Fjärde skottlossning i Södertälje, en skadad

VÅLDSVÅGEN. Ytterligare en skottlossning har på lördagskvällen inträffat i stadsdelen Ronna i Södertälje. Det ska det röra sig om automateld och en man i 40-årsåldern är skadad.

Under gårdagskvällen sköts en man ihjäl i stadsdelen. Det var den tredje skottlossningen i Södertälje på kort tid. Dagens är den fjärde.

Polisen

Om Ronna på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Fjärde skottlossning i Södertälje, en skadad

 1. Mycket hög procent av blåljuspersonalen
  röstar på SD ( siffran ca 70-80%) ska visst vara den rätta.
  Och jag förstår dom mer än väl.
  Deras frustration att ta reda på detta elände efter så många år av totalt okontrollerad invandring.
  För det är ju invandrare som står för det mesta av klanbrottsligheter och skjutningar.
  Hur kan ens denna totalt misslyckande regering ens gnälla på kommande regering när den inte ens har tillträtt.
  Den kommande regeringen i Sverige är vårt sista hopp.
  Jag är rädd för att regeringen Löfven har suttit över våra chanser till ett Sverige utan
  invandrarkrig och daglig skjutningar.

  18
  • Karl, blåljuspersonal är ju dem som får se handskas med verkligheten på grund av den rödgröna rörans politik. Det spelar egentligen ingen roll hur många poliserna är på ett ställe för när katten är borta dansar råttorna på bordet igen. Man kanske griper buset men de kommer ändå ut svenska samhället igen. Det är egentligen mycket enkelt att få stopp på dessa skottlossningar. Gripa, lagföra och utvisa. Begår man samhällsfarliga brott så bör även medborgarskapet kunna dras tillbaka. Skottlossningar är enligt mig ett samhällsfarligt brott. Migrationspolitiken, rättsväsendet och rättspolitilen måste göras om i grunden. Ser buset att man kan bli av med medborgarskapet och utvisad så sänder det en tydlig signal till buset och busarna tänker förhoppningsvis till 2-3 gånger innan. 9 av 10 som står för skottlossningarna har utländsk bakgrund

   11
 2. Om Aftonslasken för en gångs skull talar sanning,är ”mannen” nu död !
  Om jag räknat rätt Nr:46

  • Stenbock, sossetidningen kommer aldrig skriva om det svenska tillståndet eller om sverigebilden. Det vore att bita sig själv i svansen. Sossetidningen delar samma verklighetsuppfattning som lille Mogge, vilket för tankarna till Bagdad Bob

   8
   1
  • Terry, jag ser gärna att alla som fått uppehållstillstånd eller medborgarskap från år 2000 omprövas. Samt att en storskalig återmigration måste till omgående.

   10
 3. Mer bekymrad över att glassbilen var försenad igen!
  Skiter fullständigt i Södertälje.

  10
  4
 4. Här är faran med att rösta S, Södertälje styrs av S sedan länge . Malmö styrs av S i många år. Sopstation 1 eller Sopstation 2 är verkligen en fjäder i hatten för Morgan J o övriga i regeringen, Så styva i korken som dom är att Sverige kan bara styras av S är verkligen ett understatement

  20
  2
  • Beaver, Malmö och Slöddertälje är sedan längre förlorade städer och det beror på migrationspolitiken som är en total katastrof. Sossarna har styrt rikets tredje stad sedan 1994 och sedan dess har allt gått utför. Det är en katastrof. Den enda anledningen till att det sverigevänliga partiet backade är för många har valt flytta från staden. Alla vet att när sossarna styr så kommer det gå skogen. Ett annat lysande exempel på det är Slöddertälje.

   11
 5. Herr Pettersson får gärna lägga till tid på inläggen för man hinner ju inte hålla koll på alla uppdateringar gällande skottlossningar som sker i landet, Södertälje i synnherhet. Det står 1 oktober 2022 ser jag varje fall. Hur som helst så får man nog se det så här att 80% vill ju ha denna utveckling om man ska gå efter valresultatet på riksplan. 85% i Södertälje valde att inte rösta sverigevänligt i kommunalvalet och därför kommer Södertälje även vara förlorad stad under överskådlig framtid

  26
  3

Kommentera