Om ni undrar hur en käftsmäll ser ut

ENERGIPOLITIK. Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne. Degeberga har  knappt 1400 invånare.  I Degeberga ligger Mejlarasten Restaurang, Catering & Gatukök.

Ägarna till Degeberga Gatukök visar för den som undrar hur en käftsmäll ser ut.. 🔌⚡️

Vi hoppas på att regeringen gör någonting – snart! Annars är vi många som går i konkurs!

Vi gör mycket för att försöka spara på strömmen och vår senaste idé är att dra ner vår Dagens rätt till endast en rätt.

Vi hoppas ni har förståelse för detta och uppskattar att vi försöker så här istället för att höja priset ytterligare ♥️, skriver ägarna på Facebook.

Elräkning i år 76.893 kronor

Elräkning samma månad tidigare år,
2021 30315:-
2020 22707:-

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Om ni undrar hur en käftsmäll ser ut

 1. Och Staten gnider händerna när de ser hur deras inkomster p.g.a olika skatter på skatter,ökar inte enbart för El-räkningen…

 2. S tar MP till hjälp att sänka Sverige för att klamra sig fast vid makten. MP är ett totalitärt parti, som ogillar, kritiserar och gärna belastar svenskar med farliga beslut. förbud och obefogade skatter. MP vet att det drabbar flest etniska svenskar vars familjer i generationer byggt upp välfärden. En lömsk form av negativ särbehandling mot svenska ursprungsbefolkningen. Sverige ska naturligtvis inte ha det så.

  19
 3. Jag har svårt att förstå varför LO förskingrar medlemmarnas pengar och
  ger bort till sozzzarna som gör att svenskarna blir arbetslösa och får gå
  från hus och hem,är det kanske ett steg i islamisk riktning,eller vad fan
  är det frågan om.Rösta rätt inte rött.

  23
 4. Att en stor del av vuxenvärlden lyssnat på en skolkande flicka är för mig svårt att ta in.
  Nu hade också TV4 hittat en
  flicka för att ställa de tilltänkta ledarkandidaterna mot väggen.
  Magdalena var kvick att tala om vad hon skulle göra, teorier som aldrig genomförs,och Ulf lovade någt liknande.

  30
  • Ja du grebom ett synnerligen oseriöst och fult trix att ta in en psykiskt sjuk och labil flicka i valrörelsen.
   Förmodligen har hon föräldrar som är tillbedjare av miljösekten och som är orsak till flickans psykiska hälsa.
   Ett fall som borde orsaka en orosanmälan till socialtjänsten.

   12
 5. Två, eller fler, fel blir inte ett rätt.

  Fel 1: Obildade socialister i form av gröna khmerer KÄNNER att kärnkraft är fel och vill ersätta den med opålitlig vindkraft.

  Fel 2: Obildade socialister och planekonomer i form av eurokrater TYCKER att det är en god idé att koppla ihop elpriserna med gaspriserna.

  Fel 3: Ryggradslösa svenska politiker kröker rygg inför socialister utan personligt ansvar och slaskar svensk energisjälvständighet.

  Fel 4: Ryggradslösa politiker och tjänstemän tillåter utländska företag att tappa en redan energigles region på el motsvarande sex kärnkraftverk.

  Dags att ta tillbaka makten från Sovjet 2.0 som visserligen inte skickar människor till gulag utan skapar gulag av människors hem. Kommunism blir inte bättre i Bryssel an i Kreml.

  Genom Baltic Cable inhystar norska Statkraft miljarder medan svenska elkonsumenter får gå från hus och hem.

  Jag är inte ensam om mina iakttagelser. Här är en bildad skåning som för över tre år sedan varnade för eltjuvar: https://www.ystadsallehanda.se/insandare/insandare-elkabeln-bidrar-till-hoga-elpriser/

  34
 6. Greta säger trotsigt att sänks priset på el så kommer havet stiga med flera meter. Mejlarastens anställda kommer få simma till jobbet!

  Tänk att en hel värld lyssnade till en tonåring, en tonåring som var lite “bakom”.

  42
 7. Allt detta hade kunnat undvikits om man inte låtit “tomtar ” hålla på och peta i vår energiförsörjning.Dessutom ska man nu låtsas att man har kommit överens i EU om hur detta ska lösas.Lögn och förbannad dikt ! Hur många företag har inte fått klappa igen och hur många kommer inte att få göra det p.g.a.rosa fossilfria drömmar ? Vi går en kall vinter till mötes på alla sätt för det kommer att ta avsevärd tid oavsett ny regim innan det blir ordning på torpet igen…..

  40
 8. Så då undrar man ju hur fackföreningar kan stödja en regering som ser till att folk blir arbetslösa. Förr var Sossar ett arbetar parti, nu vet jag inte vad det är. Har aldrig o kommer aldrig rösta på dom. Men man kan ju undra hur facket kan stödja ett parti som gör folk arbetslösa.
  Få maila o fråga dom detta.
  Kan säga att så orolig som jag är för valutgången har jag aldrig varit innan

  61

Kommentera