Ovårdat språk i kommentarer

Yttrandefrihetsgrundlagen gäller mot staten, i en tidning bestämmer ansvarige utgivare och på bloggen bestämmer jag. Det är inte tillåtet att skriva vad som helst. Läs mer om Regler och kommentarer.

Nedan några kommentarer från samma person ”Janne” som jag till slut portade på grund av ovårdat språk och rena lögner. Jag försökte under lång tid bara radera enskilda kommentarer men det blev bara värre och det skulle diskuteras i evighet. Nåväl, denne ”Janne” fortsätter skicka kommentarer men fastnar numera i spamfiltret. Vad tycker ni om språket?

Alla nedanstående från ”Janne”

Petter Niggersson, say no more.

Håll käften niggersson.

Hat, hot och våld. I alternativmedia. Känner du dig träffad herr Pettersson med Sveriges största hatblogg?!?

Glömmer aldrig när jag och min såta fru gick förbi Petterssons i skogen. Därifrån hördes ”Die fahne hoch” på högsta volym och Pettersson, full som en alika skränade med. Han såg hotfull ut och hade jag varit invandrare så hade jag varit död.

Pettersson är nynazist. Han hotar folk till höger och vänster och använder sin blogg för att skapa motsättningar och hat. Han är banne mig ej klok.

Svinpetterssssssssson är död-.

Horpettsson. Jävla niggersugare. mvh Janne

Pettersson äro en horunge. Punkt slut. Af en horunge blir det ingenting. Han skäms för sin vidlyftiga mamma och hans pappa vet ingen vem det äro. JUDE. Gasa judesvinet Pettsson.

Vidriga judesvin, Pettersson är sinnessjuk.

Niggersson. 88

Håll käften judesson.

-Pettersson tackar ”Janne” för hans medverkan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Ovårdat språk i kommentarer

 1. Helt onödigt för en bloggare att lägga en massa energi på kommentarsfälten.
  Passar inte innehållet på en blogg för några så får de söka sig någon annanstans.

  12
 2. Märklig figur. Först använder hen sig av diverse rasistiskt nedsättande dravel, sedan anklagar han Pettersson att vara nazist. Hen måste vara vänsterbliven. Och obildad.

  Jag måste erkänna, jag gillar Horst Wessel Lied, Sovjets nationalsång och DDR:s nationalsång. Musikaliskt. Jag är fullt medveten om de bestialiteter som dessa regimer stod för men melodierna slår an en sträng.

  16
 3. Ja denne ”janne” är/var troligen en synonym för en hel grupp likasinnade.Detta har skett genom åren,att hela grupper gemensamt men med samma alibi,skriver ner sin rappakalja….,.
  Vill inte anklaga någon men senaste gruppen tror jag fanns runt en som kallade sig ”Anton”….
  Tack o lov är denne udda figur nu borta.
  Ingen tacksam uppgift för dig Pettersson,att hålla koll på allt o alla tokiga ”kommentatorer”.

  24
  7
 4. Ja, det var många otrevligheter och ett ovanligt ovårdat språk från ”janne”
  Såna saker ska naturligtvis inte alls tolereras!
  Lika lite som hot, lögner och falska påståenden!

  Jag har själv läst (och uppskattat) Petterssons blogg under flera års tid och jag har även läst sign. ”jannes” inlägg och det enda jag kan påminna mig om är att hans inlägg alltid varit välskrivna, informativa -och mycket invandrings-kritiska!
  Därför ställer jag mig lite frågande till anklagelserna?
  När och var har dessa publicerats vore kanske på sin plats att visa!

  Men, är detta sant så är Petterssons beslut helt riktigt, ett sådant språk ska under inga som helst omständigheter accepteras!
  MVH

  31
  21
  • Jannes kommentarer är inte publicerade tidigare. De har fastnat i vårt filter under de senaste fyra dygnen, sedan jag spärrade honom.

   Du har rätt i att många av hans kommentarer var välskrivna. Dock inte alla och när jag raderade dem kunde han inte acceptera det utan började diskutera att jag och andra hade ett värre språk. Sedan urartade det och jag ledsnade.

