USA fruktar SD:s framgångar

Socialdemokraternas pressavdelning har intervjuat den socialistiske demokraten och före detta fackombudet Patrik Gaspard. Gaspard var också policychef under Barack Obama. SD:s framgångar kan skada relationerna med USA, säger Gaspard enligt den socialistiska blaskan Arbetet.

Jag tvekar inte att skriva det, för detta måste vara ett av de mer pinsamma inslagen i den svenska valrörelsen.

Tidningen Arbetet är LO:s tidning och därmed starkt kopplad till Socialdemokraterna. Viktigt att notera i sammanhanget.

Arbetet har en artikel om Socialdemokraternas pressavdelning som alltså intervjuat Barack Obamas före detta policychef. Patrik Gaspard varnad för att SD:s framgångar kan skada relationerna med USA. Jimmie Åkessons svåra val mellan Putin och Biden visar hur nära kontakt SD har med just Putin.

Sverigedemokraterna är oansvariga. De fortsätter att flörta med Putin och med de radikala rasistiska krafter som grundade partiet och är involverade i det än i dag

I sanningens namn är jag tveksam till att Patrik Gaspard vet vem Jimmie Åkesson är och orden om att han har svårt att välja mellan Putin och Biden har han garanterat aldrig hört förrän Socialdemokraternas pressavdelning lade fram dem. Fast det glömde säkert att Stefan Löfven hade svårt att välja mellan Biden och Trump. Det hade säkert Demokraten Gaspard haft lite åsikter om.

Det luktar, nej stinker, tillrättalagd text om denna och syftet är förstås att få Busch, Kristersson och Persson att rata SD efter valet. Tro inget annat.

Patrik Gaspard har sina rötter i Kongo-Kinshasa. Där har också Sverigedemokraten Jonas Chongera sina och visst vore det kul att få till ett litet samtal mellan dessa två herrar. Kanske något för ”opartiska” SVT att arrangera, för jag är övertygad om att Chongera skulle lägga fram en annan bild än LO-tidningen Arbetet och Socialdemokraternas pressavdelning.

7 thoughts on “USA fruktar SD:s framgångar

  1. Gaspard ska inte lägga sig i något som har med Sveriges val att göra. Det är bättre han lägger energi på att med stöd av 25 amendment lyfta bort de senildementa och halvt hjärndöda man de kallar för sin president. Alla vet ändå att det är Obama som styr marionetten Biden.

  2. Nej Gaspard är globalist och han vill ha en så pro globalistisk regering som möjligt i Sverige!

    29
    2
  3. Lögnfabriken där önskar givetvis att lögnfabriken här vinner så att bedrägeriet
    mot Svenska folket kan fortgå som vanligt!? Om folket här hade begripit att
    Sossarna följer dom riktlinjer som Globallisterna dragit upp, så hade Sossarna
    åkt all världens väg från makten!

    42
    1
  4. Bedrövligt , men det här gått åt det hållet länge .
    När man trott att botten är nådd så hittar sossarna hela tiden ytterligare en nivå under .
    Herregud , giv mig styrka .
    Och se till att dessa charlataner kommer bort från regeringsmakten .
    Som vi röstar får vi leva.
    Den Som röstar på (S) riskerar att se sina barn och barnbarn pissas på av deras importerade röster .
    Vidrigt minst sagt .

    51

Kommentera