Väktare vid vallokal – Nyans fick plocka ner flaggor

VALET 2022. Väktare tillkallades till Rosengård i Malmö under söndagen efter att partifunktionärer från Partiet Nyans brutit mot reglerna om kampanjande utanför vallokaler, rapporterar Sydsvenskan.

Daniel Olsson, valchef i Malmö stad, säger att partiet upplevts vistas för nära vallokalen och att de blivit tillsagda att plocka ner flaggor och annat kampanjmaterial.

Jag har pratat med partiet ifråga och förklarat att det ska inte finnas någon form av kampanjande vid vallokalerna. De får dela ut valsedlar, men inget mer än så, säger han till Sydsvenskan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Väktare vid vallokal – Nyans fick plocka ner flaggor

 1. Som jag skrev tidigare ikväll kommer nu de verkligt höga siffrorna för I s l a m i s t e r n a, i deras Arabstad Malmö.
  Rosengården 28 % o. Lindängen dryga 14 % rösta dessa Beduiner !!
  Hoppas att detta nu väcker alla dem som inte läser Petterssons blogg.
  Om inte kommer dessa att träda in i Riksdagen nästa val !

  10
  1
 2. Nu börjar resultaten från Ghetton rasa in i TV-studiorna.
  Först ut var Järva-fältet i norra Fjollträsket,som kunde glädja sig över dryga 11 %….
  T.o.m. så kommunisten o Centerpartistan började blekna. Speciellt Maud (C) såg ledsen ut,när nu Lööf missar sina trogna !
  Nu väntar de verkligt stora områden i Götet o. Malmö vilket kommer ge deras nya parti än bättre siffror. Allt åt Allah…..Fy f-n….

  18
  1
 3. I ett fritt land skulle inte muslimer få fotfäste alls. Jag tycker alla måste avsäga sig sin religion för att kunna bo i Sverige om det inte är kristendom eller asatro. De andra religionerna har ingen plats i Sverige. Muslimerna tror på en hot/hat religion vars enda mål är att islamisera världen eller kallblodigt mörda dem som vägrar.

  Det är som med klimatet, politikerna som gullat och stängt ner kärnkraften för lilla Greta gav dem råd hoppas jag får stå för detta i vinter. Dessa politiker gullar även med islam, en dag kommer de även ångra detta. Bäst är som vanligt att lyssna på majoriteten av befolkningen, men det verkar inte poppis.

  49
  3
 4. Men Allans söner har så mycket förstånd,att de vet var de skall sätta in sina Allah-förespråkare !
  Troligen samma i alla andra arabiska Ghetton ? För Stenbock är det första gång jag hört talas om,att dessa Beduiner får gå till val i ett “demokratiskt land”….

  43
  4
 5. Yxskaft och hans muslimparti ska varken kampanja eller finnas i Sverige. Varför har muslimer ens rösträtt i Sverige ? Yksel kan rösta i Turkiet och hålla käft i Sverige

  76
  1

Kommentera