Förfallet i vårt samhälle är minst sagt bedrövlig

NORMER. Thoralf Alfsson undrar på sin blogg om det har gått en ”säkring” på de anställda på Kalmars Stadsbibliotek som nu anordnar ”Normkreativa sagostunder” på Stadsbiblioteket för barn i åldern 2-7 år. Det är alltså mina och dina surt förvärvade och inbetalade skattemedel som används på det här sättet. Står den politiska majoriteten med det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson bakom denna verksamhet?

Bystiga damen och Skamlösa flickan tycker Kalmar stadsbibliotek är lämplig underhållning för 2-7 åriga barn. ”Här har fantasin och sagan inga normer eller gränser.”

Förfallet i vårt samhälle är minst sagt bedrövlig. Barn som är i den åldern skall inte utsättas för detta. De skall få vara barn och inget annat. Inte tvingas på detta från vuxna människor, med udda sexuell läggning eller intressen.

Synd att jag inte längre har en möjlighet att ställa en fråga eller interpellation till Kultur- och fritidsnämndens ordförande Maia Dahlberg (S), hon har det politiska ansvaret för stadsbiblioteket men jag hoppas att någon politiker i oppositionen skickar in en fråga innan klockan 10:00 i morgon fredag. Då kommer den upp på kommunfullmäktige på måndag den 17 oktober. Om nu inte Maia Dahlberg fegar ur och är frånvarande på måndag för att slippa svara på frågan. Någon inom SD eller KD borde ställa frågan.

Det vore intressant att se vilka föräldrar som drar med sina barn på denna ”normkreativa sagostund” den 26 november?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Förfallet i vårt samhälle är minst sagt bedrövlig

 1. Inte förvånande. På många förskolor tvingas barnen att gå i Prideparad. Det finns många exempel på aktivister ”erbjuder” sina tjänster till exempelvis kommunerna. Det finns inte någon som vågar tacka nej, för då ställer en tjänstvillig press gärna upp och hänger ut den som har tackat nej. Politiker och chefstjänstemän är då blixtsnabba på att ta avstånd och lovar att aktivisten ska bjudas in till kommunen. Sedan kommenderar kommunledningen all personal att ”frivilligt” lyssna på vad aktivisten har att säga. Detta gäller så klart inte bara kommunerna, utan alla offentliga myndigheter.

 2. Ser att Stefan Löfven ska bli ledare för dom Eurpeiska socialdemokraterna, han sa
  “att vi socialdemokrater är mycket stolta” FRÅGAN ÄR; VAD ÄR DOM STOLTA ÖVER?

  24
 3. Barnen ska vänja sig vid transsexuella och queernormer. Det är väl formulerad politik!

  Jag gissar att de vita heterosexuella män som försöker närvara motas bort av feministiska aktivister. Ingen får heller filma för att i soc medier gemensamt analysera händelsen.

  35
 4. Själv tvingades jag gå i Söndagsskolan, det var en indoktrinering som skadade barnen, de blev rädda.

  7
  32
  • Tvingades, konstiga föräldrar du hade. Vad jag vet så var det rätt vanligt att förskolebarn frivilligt gick i söndagssolan under 50-talet. Det var inte värre än den obligatoriska skolan. Inte mycket indoktrinering vad jag minns. Mest lek och väldigt lite religiösa inslag. Man var ju egentligen för ung för att ta det på allvar. Man kunde ju nästan jämföra det med dagens 0-klass.
   I den obligatoriska skolan man sen gick i hade de ju kristendomsundervisning och det dog man ju inte heller av. Det slipper ju dagens ungar på både gott och ont.
   Religionen var mer närvarande i samhället på den tiden. Tror inte man tog någon större skada av det.

   15
 5. Lätt att gissa vika föräldrar som tvingar med sina barn på dessa ”sköna stunder”. Tyvärr kan jag inte skriva detta men tanken är liksom fortfarande fri i detta vårt stackars land.

  46
 6. Så går det när man låter ett parti härja vilt bland både kommunala och Statliga finanser,
  jag tror att Sossarna är fullt övertygade om att Sverige = Sosseriet, det behöver göras en
  enorm storstädning på många håll för att rätta till förfallet!

  59
  1
 7. Och imorgon kommer pedofilen Teobald att ha en sagostund för barnen med lottning där den lille lycklige vinnaren får sitta i Teobalds knä under läsningen 😀

  Vi älskar olika!!

  MVH
  Bibliotekspersonalen och Partiet.

  63
  3
 8. Ja vad säger man Hallengren är från Kalmar.
  Hon tycker att barn med “könsdysfori” ska få möjlighet att byta kön i tidig ålder och få behandling med hormoner och operationer.
  Efter sagostunden är det säkert några till som lider av “könsdysfori” som kräver behandling.

  68
  3
  • Alltså vad betyder ens normkreativa? Är jag normkreativ om jag går emot multikulti-HBTQ-normen?

 9. “Det vore intressant att se vilka föräldrar som drar med sina barn på denna ”normkreativa sagostund” den 26 november?”
  Kommer garanterat vara fullsatt. Svenskarna är inte fullt så negativa till detta.

  43
  3
  • Det vet vi väl redan. Blå, grön och skärhåriga föräldar, där båda har håret i en konstig hårknut, Fjällrävens ryggsäck och höga odds på att mannen är iförd manskjol. I ryggsäcken har man packat med veganmat och tygblöjor.
   Har ibland träffat sådana på vårdcentralen.

   13

Kommentera