Centerpartister kräver partistyrelsens avgång

INRIKES. Hela partistyrelsen för Centerpartiet måste ”ta sitt ansvar” för det dåliga valresultatet. Det skriver ett stort antal förtroendevalda på olika nivåer i partiet i en debattartikel i Svenska Dagbladet. Efter ett svidande valnederlag behöver Centerpartiet tänka om. Med Helena Lindahl som ledare kan partiet bli en starkare, grönare folkrörelse som är sakpolitiskt relevant för människor, skriver ett antal C-politiker.

Helena Lindahl Bild: Centerpartiet

Formuleringen ska tolkas som ett krav på att alla i partistyrelsen ställer sina platser till förfogande så att en ny ledning kan väljas på extrastämman i februari. – Det är i praktiken det vi menar, säger en av undertecknarna.

Samtidigt vill man se riksdagsledamoten Helena Lindahl som nästa partiledare.

C-partisterna som ligger bakom debattartikeln vill att partiet ska återgå till de borgerliga partierna och att Centerpartiet ska kunna samarbeta med alla partier, inklusive V och SD. – Vi hoppas att det här ska bli början på en större rörelse för en återgång till borgerligheten, säger en av undertecknarna.

Om Helena Lindahl på bloggen, Helena verkar vara betydligt klokare än dagens C-ledare…

-Pettersson undrar om de blågula vill ha tillbaka Centerpartiet efter alla svek?

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Centerpartister kräver partistyrelsens avgång

 1. Lägg ned hela detta skitans djävulsparti!!! Det har idag helt förlorat sin relevans!!! Annat var det på Fäldins tid!

  Det finns 4 förstörare, som totalt förstört sina respektive partier, även om 2 verkat ha repat sig en del! (L och m). De fyra är:

  Olof Palme (s), Bengt Westerberg (fp, L), Fredrik Reinfeldt (m) och Annie Lööf (c)!

  26
  1
 2. Jag blir lite orolig här. Helena är en klok kvinna som kan vinna röster åt C. Tacka vet jag rödskrikan som var SDs bästa valarbetare, tillsammans med riksfjanten Ådahl

  43
  • C enterpartiet måste göra upp med sitt nazistiska arv samt pedofilskandalerna, nu försökte Centern tiga och tysta ner dessa pinsamheter men väljarna visste bättre.

   24
 3. Det bästa för Sverige vore att Center-pedofilerna utraderades för all framtid ! Även partiets medlemmar och väljare skulle faktiskt må bra av att sinnesförvirringen fick ett avslut.

  43
  1
 4. Blir det verklighet så är det sossarnas största mardröm, i så fall kommer de har väldigt svårt att få tillbaka makten någonsin. Det gäller dock att SD noga överväger vilken väg som blir bäst inför nästa val, då Centern är som paria för mig och nästan i nivå med miljöfascisterna.

  53
  1
 5. Även med ny partistyrelse, ska Centern sättas i karantän. Centern har åtskilliga gånger visat sig opålitligt och bär en enorm skuld till dagens havererade samhälle. Annie Lööfs hatretorik och svek, kan inte nog fördömas.
  Sent ska Centerns stöd till röda laget, glömmas.

  69
  1
  • Ett tillägg till ovanstående.
   Centern bör överväga valet av ordförande väldigt noga. De senaste årens kvinnodominans, har definitivt inte varit positiv, för debattklimat och klarsynthet. Resultatet har blivit därefter.

   48
   1

Kommentera