Preliminärt valresultat

VALET 2022. De blågula ser ut att gå mot en knapp seger i valet efter att de rödbrunaäa haft ledningen under kvällens inledning. Strax före två på natten när drygt 6 181 av 6 578 valdistrikt hade räknats ledde högerblocket med M, SD, KD och L med 49,7 procent av väljarstödet mot 48,8 procent för S, V, MP och C.

Alla röster är inte räknade! Valresultat tidigast på onsdag när alla röster inklusive sena förtidsrösta och utlandsröster är räknade.

-Pettersson undrar hur det kan vara så jämt?

De senaste åtta åren har inneburit skenande elpriser, rekordinvandring av dysfunktionella, ständigt ökande kriminalitet, långa vårdköer, underdimensionerad polis och för litet försvar.

Den underlåtenhet, senfärdighet och inkompetens som vår regering sedan åtta år uppvisat är så grov så man undrar om väljarna varit nöjda med utvecklingen?

Idag kan den långa vägen tillbaka för världens bästa land börja…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Preliminärt valresultat

 1. Så här långt ser det bra ut….
  Har redan tackat högre makter,för att inte få uppleva/tvingas att leva i ett Socialistiskt styrt land,under mina sista dager….
  Visserligen utgör andelen importer i ”mitt Ghetto” c:a 75 %,i jämförelse med rikssnittet som är c:a 26 % ….

  • Socialdemokraterna borde kallas för Senildemokraterna. S och Mp supportrar på SVT och andra ”oberoende” media kommer nagelfara varje SD-ledamots ”nazistbakgrund”.. För att försöka få fram några politiska vildar genom uteslutning ur Sd. Precis som Kakabaveh. Hon satte sina personliga åsikter gå före. Att splittra, ja det brukar vara de brunas plan B. Det behövs inte storsanering bara i riksdan. Utan också på tvånsfinsierade SVT/SR.

 2. Det ser bra ut, extra skönt med tanke på alla kändisar och influencers som uppmanat sina följare att rösta som dom.

 3. Dags för Magdalena Andersson att äta upp allt nazistsnack om SD, och fatta att hon släppt in någon miljon judehatare i form av muslimer.

  14
 4. TYVÄRR!!!!

  Nu blir det sämre!

  Inte pga (SD)s framgång utan för att det verklighetsfrämmande medeltidspartiet (MP) klarade spärren.

  Partiet NYANS får nu draghjälp av (MP) som är Sveriges i särklass största islamistparti.
  https://bulletin.nu/ahmed-sa-kramar-marta-stenevi-islamister

  (C) kommer nog att begrunda sitt val av statsministerkandidat och jag blir inte förvånad om Vindflöjeln Annie snart är historia.

  10
  • Grebom
   Läs på hur parlamentarismen fungerar. Det finns inga ”skitpartier” i riksdagen, alla stöds av svenska medborgare.

   16
   • Öskute
    Jo, tyvärr finns det skitpartier i riksdagen. Det värsta är utan tvekan MP. Även det mentalt utslocknade S, kan räknas dit!

 5. Nu behöver vi bara invänta den ”glada” nyheten, att man ”äntligen” har hittat en säck med röster, som tidigare ”kommit bort”, och som råkar innehålla 50 tusen S/Mp röster.

  17
 6. Hjärntvättade spolingar som inte begriper bättre.

  Parisavtalet är den största förmögenhetsomfördelningen i historien där människor genom egen eller förfäders insatser skapat välfärd åt sig själva och andra förväntas ge bort hela sitt överskott och mer därtill till människor som uppenbarligen saknar förmåga att producera annat än barn. Bakom denna gigantiska omställning står långfingrade personer som inte vill oss väl, som tänker utnyttja penningaflödet för egen snöd vinning och som inte själva tänker ge upp sin förmögenhet trots att den är miljontals gånger större än skatteslavarnas.

