammad dömd bland annat för grovt vapenbrott vid tre tillfällen, grov misshandel vid två tillfällen, misshandel sex gånger, rån, narkotikabrott vid 12 tillfällen till fängelse i 6 år och nio månader.

***

TIDIGARE 2021-12-07. Man gripen, misstänkt för mordet på 12-åriga Adriana

VÅLDSVÅGEN. Mannen som på tisdagsmorgonen greps misstänkt för mordet på tolvåriga Adriana i Botkyrka har avtjänat flera fängelsestraff, skriver Aftonbladet. Han har tidigare dömts för bland annat grovt vapenbrott, rån, grov misshandel och narkotikabrott.

Senaste gången han dömdes till fängelse var 2016, då han fick två år och tre månader efter att polisen hittat en pistol i hans bil.

Mannen har kopplingar till det kriminella May-nätverket, som är baserat i södra Stockholm och Västerås och har beskrivits som en våldsam utbrytargrupp från det mer kända Vårbynätverket. Även gängets ledare, som kallas ”Torpeden” sitter häktad misstänkt för inblandning i mordet på Adriana.

-Pettersson antar att den nu gripne har ett namn som liknar andra som är misstänkta för inblandning…

***

TIDIGARE 2021-12-01. Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl och Furkan Kücükgöl jagas för mordet på 12-åriga Adriana

VÅLDSVÅGEN. De misstänks för mordet på 12-åriga Adriana. Nu är Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl och Furkan Kücükgöl med på listan över Europas mest jagade personer. Alla tre tros befinna sig i Turkiet, enligt Europol.Mig veterligen kan de inte resa någonstans om de inte har falska identiteter, säger vice chefsåklagare Anna Svedin.

Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl och Furkan Kücükgöl

Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl och Furkan Kücükgöl finns sedan i juli också med på Interpols lista över internationellt efterlysta. De har alla bott i Norsborg, Botkyrka kommun i södra Stockholm och var till februari och mars skrivna i området. Senare ändrade de sina adresser till en postbox i centrala Stockholm.

Innan mordet på Adriana deltog de tre i den uppmärksammade musikvideon som spelades in i Sollentuna mellan 30 juli och 1 augusti i fjol. I videon syns ett av mordvapnen – en AK47:a – och samma vita Audi som användes vid skjutningen.

Tre andra män – 29, 26 och 22 år gamla – identifierades med hjälp av videon. I september dömdes de två yngre männen i tingsrätten till fängelse i fyra år för vapenbrott. 29-åringen fick fängelse i ett år och två månader.

Ärendet, som hålls separat från mordutredningen, håller nu på att slutföras i hovrätten.

Vi slutpläderade i förra veckan och har i början av den här veckan fått besked om att alla dem är kvar i häktet, alltjämt på sannolika skäl. Jag har yrkat på synnerligen grovt vapenbrott, säger Anna Svedin.

Domen kommer den 16 december.

-Pettersson säger att Sverige har inget utlämningsavtal med Turkiet och Turkiet lämnar inte ut egna medborgare. Är du inte turkisk medborgare men har turkiska rötter så kan du bli medborgare i Turkiet utan problem.

***

TIDIGARE 2021-09-07. 5-0 till bortalaget för vapenbrott som kopplas till mordet på 12-åriga Adriana

VÅLDSVÅGEN. Attunda tingsrätt, Mål: B 2441-21, har i dag dömt bl.a. tre yngre män – med mer eller mindre uttalad koppling till organiserad brottslighet – för grovt vapenbrott. Männen anses tillsammans och i samråd med andra ha innehavt ett antal skarpa skjutvapen i samband med en inspelning av en musikvideo.

Adriana Naghei Ostrowska, 12 år, mördades när hon rastade hunden. Ännu så länge är det inga kravaller eller demonstrationer för Adriana mot det importerade våldet.

Ett av vapnen – en AK-47 – har tingsrätten kunnat konstatera vara ett fungerande skarpt skjutvapen utan att det kunnat tas i beslag.

