Invandrare efterlyst för våldtäkt på Södermalm

VÅLDTÄKT. Mitt i sommarkvällen bredvid ett populärt promenadstråk våldtog en man en ung tjej. Men hon lyckades ta en bild på den misstänkte mannen – och nu efterlyses han av polisen. – Det är oerhört viktigt att vi får tag på honom, så han inte utsätter någon annan för något liknande, säger Anna Lozano, utredare på polisen till ”Efterlyst”, som publicerades på Viaplay i går kväll.

Här är bilden som den unga kvinnan lyckades ta på mannen som våldtog henne. Känner du igen honom?
Foto: Efterlyst

Den 21 juli i år promenerade en ung tjej hem längs med Ringvägen på Södermalm i Stockholm.

Då kom en man fram till henne och frågade om hon ville ha skjuts. Hon tackade nej och promenerade vidare. Men mannen följde efter henne, enligt programmet ”Efterlyst”, som publiceras klockan 20.00 på Viaplay i går.

Kvinnan lyckades ta en bild på mannen med sin mobil. Han beskrivs som 25–35 år gammal, cirka 175 centimeter lång, en smal/normal kroppsbyggnad, kortsnaggat brunt hår och lite skägg eller skäggstubb.

Han hade mörka byxor, vitt linne eller t-shirt och en huvtröja som troligtvis var grå och någon form av keps vid brottstillfället. Han talade med en brytning.

Bilden som kvinnan tog går polisen nu ut med, i hopp om att hitta mannen. Polisen bedömer att han kan begå fler övergrepp och brott. – Det är oerhört viktigt att vi får tag på honom, så han inte utsätter någon annan för något liknande, säger Anna Lozano till ”Efterlyst”.

-Pettersson säger ”han talade med en brytning” och jag tror inte det är skånska han bryter på….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Invandrare efterlyst för våldtäkt på Södermalm

  1. De ”goda o skenheliga” kommer att göra ALLT för att denne framtidsman får stanna i Sverige och fortsätta sina härjningar.

    (L) är garanten för att Sverige INTE kommer att utvisa några kriminella migranter.

    23
    2

Kommentera