Ardalan Shekarabi (S) blir kriminalpolitisk talesperson

INRIKES. Ardalan Shekarabi blir kriminalpolisk talesperson för Socialdemokraterna. Det skriver han själv på Twitter. I dagarna blev det också känt att Shekarabi blir gruppledare för partiets arbete i justitieutskottet.

Shekarabi är för närvarande socialförsäkringsminister i Magdalena Anderssons (S) avgående regering.

I den vanliga världen skaffar man sig först kunskap och utbildning innan man får ett arbete man inte vet något. Kriminalpolitiken borde vara viktigare än att sätta en okunnig på detta.

-Pettersson kan tipsa Ardalan Shekarabi om att absolut inte lyssna på justitieminister Morgan Johansson (S). Kanske Ardalan ska lyssna på moderaten Fredrik Kärrholm, han har arbetat som polis.

Att Shekarabi blir kriminalpolitisk talesperson för S innebär att Morgan Johansson petas efter åtta år som justitieminister!

Lite fakta om Shekarabi avslöjar en person som haft svårt att se skillnad på ditt och mitt, rätt och fel.

 • Shekarabi använde pengar avsedda för integrationsprojekt till sin egen valkampanj 2003. Källa: UNT
 • 2005 avslöjades ett omfattande fusk med bidrag inom SSU. Shekarabi var ordförande och knappast omedveten. Källa: SvD
 • 2002 valdes Shekarabi till ledamot i polisstyrelsen för Uppsala län, trots att han inte var svensk medborgare och inte längre bosatt i länet. Källa: SR

Det har funnits en skepsis inom partiet angående hans eventuella plats i VU, detta beroende på hans bakgrund. Nu har denna skepsis bytts ut mot en plats i VU. Så belönar Socialdemokraterna folk med en tvivelaktig historia.

...och det är det lilla, läs mer om Ardalan Shekarabi och hans svenska värderingar på bloggen… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Ardalan Shekarabi (S) blir kriminalpolitisk talesperson

 1. Felläste till att “Shekarabi blir kriminell” och förvånades över att jag inte blev förvånad…

  6
  1
 2. -Oj, har jag blivit utnämnd till talesperson? Någon som kan berätta vad jag ska göra?
  Utnämningarna inom s fortsätter i samma gamla spår, Farmanbar till energiminister fast han inte vet skillnad på energi och effekt eller vad planerbar energi är, eller Annika Strandhäll som inte har en aning om vad hon sysslar med, oavsett vad det är.

  36
  1
 3. I det partiet kan vem som helst bli vad som helst, kunskap på området är sekundärt?
  Vad ska Mogge bli tro, dörrvakt, eller något annat som han inte kan lägga till en
  utredning ?

  44
  1
 4. Om man fått avslag på asylansökan och “går under jorden” ett visst antal år och återuppstår och beviljas asyl. Vad sysslar Migrationverket med? Var befanns han sig och vad gjorde i Sverige “under jorden”. Han skulle återbördas till England där han lär ha hållit hus innan han kom till Sverige. (under jorden = illegal)

  42
  1
 5. Tips till Shekarabi : Det bästa för alla parter vore att du lämnade såzze-partiet och för all framtid ställde dig i skäms-hörnet. Helst tillsammans med dina bedrägliga parti-kumpaner. Men då detta knappast lär falla dig på läppen bjuder jag på ett alt. B : Sök upp de anhöriga, närmast sörjande till alla dessa oskyldiga offer som har slaktats pga. det haveri som du och övriga såzzar bär skulden till. Där kan du få ta del av den verkliga verkligheten för en gångs skull. Lyssna och lär. Gör inte om samma misstag, om det nu är möjligt. Fatta att det är er importerade valboskap som står för huvuddelen av allt elände.

  62
  2
 6. Att ha ljugit sig in i landet och gömt sig från utvisning för att sedan gå med i Sossarna och manipulerat valresultat borde vara meriter nog så kriminella för att erhålla erfarenhet inom området.

  80
  1
 7. Det blir väl tyvärr ingen större skillnad, Ardalan kommer fortsätta att rapa floskler om segregation, utsatthet, fattigdom osv. Ett förslag är att tala med någon äldre person född på 40-50 talet om hur de gjorde på ex 50-60 talet för att komma tillrätta med skjutningar och bombdåd?, Nehe det fanns inget sånt på den tiden, då är ju svaret givet varför vi har det idag, men det svaret(massinvandringen) vågar nog inte Ardalan tänka ens för sig själv.

  79
  2
 8. Hej Ardalan
  Fortsätt bara som Stefan .
  Han tyckte om att fotograferas med våldtäktsmän och pedofiler .
  Så kan du fråga dem hur ni ska se till att de får fortsätta med sina hobbyer ifred .
  Så kan du fråga Morgan J hur du ska formulera dig när hårdare straff kommer på tal .
  Och kommer du inte på något passande så dra till med något nedsättande om Sverigedemokraterna . Så får du fina artiklar i Aftonbladet.
  ,men jag tror du får ligga på lite , jag tror inte ni har så lång tid på er .
  För om ditt Parti och era megafoner i media agerar som vanligt så kommer ni/de att ha bytt åsikt inom det närmaste året.
  Så får vi hoppas att Centerpartiet får en ny partiledare som ni kan prata med Den tidigare blev mer och mer en posör med helgonambitioner .
  Och det såg vi vart det ledde .
  Du får nog vara beredd på några rejäla utrensningar a la Ryssland den närmaste tiden . Men ta det med ro , du verkar vara en överlevare .
  Allt gott .

  56
  1
 9. Hans fru är ju polis. Hon borde väl delat med sig om hur det ser ut i organisationen, hur den grova brottsligheten låtits växa under de senaste 30 åren. Han behöver inte gå över ån för att hämta vatten.

  72
  1

Kommentera