På en av inspelningsplatserna – ett garage i Sollentuna – har nämligen en upphittad patron till vapnet kunnat bindas till annan ammunition som använts i samma vapen vid två dödsskjutningar. En av dessa skjutningar ägde rum dagen efter inspelningen, då en 12-årig flicka sköts till döds vid en bensinmack i Norsborg.

Rapparen och hans bror döms till fängelse 4 år respektive 5 år 6 månader. Även övriga tilltalade i målet – som helt eller delvis döms för annan brottslighet – får också de längre fängelsestraff.

 • Charbel Homsi, född 1994, döms för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott till 5 år och 6 månaders fängelse. Försvarsadvokaten får 583.000 kronor.
 • Christian Homsi, född 1998, döms för grovt vapenbrott till 4 år. Försvarsadvokaten ersätts med 326.000 kronor.
 • Maykil Yokhanna, född 1992, döms för grovt vapenbrott till 1 år och 4 månader. Advokaten får 463.000 kronor.
 • Shahram Said, född 1995, döms för narkotikabrott och grovt vapenbrott till 3 år och 4 månader. Advokaten får 301.000 kronor.
 • Amir Mirza, född 2001, döms för grovt olaga hot, narkotikabrottt och grovt vapenbrott till 2 år och 3 månader. Advokaten får 322.000 kronor.

Staten får betala samtliga advokatkostnader.

-Pettersson antar att de tre turkiska herrarna nedan fortfarande befinner sig på fri fot i Turkiet och det är nog lika bra att de stannar där…

***

TIDIGARE 2021-08-18. Ytterligare två invandrare häktade misstänkta för mordet på 12-åriga Adriana

VÅLDSVÅGEN. Under tisdagen häktades en person vid Södertörns tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för ett mord och för försök till mord i 16 fall avseende skjutningen vid en hamburgerrestaurang i Stockholmsförorten Norsborg den 2 augusti 2020. Personen häktades även för förberedelse till mord och försök till mord vid en skjutning den 21-22 juli i Norsborg.

Ytterligare en person häktades på sannolika skäl misstänkt för förberedelse till mord och försök till mord avseende skjutningen i Norsborg den 21-22 juli.

– Utredningen är inne i ett intensivt skede och bevisläget ser väldigt bra ut vilket har lett till att ytterligare frihetsberövanden har kunnat ske, säger vice chefsåklagare Anna Svedin som är förundersökningsledare.

I ärendet är nu totalt sju personer häktade varav tre personer är häktade i sin utevaro.

De två nya häktade idag är Yokhanna Mykil och Charbel Homsi.

Målnummer i Södertörns tingsrätt: B 12845-20.

De häktade är:

 • Charbel Homsi, född 1994, misstänkt för mord m.m. Även häktad i annat mål. Närvarande
 • Maykil Yokhanna, född 1992, misstänkt för mord m.m. Närvarande
 • Ruben Alberto Sanchez Velez, född 1998, misstänkt för medhjälp till mord m.m. Närvarande
 • Ferdi Kücükgöl, född 1999, medborgare i Sverige, misstänkt för mord m.m. Inte närvarande
 • Furkan Kücükgöl, 1999, medborgare i Sverige, misstänkt för mord m.m. Inte närvarande
 • Serkan Haluk Demirkiran, född 1998, misstänkt för mord m.m. Inte närvarande
 • Christian Homsi, född 1998, misstänkt för mord m.m.

***

TIDIGARE 2021-07-16 Tre turkar jagas för mordet på 12-åriga Adriana

BROTTSLIGHET. I går skrev bloggen om tre invandrare, se nedan, som misstänks för mordet den 12-åriga flickan Adriana i Norsborg, Botkyrka den 2 augusti 2020. I dag fyller vi på med tre efterlysta turkar som av någon anledning fått svenskt medborgarskap.

