Vita huset oroat för SD:s inflytande

INRIKES. Vita huset har uttryckt oro över Sverigedemokraternas inflytande i nästa regering. Det uppger flera källor knutna till den avgående svenska regeringen för Expressen. – SD uppfattas som ett extremt kontroversiellt parti i deras ögon, säger en regeringskälla och varnar för att det kan få konsekvenser. – Amerikanarna kommer inte dela saker med oss om det finns en oro att Ryssland får informationen.

-Pettersson säger att om USA är oroliga för SD:s inflytande så har dom fått information från utrikesminister Ann Linde (S) och S-regeringen. Det är också den avgående S-regeringen som informerat Expressen om denna nyhet! Det är bra nära landsförräderi.

-Pettersson tycker det ser ut som det är dom rödbruna som är de farliga för landets säkerhet och jag är övertygad om att det vet USA om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “Vita huset oroat för SD:s inflytande

 1. Ha ha ” I see dead people “ Biden? Vem bryr sig om vad en gravt senildement gammal man, tror att han tycker. Världen borde vara mer rädda för en person som han har tillgång till kärnvapen. Konstigt att bägge ”supermakterna” har en galen president.

 2. Skitsnack, antagligen så hittade de på caset innan det var påbörjat:
  – Vi måste få någon från Vita Huset att uttala sig negativt om SD, sen vinklar vi artikeln till att hela Vita Huset är negativt inställt till SD.

  18
 3. Det här är väl en regerings och tidnings anka med direktiv från sozzzarna,det kanske inte blir så lätt för murvlarna att springa i korridorerna och snoka i fortsättningen.Uslingar.

  28
  • Rufus.
   Skotvätten vet nog inte ens var Sverige ligger?
   Han får väl googla om han ens kan det?

   Snart dags för stödhjul/rollator till honom så han kommer fram till podiet och kan läsa från telepromtern, som någon annan skrivit?

   22
   2
 4. Nog både sossar och gamla Alliansledare som är oroliga för vilken dubbelbottnad byk som kommer att flyta till ytan nu. Det är ju hemskt att det kommit in ett parti, som dessutom attraherar var femte väljare (var tredje manlig väljare) och som dessutom aldrig haft ett finger i maktsyltburken. Klart att det är oroligt.

  35
  2
 5. En polisutredning om vem som spridit lögnerna borde genast utföras. Är det t. ex Ann Linde så ska hon hämtas till förhör och beroende på vilka konsekvenser detta leder till, hållas kvar i häkte under utredningens gång.

  42
  4
 6. Ett exempel på andra sidans ryssvänlighet!

  https://www.expressen.se/debatt/varfor-normaliserar-v-sovjetiska-symboler/

  Bryr sig Biden om det här då???

  Men det är väl bara högersidan som är faaaaaaaarlig, kan jag tro!

  Jag bara frågar, vilka är mest förtryckande och totalitära, och maktgalna med sina auktoritära system och intolerans, gentemot oliktänkande???

  Och vilka är mest frihetsälskande, och accepterande av olikheter, och kan kompromissa???

  JA, NI VET JU SJÄLVA!!!

  Så vilka behöver man vara mest rädda för???

  19
  33
 7. Det är nog större fara för att Ryssarna får informationer från Sosseled än
  via SD,? Det är bittert för Sossarna att ha förlorat makten över Sverige, det
  kommer kanske att städas bland alla politiskt tillsatta Tjänsterumpor som fått
  sina tjänster, inte på grund av kunskap, utan av vänskapskorruption, det
  är givetvis en sur karamell att suga på!

