Åsiktsmaskinen Bilan Osmans lön betalas till stor del av skattebetalarna

MEDIER & SKATTER. Presstöd var ett ekonomiskt bidrag från staten till tidningar, främst dagspress. Sedan 1 februari 2019 har det ersatts med mediestöd som även omfattar nätpublikationer. Syftet med de svenska press- och mediastöden är att främja mångfald och konkurrens inom dagspressen.

Beviljade stöd. Läs beslutsprotokoll och se vilka nyhetsmedier mediestödsnämnden beviljat stöd för.

Driftsstödet är ett rättighetsstöd, det vill säga att om tidningen uppfyller alla kriterier får den stöd och under 2021 delade mediestödsnämnden ut drygt 678 miljoner kronor. Stödets söks årligen och betalas ut månadsvis i förskott till de tidningar som beviljas stöd.

Det innebär att du, jag och alla andra skattebetalare betalar Bilan Osmans lön på ETC. Skrotar vi driftstödet så spar vi 678 miljoner och slipper en massa tidningar som folk inte vill läsa.

-Pettersson har aldrig fått eller sökt en krona i bidrag av skattebetalarna. Däremot kommer det några kronor i frivilliga bidrag som uppmuntran då och då vilket jag tackar för…


***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Åsiktsmaskinen Bilan Osmans lön betalas till stor del av skattebetalarna

 1. Hennes öde påminner hur bittra människor, kan börja skriva konstiga saker och bara se fel hos andra.

  2
  1
 2. ” känns ibland som att man skriker ut i tomma intet” Ett gott råd, håll käften stängd!

  11
 3. Familjen Osman hotar med att flytta från Sverige.
  Hahaha, som om något annat land skulle betala för att hata deras befolkning. Nä, de rasisterna blir nog tyvärr kvar i Sverige.

  27
  1
 4. Bilan Osman är en kvinna som orsakar kräkreflexser. Synd att hon är svart eftersom black is beautiful.
  – Det tycker en rasistsvensk. Jag!

  18
  2
 5. Bilan Osman har gjort mer än någon annan, för att öka rasismen i detta landet. Hon gör allt för att ”binda ris åt egen röv”. Hon har fått sin utbildning här och hon lever på skattepengar här och hon gnäller här.
  Stick iväg till Afrika och valla getter, eller vad fan man sysslar med där!

  50
  2
 6. Det är dags att kasta ut dessa jihadister ja har fått nog av sjutningar. Särskilt när dom missar och och träffar andra

  40
  2
 7. Brorsan och hon skulle väl lämna Sverige och svenskarna som är så rasistiska. Har de ändrat sig?
  Pakalidou ändrade ju sig på en gång. Någon som heter Claes Eriksson skulle också dra om SD gick framåt. Det stod i Expressen då det måste vara sant. Vart åkte han?

  82
  3
 8. Bidragshoror som Bilan finns det gott om på vänsterkanten. Hon borde skickas hem till sin slavhandlande klan i Afrika. Hur mycket får Riks i mediestöd?

  72
  3
 9. Bilan har förstått hur man utnyttjar systemet på bästa möjliga sätt.

  Att hon skulle lämna sin all-inclusive position i Sverige för ett arbetsamt liv i ursprungslandet kan vi glömma. Och på samma sätt gör hennes landsmän/kvinnor. Snylteri på hög nivå. Kan den nya regeringen ta tag i problemen på riktigt? (S) levde ju i förnekelse om “skojeriet” på skattemedel.

  Om INTE får vi rösta på andra alternativ 2026

  96
  2

Kommentera