De tre är Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl och Furkan Kücükgöl som är efterlysta i hela världen och troligen befinner sig i Turkiet. De tre herrarna är efterlysta för mord och mordförsök. ”…tillsammans och i samråd med ett antal andra gärningsmän enligt en gemensam brottsplan uppsåtligen planerat och utfört ett mord och ett antal mordförsök på natten den 2 augusti 2020…”

”Två skott träffade 12-åriga Adriana som avled av sina skador. Det har förelegat fara för att ett stort antal personer skulle träffas av skotten. Gärningen har föregåtts av noggrann planering såväl före som efter gärningen och har varit särskilt hänsynslös.”

***

TIDIGARE 2021-07-15. Åtal väckt mot bortalaget för synnerligen grovt vapenbrott med kopplingar till mord på 12-åring i Botkyrka

VÅLDSVÅGEN. I augusti 2020 sköts en 12-årig flicka ihjäl på en bensinmack i norra Botkyrka, söder om Stockholm. I dag åtalades tre personer med kopplingar till dådet för synnerligen grovt vapenbrott. Natten mot den 2 augusti 2020 öppnades eld med automatvapen inifrån en bil i Norsborg i Botkyrka kommun. En 12-årig flicka träffades av två skott och avled. Utredningen visar att flickan inte var måltavlan för skotten.

I samband med utredningen av mordet fick polisen tillgång till produktionsmaterial från en musikvideo som spelades in några dagar innan mordet skedde. Den officiella versionen av musikvideon publicerades på internet i slutet av augusti 2020. I musikvideon figurerar både det automatvapen och den bil, en vit Audi, som användes vid mordet i Norsborg. Av filmmaterialet framgår att personerna haft tillgång till ett antal vapen och bland annat hanterat dem på en skolgård i Västerås samt avlossat vapen från en bil som framförs i hög hastighet på en väg i tätbebyggt område i Västerås.

Tre personer åtalades i dag vid Attunda tingsrätt för hanteringen av ett antal vapen under inspelningen av musikvideon.

Ytterligare fem personer är häktade vid Södertörns tingsrätt misstänkta för mordet på den 12-åriga flickan. Samtliga fem har kopplingar till inspelningen av musikvideon och fyra av dem syns delta i musikvideon. En av dessa sitter sedan i juni häktad. Fyra av personerna är häktade i sin utevaro och en av dem har gripits i Spanien i förra veckan och kommer att överlämnas till Sverige.

Gripandet i Spanien möjliggjordes genom internationellt samarbete med hjälp av Eurojust, Europol och den svenska och spanska FAST-gruppen, säger vice chefsåklagare Anna Svedin.

Tre personer är alltjämt häktade i sin utevaro och internationellt efterlysta.

Utredningen tyder på att de befinner sig i Turkiet och vi kommer att initiera ett utlämningsförfarande. Vi hoppas att Turkiet kommer att vara behjälpligt med att lämna ut dem till Sverige med tanke på brottets allvar, säger vice chefsåklagare Anna Svedin.

Förundersökningen gällande mordet den 2 augusti 2020 fortsätter. Efter att utländsk polis lyckats knäcka den krypterade chattjänsten ”SKY ECC” utfärdades en europeisk utredningsorder till Frankrike för att få ut material. En första leverans av materialet skedde i början av veckan.

Vi har indikationer på att de personer vi utreder har använt sig av den här tjänsten bland annat och vi arbetar nu med att bearbeta och analysera det mycket omfattande materialet, säger kriminalinspektör Lukas Molander.

Polisen efterlyser nu ytterligare information gällande mordet.

Vi förutsätter att det finns personer som har kunskap om mordet och gärningsmännen som ännu inte har kontaktat polisen – vi uppmanar alla som har kunskaper i ärendet att höra av sig, säger kriminalinspektör Lukas Molander. Vi önskar särskilt upplysningar om de vapen som förekommer i musikvideon i anslutning till den vita Audin, eftersom dessa ännu inte är anträffade, avslutar Molander.

 • Målnummer i Attunda tingsrätt: B 2441-21.
 • Målnummer i Södertörns tingsrätt: B 12845-20.

