Död åt ”hädare” i Pakistan

av Raymond Ibrahim

Den 4 juli 2022 dömdes en kristen mekaniker, som suttit i fängslad i fem år och väntat på rättegång under den falska anklagelsen ”händelse” för att han ska ha förolämpat den muslimska profeten Muhammed, till döden genom hängning i en pakistansk domstol.

Den 4 juli 2022 dömdes en kristen mekaniker, som suttit i fängslad i fem år och väntat på rättegång under den falska anklagelsen ”händelse” för att han ska ha förolämpat den muslimska profeten Muhammed, till döden genom hängning i en pakistansk domstol. (Bildkälla: iStock)

Fem år tidigare, den 5 juni 2017, hade Ashfaq Masih, 34, hamnat i bråk med Muhammad Naveen, en rival som hade inrättat en verkstad i närheten av Masihs. Enligt Masihs nekande till anklagelserna, var Muhammad ”avundsjuk för att min verksamhet gick bättre”, och efter deras konflikt ”hotade han mig med förfärliga konsekvenser”. Dagen därpå, den 6 juni, enligt Masih:

”Muhammad Irfan kom till min verkstad för hjulbalansering av sin motorcykel. Jag balanserade hjulet och krävde betalning för arbetet enligt tidigare överenskommelse. Muhammad Irfan vägrade ge mig pengarna och sa: ”Jag är en anhängare av Peer Fakhir [en muslimsk asket] och be mig inte om pengar.” Jag sa till honom att jag tror på Jesus Kristus och inte på Peer Fakhir och var snäll och ge mig mina pengar.”

Läs vidare

8 thoughts on “Död åt ”hädare” i Pakistan

 1. Bibelns första bud: ”DU SKALL INGA GUDAR HA JÄMTE MIG!!!”

  Således är islam ingen religion, utan en djävulstro!

  För den bygger INTE på Bibelns rättesnören! Nej, islam bygger på en djävulskult i Mesopothanien, INNAN Bibeln!!!

 2. Det är därför vi alla måste hjälpas åt att göra det till haram för muslimerna att leva i Sverige!
  Ingen hädelse är för liten eller för stor!

  15
  1
 3. Tydligt exempel på vad inavel ställer till det för muslimer. De verkar leva mer i vanföreställningar än i den verkliga världen. Så låt oss slippa dessa galningar i Sverige.

  25

Kommentera