Dubbla bomber i Halmstad

BROTTSLIGHET. Två explosioner inträffade i bostadsområdet Vallås i Halmstad under natten till måndagen, rapporterar Göteborgs-Posten.

Larmen inkom vid 01-tiden och när polispatrullen kom till platsen hade någon form av detonationer inträffat vid entrédörrarna till två trappuppgångar och krossat glas.

Ingen person kom till skada och polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse. Bombskydd är kallad till platserna som har spärrats av.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Dubbla bomber i Halmstad

  1. Alla socialdemokrater är skyldiga till dagens situation. Dessa avskyvärda människor, har skapat sitt drömrike, med hjälp av importerade, tilltänkta nyttiga röstningsidioter, som skulle säkra makten. De nypor som nu behövs, är många gånger kraftigare, än om åtgärder vidtagits, från början av de två mentala dvärgarna, Löfven och Johansson.

    13
    2
  2. Oftast inplanterad brottslighet av ansvarslösa globalister, som inte är nöjda med folkgruppen svenskar och svensk kultur. Vad man hör i nyhetssändningar är det gamla vanliga. Man måste fortsätta förebygga men öka insatserna med samma metoder, som man använt senaste 50 åren. Ja men hej och hå vad bra det gå… Ingen barnlek att ta över kaoset i Sverige där energikostnaden i vinter redan startat konkurser, nedläggningar och betalningsproblem för privatpersoner.

    19

Kommentera