-Pettersson säger att de misstänka enligt åtalet är, de andra namnen finns längre ned: Totalt 7-0 tillbortalaget

Christian Homsi, Charbel Homsi och Maykil Yokhanna har tillsammans
och i samråd med ett antal andra gärningsmän, enligt en gemensam brottsplan,
under perioden 30 juli – 1 augusti 2020, i bland annat Stockholm och Västerås,
innehaft i vart fall fyra skarpa skjutvapen, varav den AK-47:a som användes
vid mordet på 12-åriga Adriana Ostrowska i Norsborg den 2 augusti 2020, utan
att ha rätt till det. Vapnen har, tillsammans med den bil som användes vid
mordet på 12-åriga Adriana Ostrowska, använts vid inspelningen och
produktionen av en musikvideo som har gjorts allmänt tillgänglig via internet.
Vapenbrottet är synnerligen grovt eftersom:

 1. innehavet har avsett flera vapen som har innehavts, transporterats och
  hanterats under en längre tid och vissa av vapnen har varit av särskilt farlig
  beskaffenhet;
 2. gärningen har varit av särskilt farlig art, bland annat då gärningsmännen på
  ett mycket vårdslöst sätt har hanterat skarpladdade och skjutklara vapen
  genom att bland annat repetera automatvapen och göra manterrörelser på en
  pistol samt göra patron ur, bland annat på en allmän plats eller på en plats
  där människor brukar samlas, samt avlossat skott från en bil framförd i hög
  hastighet;
 3. flera av vapnen har kommit till brottslig användning; och
 4. gärningsmännens avsikt har varit att publicera och sprida bruket och
  innehavet av vapnen på internet i syfte att förstärka sin kriminella identitet
  och våldskapital.
  Som försvårande omständigheter ska beaktas att Christian Homsi, Charbel
  Homsi och Maykil Yokhanna visat stor hänsynslöshet och att brottet utgjort
  ett led i en brottslighet som utövats i organiserad form
  Christian Homsi, Charbel Homsi och Maykil Yokhanna begick gärningen
  med uppsåt.

***

TIDIGARE 2021-07-07 Fyra häktade misstänkta för mordet på 12-åriga Adriana. Vapnet som användes syns i en rap-video

VÅLDSVÅGEN. Mordvapnet som dödade 12-åriga Adriana i Norsborg, Botkyrka användes i en musikvideo. SvD kan nu avslöja, bakom betalvägg, att videon där automatgeväret syns publicerades på nätet – en kort tid efter mordet.

Natten mot den 2 augusti förra året öppnade någon eld med ett automatvapen inifrån en bil vid McDonalds i Norsborg i Botkyrka kommun. Skyttens troliga måltavlor – två unga män med gängkoppling – klarade sig utan skador. Men den tolvåriga flickan träffades av två kulor och dödades.

Vapnet som dödade henne har använts i en rapvideo som legat ute på nätet. Musikvideon klipptes ihop och publicerades först efter mordet.

De häktade och misstänkta är:

 • Serkan Demirkiran är häktad i sin frånvaro på sannolika skäl misstänkt för mord, försök till mord samt synnerligen grovt vapenbrott. Det finns en europeisk arresteringsorder utfärdad mot honom.
 • Furkan Kücükgöl och Ferdi Kücükgöl har också häktats för mord samt försök till mord. En europeisk arresteringsorder kommer att utfärdas för dem.
 • Benjamin Ibrahim Mahdi sitter sedan tidigare häktad på sannolika skäl misstänkt för mord samt mordförsök.

Videon: 10an – Blue Cheese. Knark och vapen och dessa är idoler i förorterna och på Sveriges Radio.

Steget Efter

***

TIDIGARE 2020-08-03. Ung man häktad misstänkt för mordet på 12-åriga Adriana

VÅLDSVÅGEN. Den man i 20-årsåldern som i onsdags frihetsberövades misstänkt för grovt vapenbrott har i dag söndag den 20 juni häktats på sannolika skäl misstänkt för mord och mordförsök, meddelar polisen.

I onsdags greps mannen som är i 20-årsåldern misstänkt för grovt vapenbrott i ett angränsande ärende. Omständigheter gjorde att åklagare under helgen beslutade att begära mannen häktad för mordet den 2 augusti 2020, där en 12-årig flicka avled. Misstankegraden är på sannolika skäl misstänkt.

