Valpåverkan i Malmö

VALET 2022. I juni avsatte kommunstyrelsen i Malmö fem miljoner kronor som skulle gå till föreningar för att öka valdeltagandet. Malmö styrs av S med stöd av L.

Igår fick vi veta vilka föreningar som hade tagit del av pengarna. Det är viktigt att du röstar, för S har använt skattemedel för att se till att deras väljare röstar.

Nima Gholam Ali Pour politisk sekreterare hos SD har fått information om att minst en av dessa föreningar har bjudit in partiet Nyans till sina arrangemang.

På vilka grunder har partiet Nyans bjudits in? De har inga mandat i några politiska församlingar. Åter igen sprids islamismen med dina skattemedel.

Dessa föreningar har systematiskt och medvetet valt att inte bjuda in Sveriges tredje största parti.

-Pettersson säger att Malmös politiker borde ha förmyndare. De får drygt sex miljarder om året av Sveriges övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs men har ingen tanke på att spara.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Valpåverkan i Malmö

  1. Samhällstjyvarnas organisationer får bidrag för att ha förstört Malmö, ?
    en stad som jag både bott och jobbat i, men där jag inte vill sätta min
    fot i idag

Kommentera