Louise Erixon, SD, tar timeout från politiken efter rekordval i Sölvesborg

VALET 2022. Louise Erixon, SD-topp och kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg, tar timeout från politiken, meddelar hon i ett inlägg på Facebook.

Louise Erixon Bild: Facebook

Louise skriver att valrörelsen har varit tuff och att hon är en av många som slitit över sin förmåga och gjort allt för valseger.

”För mig har detta dock tagit ut sin rätt och jag kommer nu att behöva lite tid för att återfå styr på tillvaron. Tills vidare lämnar jag över till mina kollegor i SD Sölvesborg att hålla flaggan i topp,” skriver hon.

SD går mot ett rekordresultat i Sölvesborg där partiet ser ut att få 35,5 procent i riksdagsvalet och 38,9 procent i kommunvalet.

-Pettersson noterar att vid valet 2018 fick SD 29 procent och har sedan dess styrt med Samstyret som är en koalition som, utöver SD, består av KD, M och det lokala SoL-partiet. Efter 4 år får SD ytterligare tio procent och ökar till 38,9 procent.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Louise Erixon, SD, tar timeout från politiken efter rekordval i Sölvesborg

 1. Tankarna snurrar.
  Om vi haft kloka kvinnor av Louise kaliber i landets ledning, istället för de som nu kört ner landet i botten, hur skulle då Sverige sett ut idag? Definitivt inte så här.
  Tack för din insatts Louise och välkommen tillbaka!

  42
 2. Kan SD vara med att styra i smått så är jag säker på att Sverges näst största parti, även kan styra i stort.
  Alla parter harh haft en för dem nybörjardag.

  75
  • Om inte Sossarna haft sin importerade röstboskap så hade förmodligen
   SD redan varit största parti!

   69
   1
   • Därför, var också detta val, sista chansen!!! Sen hade alltför många hederliga svenskar, blivit utbytta mot sossevalbokskap!!!

    28
    1
   • Angående vad Tony skriver om Sossarnas importerade röstboskap.
    Enligt Bulletin sympatiserar nästan hälften av utrikes födda (46,2 procent) med Socialdemokraterna, och då (enl.Bulletin) c:a 20 procent av väljarna är utrikes födda, så man kan väl anta att runt 9-10 procent av dem röstar på S. Om inte, så röstar flertalet istället på V, MP eller C.

    Preliminärt valresultat är för närvarande enl. valmyndigheten:
    Socialdemokraterna: 30,5 procent
    Sverigedemokraterna: 20,6 procent

    ”Invandrarpartiet Socialdemokraterna?”:
    https://bulletin.nu/invandrarpartiet-socialdemokraterna

  • Framförallt behöver kvinnor som tänker och inte bara känner som henen på vänstersidan. Kvinnor som vikingafruarna, Margaret Thatcher, Indira Ghandi, Golda Meir och Louise Erixon.

   Krya på dig och kom tillbaka så fort fort som möjligt.

   47
   2
 3. Stort tack för allt du gör på kommunnivå! Du är en förebild hur man tar leder en kommun om man har invånarnas bästa för ögonen.

  98

Kommentera