   Det har dessutom funnits två olika ”Janne”

   44
   8
   • Hej Pettersson.
    Allra först vill jag säga att jag på intet sätt försvarar ett dylikt primitivt språkbruk, absolut inte. Det måste stävjas.

    Men som jag också sa, jag har läst väldigt många inlägg av signaturen ”janne” och dom har alla gott och väl hållit måttet för god etik och haft ett gott språkbruk.
    Jag misstänker därför att något inte stämmer! Det gör det mig lite förbryllad?
    Kan en -som jag uppfattade honom- civiliserad och vältalig person så tvärt byta skepnad?
    Men det borde väl vara enkelt för dig att se om det kommer från samma person (e-mail) eller om någon eller några falska ”janne” signaturer har använts och vilka som i så fall skickat dessa!
    Kolla och återkom gärna

    11
    26
 5. Ja, Pettersson, de finns. Janne är en tragisk figur som måste finna utlopp för sina aggressioner. Tyvärr så drabbas Du och Din verksamhet. Men – vem bryr sig? Galningar finns. Inte mycket att göra åt – bara att negligera!

  23
  1
 6. Pettersson.Ett sånt stort tålamod du har som stod ut så länge med denne person.Min fundering när jag läser hans ( eller hennes ) ? sjuka kommentarer är att detta antingen är en psykpatient som fått en fixering på just dig och din blogg,eller så hittar vi denne person långt ute på den extrema vänsterkanten.I vilket fall som helst så är det inte riktigt i ordning på övrevåningen…

  22
 7. Jag är imponerad över du fortsätter bloggen, trots alla påhopp som du får.

  Ge inte upp, vi behöver dig!

  44
  1
  • @ Hans Backlund.
   Just nu är det besvärligt att nå Sverige och Petterssons Forum och svarsalternativ försvinner bitvis så man hinner inte se om stavfel finns , ber om ursäkt om så är fallet.

   Undertecknad med kollegor är också imponerade över Pettersson orkar fortsätta med bloggen trots alla påhopp.
   Vi är så ock imponerade över att du Hans Backlund och övervägande debattörer uttrycker er som man bör i ett öppet forum och därav vågar folk replikera utan risk för att mötas av verbala attacker i psykopatoida vokabulärer som utgjort att ett antal debatterande och sponsrande jurister, läkare, FN och EU observatörer också på plats i krigshärdar valt att lämna forumet.

   Debattörer som härjar i detta och alla andra forum har dessutom noll it säkerhet och allt från sex olika pseudonymer/alias och fler, ex flera ”familyName” ”preferredUsername” ”givenName” ”formatted”, ”displayName” och e-mail +++++++++ och i försvar av egna inlägg attackes allt och alla, vilket gjort att ett antal debattörer lämnat forumet men fortsätter att läsa Petterssons välskrivna artiklar och sponsra forumet, ds.
   I synnerhet en debattörs maniskt verbala attacker mot alla med svar på ämnen denne uppenbarligen kan noll om tillåts fortsätta härja och i avsaknad självkritik säger sig dessutom imponerad av att ”Pettersson inte kickar fler personer”!

   Senaste åren har ett antal debattörer begärt att Pettersson ska ta bort ”tummen ner” och per automatik skulle debattdestruörer lämna forumet och debatt skulle återigen flöda av intressanta åsikter i inlägg och repliker.
   Mvh och ha en trevlig kväll.

   6
   2
 8. Ja det var mycket skit där! Mens det fanns ju inga meddelade i dyngan? Utom möjligen han som Spyde på Pettersson !

  14
  2
 9. Nog är det så att ”proppen” går ibland, men i detta fallet finns det nog någon sorts diagnos. Skulle tro att vederbörande mår mycket dåligt. Tragiskt.

  45
 10. Men jösses vilken stolle! Vad hjälper det att hålla på så. Mycket tråkigt Pettersson, sånt ska man inte behöva ta. Upplever inte din blogg på som något annat än informativ. Läser dig dagligen, men kommenterar väl inte så ofta. Vad ska man säga liksom.
  Fick en känsla av att han är nog väldigt bitter, förmodligen avundsjuk på din blogg.
  Kämpa på bara.

  52
 11. Verkar lite svagbegåvad denna ”janne” väldigt lågt ordförråd tyder på klen inteligens

  50
  3

Kommentera