Björn Söder, SD, säger att SVT Aktuellt ägnar sig åt ren propaganda

PUBLIC SERVICE. Sverigedemokraternas Björn Söder tycker att gårdagskvällens Aktuellt ”omgående” borde anmälas för partiskhet, och att public service ska reformeras i grunden. Det skriver han i ett inlägg på Twitter. ”Nu får banne mig SVT skärpa sig och sluta med rena propagandainslag”, kan man läsa i inlägget.

Steget Efter

SVT:s Aktuellt handlade bland annat om SD:s stora valframgång, med fokus på splittringen bland svenskarna i synen på partiet. Söder är kritisk till en debatt mellan Willy Silberstein, ordförande i Svenska kommittén mot antisemitism, och Dagens Industris politiska redaktör PM Nilsson. I programmet sa Silberstein bland annat att det finns en risk för att SD:s inflytande kommer att leda till ökat rasistiskt våld. Han hänvisade även till avslöjanden om SD-kandidater som kopplats till nazism.

”Willy Silberstein tillåts i SVT stå och helt oemotsagd framföra rena lögner. Helt otroligt!” skriver Söder i ett annat inlägg på Twitter.

-Pettersson säger att Björn Söder har rätt och att det ur juridisk mening är självklart. Om du ska ha rättigheter som urfolk kan du inte vara en del av majoritetsbefolkningen, men givetvis kan du vara svensk medborgare.

De grupper som utgör nationella minoriteter i Sverige är samer, sverigefinnar, tornedalingar, romer och judar. Mer på DN.

Public services budget för 2022 är 8.909 miljoner skattekronor. Av det får SVT 5.245 miljoner kronor, Sveriges Radio 3.201 miljoner kronor och Utbildnings Radion 463 miljoner kronor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Björn Söder, SD, säger att SVT Aktuellt ägnar sig åt ren propaganda

  1. Att Sveriges radio är partisk är ju inget nytt nu skall man förhandla med övriga parti hur man bäst lägger ned publicservis?? Samtidigt bör detta press stöd som delas ut i flera förkortningar granskas !? Detta borde vara klart innan man gotjäner någon statsminister eller dtatsråd

    7
    1
  2. Stenbock som följer en bred press på Klotet,har en annan tolkning av dessa judiska utspel.Med jämna mellanrum gärna i kombination med andra speciella händelser,träder dessas Moses folk upp och söker publicitet. Små löjliga episoder blir stora svarta Rubriker i skandalpressen.
    Är det inte just detta som denna ”stackars” folkgrupp är ute efter ?
    Under alla mina år bosatt i Tyskland kom t.ex. alltid framåt hösten besöken från Israel,för att påminna om det som skedde för 75-80 år sedan.
    I samband med dessa besök bads om nya ersättningar,i form av penningar ! 😉

    • Ett färskt exempel hur sådana bagateller kan bli en sensation,framgår av länken nedan från BZ:
      https://www.bz-berlin.de/berlin/tempelhof-schoeneberg/mann-attackiert-rabbiner-an-berliner-u-bahnhof
      Mannen på bilden är judarnas överhuvud i Potsdam. Nu hade han klätt upp sig i typisk judisk klädsel,med allt vad där tillhör,inför sin resa med U-Bahn till Berlin. En (troligen muslim) retade sig tydligen på honom och utropade ”Jude”…. Det var detta som störde Rabbin och sensationen var där….
      Kan tillägga att Stenbock aldrig klädde ut sig i en svenska Folkdräkt, vare sig privat,eller ute bland folk i Berlin.

  3. Smutskastningen i SVT fortsätter efter valet. Man letar vinklar för att skrämma okunniga medborgare, bjuder in ”B-kändisar”, som delger tittarna sina vridna insikter.
    W Silberstein rapar floskler om judehat från SD. I verkligheten borde han vända sig mot socialdemokratin, där antisemitiska uttryck och tankegångar ständigt gör sig påminda. Hade han tänkt efter lite längre än näsan räcker, skulle han inse att enda chansen för judar att leva tryggt i Sverige i framtiden, är om SD lyckas hålla muslimerna borta.
    Men det är klart, en gång sosse alltid sosse, eller???

    30
  4. I detta fallet stoppade inte programledaren Silbersteins utläggning om SD med att avbryta utläggningen då Björn Söder inte var närvarande och kunde gå i svaromål.
    DDR-media, fy tusan.

    40
  5. Vad tycker Willy Silberstein om de muslimska migranter som lurat sig in i Sverige och som nu sprider sitt hat mot judar och kristna?

    Räknar han dem som ”svenskar” eller förstår han att det är dessa muslimska utlänningar som i första hand driver hatet mot allt som inte är islamistiskt?

    Se på Malmö. Där bor de flesta muslimerna och där är judar mer eller mindre fördrivna. Men är det vi etniska svenskar som fördrivit dem? NEJ DET ÄR DET INTE!!!!

    Sorgligt att se SVT gå på detta narrativ. Men det gäller att brunsmeta (SD) så långt som möjligt. Kanske på uppdrag från (S+C+V+MP). ALLT FÖR MAKTEN!!

    37
  6. Hmm, är det några som utsätts för rasism nästan dagligen, så är det svenskar. Svenska kvinnor och flickor utsätts för rasistiska gängvåldtäkter. Svenska barn och ungdomar utsätts för rasistiska förnedringsrån. Svenska gamla människor utsätts för rasistiska åldringsrån, till och med i sina egna bostäder. Hade Silberstein varit ärlig, så hade han givetvis tagit upp detta också. Kan det vara så att Silberstein är rasist? Den ”goda” rasismen?

    54
  7. Reagera på samma sätt.
    SVT måste göras om.
    Gör en total omorganisation där även andra kan söka.
    Måste till opartiska människor som styr.
    Sedan så påstod de att det brinner när det blir värmebölja.
    Vill till höga temperaturer om det skall självantända.

    44
  8. Allt sedan vi var tvugna att tvångsfinansiera SVT så har dom tappat allt.Dom vidhåller att dom är opartiska men det räcker att ha på TV en kväll så motsäger dom sig själva.

    51

Kommentera