Bara Danmark har hårdare migrationspolitik

INVANDRING. I det 62 sidor långa Tidöavtalet mellan M, KD, L och SD ägnas cirka 20 sidor åt migrations- och integrationspolitik där partierna vill skapa ett ”paradigmskifte”.

Bland förslagen som partierna kommit överrens om finns punkter om färre kvotflyktingar, skärpta krav för medborgarskap och ett försörjningskrav vid anhöriginvandring.

Det är antagligen den tuffaste migrationspolitiken av alla EU-länder förutom Danmark, säger migrationsforskaren Henrik Emilsson.

Huvudfrågan i avtalet är att Sverige ska fortsätta värna om asylrätten, men inte ta emot fler migranter än vad EU-rätten kräver.

Henrik Emilsson säger att SD fick igenom all sin politik i frågorna.

Det är i princip SD-politik rakt igenom, säger Emilsson.

-Pettersson är lite orolig och misstänker att någon eller några Liberaler kan gå emot partilinjen vid statsminister-omröstningen på måndag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Bara Danmark har hårdare migrationspolitik

 1. Om någon av Liberalerna sätter sig på tvären, så finns det risk/chans för extraval. Under förberedelserna till det, ska så klart Liberalerna utesluta de som röstar nej. Nejrösterna vill således ha kvar gängvåldtäkter, förnedringsrån, åldringsrån, dagliga skjutningar och sprängattentat. Det är tydligen det som är ett Liberalt samhälle.

 2. Ja, det är på måndag det gäller!!! 👍👍👍

  HÖR UPP LIBERALER!!!

  Sabba inte det hela nu!

  Sabba inte Sveriges framtid!

  Ge det hela en chans först!

  Det tummar vi på, eller hur? 🙂

  10
 3. Med denna regeringsförklaring kommer SD, KD och M att få egen majoritet lätt vid ett extraval om L obstruerar.
  L kommer att hamna bland AfS, NMR, Fi och en hel del andra under samlingsnamnet övriga.

  11
 4. Invandringen kommer alltså att fortsätta. Jag tänker att Ulf kommer slå sig för bröstet och säga att “nu är invandringen till Sverige nere på historiskt låg nivå, endast 85000 kom till Sverige 2023, det är en minskning med över 20%”.
  Det kommer bli Reinfeldts öppna hjärtan, Ulf vill nämligen inte riskera de fina internationella uppdrag han kommer erbjudas i betalning för att han hjälpt till att krossa Sverige.
  Det är ju alltid lite risky att förutspå framtiden, men med tanke på hur moderaterna arbetat tidigare med att globalisera och krossa nationen Sverige så är det här en lågoddsare.

  6
  3
  • Jan Jönsson (gängens skräck ni vet) och någon kärring har redan aviserat att de kommer rösta nej.

 5. Har sett att vänsterpropagandaapparaten SVT gått igång på alla åtta cylindrarna. Trist att mina skattepengar ska bekosta denna skit.

  44
 6. Att kunna snacka är väl bra, men att kunna skita i skogen och kunna göra upp eld är bättre.

  22
  2
 7. Pettersson:
  Exakt samma känsla har Stenbock… Man kan a l d r i g lita på en Folkpartist ! Det är just dessa som är det beska i groggen !
  Vad de anser idag,kan vara raka motsatsen i morgon….

  61
  3
  • Vi får hoppas att Johan Pehrson fått lov att sätta kulorna i pant, så att minsta avvikelse från regeringslinjen från Liberalernas sida medför omedelbar snöpning.

   32
   2

Kommentera