  45
  4
 8. Vita huset har större saker att oroa sig över med en president som är vilse i pannkakan och en vice-president vems uttalanden verkar vara styrda av en Markovkedja eller en autoregressiv språkmodell när hon inte kacklar som häxorna på blåkullen – att inte tala om missfostercirkusen som de har samlat omkring sig med en man i klänning som huvudläkare, en läderbög med puppyfetisjdrag som kärnvapenkontrollant, en dragqueen som apkopptsar, en kvinnlig huvuddomare som inte kan säga vad en kvinna är med mera och mera och mera…

  30
  5
 9. Det är faktiskt ett mycket högt och bra betyg från den nuvarande regimen i USA att dom redan är oroliga för den kommande svenska regeringen med SD.
  Socialister är av tradition alltid oroliga att sunt förnuft och sanning skall råda!
  Jag skulle bli orolig om deras kommentarer vore positiva!

  Men med en normal regim i USA (T.ex. Trump admistration) så vore situationen en helt annat och då skulle även hela världsläget också vara ett helt annat.
  Biden och hans anhang är en stor katastrof för USA och hela världen, han är kapabel till vilka galenskaper som helst
  Titta bara på Nordstream, varför ställs hans inte inför rätta för sitt terrordåd?
  Dom korrupta “journalisterna” törs inte ens ställa frågor!

  48
  7
 10. Bör inte det politiska etablissemanget ta Vita husets oro med en nypa salt, det är ju trots allt vitt. Om Svarta havet uttalat sig hade det varit en helt annan femma.

  15
  5
 11. Det är ju fantastiskt när ett stort demokratiskt land har åsikter om ett valresultat i ett annat demokratiskt land, samtidigt som detta stora land med mer än 330 miljoner invånare i senaste två presidentvalen väljer en mer eller mindre halvgalen Donal Trump 2016 och en gammal och totalt dement Joe Biden 2020. Dessa två män är alltså vad ett stort land med så många invånare klarar att få fram som ledare. Man häpnar och baxnar över detta faktum.

  12
  23
 12. Amerika är världens mäktigaste land.
  Nu sitter en president på posten som gång på gång uppträder förvirrat.
  Ex. Blandar han ihop sin syster med sin fru mm mm
  Och nu sitter man och oroar sig över SD och Sveriges riksdag, upplever det som synnerligen förvirrat också.
  Jag skulle vara orolig om sleepy Joe skulle han politiskt inflytande av betydligt mycket mindre Sverige.

  31
  2
 13. Humor på högsta nivå att ett höger parti är mer farligt än ett rent komunistiskt vänsterparti, f’ låt ett enbart vänsterparti när det gäller sympati till ryssland!!
  man kan undra vart det gick fel när de tänkte ut detta !!

  31
  3
 14. Detta från en”källa”, som ”står den avgående regeringen” nära.
  Jojomensan. Samma ljug fortsätter från det bittra vänsterpatrasket. De var otroligt värdelösa i maktställning och visar sig nu vara ruskigt dåliga förlorare! Varför inte grunda ”Bitterfitternas” förening? Gör lilleman till ordförande!

  64
  6
 15. Om en SD stödd regering skickar ett gäng Archer system till Ukraina så borde det kanske minska oron något?

  30
  9
 16. Flera källor knutna till den socialdemokratiska regeringen???
  Det var väl inte länge sedan Pettersson tog upp en f.d. regeringstjänsteman bakom Barack Obama som uttryckte oro över SD:s framgångar. Även här efter ett möte med socialdemokratiska toppar.
  Sossarna är ett otäckt parti och så länge dessa “sossetoppar” vill vara anonyma tänker jag välja att inte tro på deras historier.

  67
  4
  • Sossialistika media härstammar från kommunismens ett annat ord för sossdialism dom härstammar från kända källor som Stalin pol Pot Mao kim jung med flera som Palme grejder och Veronika palm

   17
   1
 17. Naturligtvis tycker inte den korrupta amerikanska regeringen om att ett nationalistiskt parti har makten i lydriket Sverige. Vi kan ju få för oss att vi ska bestämma över oss själva, utan att USA är med och styr.

  61
  5
  • Att vad de håller på. Källor från de pålitliga Sossar. Jo! Tjena! O idiot media skriver om det. Är det nån som är farlig så är det sossarna själva. Tänk Strandhäll o Mogge. Ja Jösses!

   39
   3

Kommentera