Mannen som nu häktats är samma man som i december 2020 satt anhållen i mordutredningen, men som släpptes. Då såsom skäligen misstänkt för brottet.

En man som i onsdags frihetsberövades misstänkt för grovt vapenbrott häktades under söndagen på sannolika skäl misstänkt för mord och mordförsök.

Den 12-åriga Adriana sköts till döds vid en bensinmack i Botkyrka 2 augusti. Enligt uppgifter handlade attacken om en knarkkonflikt i Botkyrkanätverket, men flickan sköts av misstag. Måltavla var i själva verket personer i skottsäkra västar.

***

TIDIGARE 2020-08-03. Det är skillnad på Adriana och George

Brottslighet. När ett oskyldigt barn dödas i en drive by-shooting här i Sverige är det knäpptyst på gatorna. När en svart missbrukare och kåkfarare dödas borta i USA går folk man ur huse för att protestera – i Sverige.

Det här situationsanpassade plakatrunkeriet från vänsterhåll är vämjeligt, skriver Therese Verdun på Twitter.

Den 12-åriga flickan som det skrivs mycket om men som det inte demonstreras för hette Adriana Naghei Ostrowska, hon hade polsk mamma och iransk pappa. Föräldrarna var skilda och mamman omgift, skriver polska medier, bland annat statliga TVP och SuperExpress, som också går ut med flickans namn. Adriana älskade handboll och förberedde sin 13-årsdag om en månad. Adrian mördades med automatvapen när hon var ute och rastade hunden. Mordet på Adriana var den tredje skjutningen i området på en vecka och det kommer att bli värre med denna regering.

George Floyd avled den 25 maj 2020, sedan polisen gripet honom för att försökt betala med falska sedlar i en butik. George var grovt kriminell men blev ändå en martyr för vänstern som ställde till med kravaller över stora delar av världen, bland annat i Göteborg och Stockholm.

George Floyd begravs i dag i Houston, Texas. Stefan Åsberg säger i Aktuellt att man ska lyfta fram det George Floyd stod för…
Bild från Expressen. De senaste tio åren har minst 15, troligen närmare 20 oskyldiga mördats av det importerade våldet och Morgan Johansson (S) och Stefan Löfven (S) är ansvariga sedan 2014.

– Pettersson undrar om de vänsterblivna tänker ordna manifestationer mot det importerade våldet i Sverige eller om demonstrationer bara hålls mot våld i USA?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Tre invandrare åtalas för mord på 12-åriga Adriana

 1. Lustigt att inte många svenskar heter Jesus eller Gud i namnet, lika mohammed med olika stavelser.

  Kan det bero på intelligensen eller annat typ bonde söker….Idol, Mandelmman, mello, könsbyte, hbtqi, fulltatuerad, spikar i läppen/tungan, anknäbb, fullsminkad i TV4, m.m.

  Dekadensen är fulländad…inte långt kvar.

 2. Hycklerivänstern går knappast man ut huse för att demonstrera mot kriminella menamördare.Då står och går man inte på gator och torg och vrålar sig hesa.Ibland vet dom inte ens varför dom står och vrålar som besatta.Ett berömt svar när en person frågade dom vid ett tillståndsgivet torgmöte som AFS hade var citat : dom sa åt oss att gå hit ! Somliga vet då tydligen om varför man står där och skriker ! Men när en ung flicka dödas i Sverige av avskummen då håller dom käften…

  20
  2
 3. Nu kommer alla socialister i domstolen göra allt för att dessa unga män ska komma undan så billigt som möjligt för detta mord eftersom offret bara var en vit.

  15
  2
 4. Allah dessa ”goda o skenheliga” som skyddar sina gunstlingar.

  Med (L) i regeringen begriper allah att det inte kommer att hända något. Mållgan 2.0 har återuppstått fast nu i en borglig version.

  Om inte det räcker har vi den goda JK Mari H som kan ösa pengar över dr ”oskyldiga lammen”.

  10
  2

Kommentera