  17
  • Utan stödröster från Sossarna och kommunisterna hade dom varit där dom hör
   hemma, utanför Riksdagen!

   19
 7. Börja massutvisningarna omedelbart för att få fart på ekonomin och trygghet på gator och torg. Äntligen Pettersson, nu kan det i alla fall inte gå mer fel.

  60
 8. S har gått fram och en spontan första tanke är, har vi så många bidragstagare och hjärndöda i väljarkåren. Det är märkligt att S kan öka. Jag vill inte tro på valfusk.
  Nu kommer vi att få se ytterligare 4 år med mer eller mindre politiskt kaos. Och SD s vallöften kommer det nog inte att bli så mycket av.
  Så invandring och skjutningar kommer nog att fortsätta. Vi kommer säkert också få fler moskeer.
  Så tack alla ni 48% som vill se ett fortsatt Sverige i utförsbacken.

  54
  1
   • Jo, men ändå. Ca 2 miljoner i detta land som tycker att sossarna har skött regeringsarbetet bra de senaste 8 åren.
    Skrämmande.

 9. Ja herre gud! Svenska folket har gett ett ”Up Yours” till M + KD + L för gruppmobbningen av SD. Nu vet man inte hur den hala ormen Kristersson hanterar det hela. Det är fullt möjligt att han gör en lööf och friar till andersson. I så fall hoppas jag att svenska folket laddar upp med tjära och fjädrar.

  Hela denna seger är SD:s. M + KD + L förlorade 9 mandat, SD vann 11. Det enda sorgliga är att inte den gröna röran (MP + C) åkte ur.

  Hur som helst, jag hoppas att vi får se Elsa Widding i riksdagen. Och då högre upp än hennes placering som nr 13.

  68
  • Förhoppningsvis kom tillräckligt många ihåg att för Elsa Widding för att öka hennes chanser. Hon borde kunna bli en utmärkt energiminister om hon fick chansen.

   57
   • Socialdemokraterna borde kallas för Senildemokraterna. S och Mp supportrar på SVT och andra ”oberoende” media kommer nagelfara varje SD-ledamots ”nazistbakgrund”.. För att försöka få fram några politiska vildar genom uteslutning ur Sd. Precis som Kakabaveh. Hon satte sina personliga åsikter gå före. Att splittra, ja det brukar vara de brunas plan B. Det behövs inte storsanering bara i riksdan. Utan också på tvånsfinsierade SVT/SR.

   • Socialdemokraterna borde kallas för Senildemokraterna. S och Mp supportrar på SVT och andra ”oberoende” media kommer nagelfara varje SD-ledamots ”nazistbakgrund”.. För att försöka få fram några politiska vildar genom uteslutning ur Sd. Precis som Kakabaveh. Hon lät sina personliga åsikter gå före. Att splittra, ja det brukar vara de brunas plan B. Det behövs inte storsanering bara i riksdan. Utan också på tvånsfinsierade SVT/SR.

  • @@Argus, samtänk. För att Sverige kan bli bättre ska V-blocket inte regera. Däremot om H-blocket får flest mandat kommer Sverige bli mycket bättre. T.o.m. ”Lagom Igen”
   SD borde kräva kompetenta ministrar ska ingå i regeringen. Elsa Widding är en sådan person. Att som JÅ avslutade valnatten med krav att ingå i en majoritetsregering är inget bra alternativ eftersom vänsterpöbeln då kommer att gå bananas. Nooshi avslutade valnatten med ord som var förtäckt hot.
   Låt Ulf K. bli statsminister. Ebba B vice, Elisabeth Svanteson finans. När Jimmie sitter i riksdagen blir han både piskan och moroten. Misslyckas Ulf slipper SD skulden.
   Elsa W är ett lysande val som energiminister. Om Carl Bildts skulle frestas att kröna sin karriär ånyo med Ers Exellensposten förlorar varken Ulf eller Jimmie något.

   11
   1

Kommentera